kız kardeşine tacizde bulunmuş bir adama keşke bakmasaydınız..
Kizkardesini mi taciz etti? Sen de evlilige devam ettin? Pes.Biz severek anlaşarak evlendik. Ana evlendikten iki yil sonra p.rno meraki basladi. Gecer biter dedim gecmedi,bitmedi. Cok kibardi ama benden cok baskalarina. Yapılan herseyi gectim, kizkardesime tacizi bu evlilige noktayı koymustu. Ama kader kader, yine esime sahip cikmak destek olmak bana düştü. Şimdi ne yapsam ne etsem 15 yilimi geri getirmiyor. Hala hasta hala bakima kısmen ihtiyacı var. Ve ben hala onunlayim
Emin olun söz konusu sadece onun hastaligi degil. O olsa başım üstüne. Bende hastayim ustelik benim hastaligimin tedavisi bile yok. Bu ugurda bebeklerimi kaybettim. Kismetten ote köy yokmus, bir kez daha anladım.
Hasta adami dovdun sokaga attin bi de, aferin sana
allah hakknızda hayırlı olanı versin...bebeklerinizle de cennette kavştursun sizi..
ee tabi kocanın işi bitti iyi oldu ya şimdi seni beğenmez....erkek milletinin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın..parası varsa yiyeceksin sen yemezsen yedirecek birini buluyorlar..bende kocamdan yana çok sıkıntı yaşadım bilirim ne olduğunu..ama dersimi aldım..sana acıyan senden beter olsun derim hep..Herkese iyi aksamlar artık nefes alamıyorum. Hayat bir insan a ancak bu kadar zehir edilir. Daha onceki konumda yazmistim arkadaslar,esim kemik iligi kanseri iki yıldır. Tedavisini oldu suan iyi sayilir. Kanserden dolayi belinde ki kemiklerin neredeyse tümü kırık. Kok hucre yapılmadan beline müdahale etmediler. Aylardır tedavi aşamasına gelmeyi bekliyoruz. Doktorlar sadece evin icerdinde korseyle lavaboya kadar gidebilir dediler, fakat esim butun gun fildir fildir disarda. Ve en ufak bir zedelenme olursa hayati boyunca felc kalma riski var, kendiside biliyor. Komsumuz
olan bi yaşlı cift var cocuklari olmasina rahmen bu haliyle onlarin her ihtiyacina koşuyor. Kadini bi gorseniz,sanirsiniz esim onun oglu bense geliniyim. Kadin bana sakayla karisik bi sürü laf sokuyor yaşlı diye saygısızlik yapmıyorum. Eşim bunlari duymasina rahmen sana nazı geçiyor ne var bunda diyor. Esas konum, esim bugün de disardaydi metronun engelli asansör unu kullanmak istemiş. Enfeksiyon riskine karsi maske kullaniyor. Asansöre binmis olan gayet saglikli bi vatandas esimi binmek istetken disari itmis. Eşim le itisip kakismislar. Esim bunu anlatinca, benim cogunlukla sana demek istedigim buydu. Sen ne kadar yolunda olursan ol, bi kendini bilmezin kurbani olabilirsin.. vayy ben ne bicim insanmisim onu kisitliyormusum, istediğini yaparmis hatta bayram icin arkadaşıyla memleketine gidecekmis 12 saat ve otomobille Ve beli bu haldeyken. Birbirimize girdik bir saat once bana kufur etti, ben madem sen istedigin yere gidersin bende giderim dedim. Sen benimle bir degilsin, ben seni aldım sen beni degil. Benim sozum gecer bu evde, isine gelirse gelmezse s..tir git dedi. Bende sen ne bicim konusuyosun bana nasıl kufur ederdin dedim ve karşılığını verdim. Itisip kakistik kollarına tirnaklarimi gecirdim ofkeden. Ve israrla gitmemi istedi, ben hic bir yere gitmem cok istiyorsan sen git dedim. Bavullarinin bir kismini topladi ikincisini elinden aldim. Yarin gider basvurur bosaniriz sonra ne yapacaksan yaparsın dedim. Peki deyip cikip gitti. Hastaligi boyunca yanında Basucunda sadece ben vardim o zaman iyiki vardim, simdi s..tir ediyor beni cok acı anlatilamayacak kadar acı
ee tabi kocanın işi bitti iyi oldu ya şimdi seni beğenmez....erkek milletinin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın..parası varsa yiyeceksin sen yemezsen yedirecek birini buluyorlar..bende kocamdan yana çok sıkıntı yaşadım bilirim ne olduğunu..ama dersimi aldım..sana acıyan senden beter olsun derim hep..
Kardeşinizi taciz edince bırakmalıydınız zaten. Akabinde hastalanmış sanırım. Vicdan devreye giriyor burada. Yine de bakmışsınız. Allah görüyordur fedakarlığınızı.Biz severek anlaşarak evlendik. Ana evlendikten iki yil sonra p.rno meraki basladi. Gecer biter dedim gecmedi,bitmedi. Cok kibardi ama benden cok baskalarina. Yapılan herseyi gectim, kizkardesime tacizi bu evlilige noktayı koymustu. Ama kader kader, yine esime sahip cikmak destek olmak bana düştü. Şimdi ne yapsam ne etsem 15 yilimi geri getirmiyor. Hala hasta hala bakima kısmen ihtiyacı var. Ve ben hala onunlayim
Beklemedesin yani olsun sabret ve bu suredede cok yuz goz olma mesafeni koy kararli oldugu gorsun Rabbim yardimcin olsun hakkinda hayirlisi neyse onu yasa insallah cnmCanim suan annemin oturdugu ev satilma asamasinda. Bize babamin halasindan miras kalan bir ev bayagi bir hissedari olan bir ev. Insallah ev biran once satilir ve ben yolumu cizerim
ihanet derken?bu kişiyle sırf hastalığından dolayı neden birliktesiniz.......o size siz ona ihanet etmişsiniz daha bu ısrarınız niye anlamadım
diğer konusunda eşinin kardeşini taciz ettiğinden ve komşularının karısınıu kızını gözetlediğinden bahsetmiş.....kendisi de çalıştığı yerde hemşerisiyle duygusal yakınlık yaşamış size göre bunlar ihanet değil mi?ihanet derken?
Beklemedesin yani olsun sabret ve bu suredede cok yuz goz olma mesafeni koy kararli oldugu gorsun Rabbim yardimcin olsun hakkinda hayirlisi neyse onu yasa insallah cnm
canım öncelikle geçmiş olsun ..eşiniz hastalığı dolayısıyla böyle asabi davranıyor olabilir eğer öncesinde böyle biri değilse..siz yine de onu bırakıp gitmeyen haklıyken haksız olursunuz sonra bak hasta adamı bıraktı gitti derler sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?