Bu kadar nankörlük olurmu ?

Haklısınız ben cookkk gucluyum. Yerimde baskasi olsa bir dakika durmazdi

ben sen ve senin gibi kadınları hiçbir zaman anlamıcam tamam çok cefakar fedakar vicdanlı iyi bir insansın ama
sana kardeşine okadar pislikleri yapan adamla hala nasıl birliktesin bu adamların ne özelliği var hasta diye üzülüp dikkat et falan diyip lafını yiyip oturuyorsun
kendinize acı çektirmekten hoşlandığınızı düşünüyorum

bnce biraz birbirinizden uzaklaşmalisiniz bi sure

Severek evlendik ama bana yapmadigi kalmadı. Onceki konumu okursaniz durumumu cok daha iyi anlayabilirsiniz. Cok tesekkur ederim
önceki konunu şimdi okudum şok oldum ne kadar fedakar bir kadınsın oysaki gerçekten bu nasıl nankörlüktür bunca şey yaşandı mı gerçekten özellikle Allah başa vermesin kız kardeşine yapılandan sonra büyük konuşmak istemem ama kesinlikle onu rezil eder affetmezdim. ama sen ne kadar merhametli bir kadınsın ki hastalıgında annesı bıle bakmazken bunca yasanandan sonra esıne bakmıssın umarım karsılıgını alırsın ama o adamdan zor sanıyorum! ne denir ki Allah ıslah etsin

delizaman
Bi sure ayri yasama imkanin varmi annenleberaber yani belki evliligini kurtarir kafa dinlemek

Canim suan annemin oturdugu ev satilma asamasinda. Bize babamin halasindan miras kalan bir ev bayagi bir hissedari olan bir ev. Insallah ev biran once satilir ve ben yolumu cizerim

Ev satılınca ev alacaksanız hemen üzerinize almayın. Boşanırken bir de onda hak iddia etmesin.

Öncelikle geçmiş olsun.
Ama hasta bir insan hastalığı kabullenip bir köşede oturamayabilir.Komşuya yardım etmesi,gezmesi ondandır.Onun psikolojisini bilemeyiz.

Çok sagolun eksik olmayin. Ben hep vicdanim dedim durdum. Ona yaranmak icin degil rabbim icindi yaptiiklarim. Daha oncede yazdim, ben bu hastalık a cok hassasim. Ama adam bi kez bile beni anlamaya calismadi. Rabbime havale ettim sirtimi ona yasladim. Bende yolumu cizicem artık.

Allah yardımcınız olsun.
Kolay bir hastalık değil.
Ben babamı kanser sebebiyle kaybettim. Hiç kolay değil, hasta insanlar için hayat. Kullanılan ilaçlar, belirsizlik, psikolojileri alt üst oluyor. Babam gözümüzün içine bakan adam , hastalanınca kötü davrandı,tersledi, herşeye sinirlenir oldu.
Sizin içinde çok zor biliyorum ama eşiniz içinde hiç kolay değil. Biraz daha anlayış gösterin gücünüz varsa.
Kolaylıklar ve acil şifalar diliyorum.

Cok tesekkur ederim. Hasta olmasi değilki tek sorun guzel arkadasim.
Sonuçta hasta ama.Inların psikolojleri daha farklı .Sana küfretmesini savunmuyorum.Ama korseyle dolaşmak,erkek olarak tam yeterli olamamak normal hayatı sürdürememek.Bak kendin diyorsun annesi kardeşi zor dayandı.Belli etmez ama bunlar bile içinde yara olur.Sana geçiyordur nazı.İlaçta kullanoyrsa sinir yapar.

Hastalanma oncesi eylemleri ve hastalandiktan sonra Allah a siginmayip,yine ayni sekilde devam edip,hasta yatağında fantezilerine devam eden bir esin inanki akli başındadir

Cok sagolun bir önceki konumu okursanız yine ayni düşünebilecekmisiniz.

Annemden biliyorum, kanser tedavisi melek gibi insanı bile asabi yapıyor. Söylediklerine tepkilerine inanamıyorsunuz. Eşiniz çok abartmış tabiki. Siz haklısınız, başına birşey gelse yine siz bakacaksınız, dolayısıyla sağlıklı olsun istiyorsunuz.

Şimdi boşansanız herkes size laf eder hasta adamı bıraktı diye ama işin iç yüzünün farklı olabileceğini kimse düşünmez. Önemli de değil belki insanların ne düşündüğü ama tamamen gözardı edilemiyor.

Önceden nasıl bir insandı önemli olan bu bence. Hastalık psikolojisimi onu bu hale getirdi yoksa hep mi böyleydi? Oldum olası böyleyse ayrılmak gerekir. Ama önceden size kibar davranıyorsa ve şu an onu seviyorsanız tabiki ayrılmayın. Bu olayı unutmaya çalışın, hasta psikolojisine verin.

Biz severek anlaşarak evlendik. Ana evlendikten iki yil sonra p.rno meraki basladi. Gecer biter dedim gecmedi,bitmedi. Cok kibardi ama benden cok baskalarina. Yapılan herseyi gectim, kizkardesime tacizi bu evlilige noktayı koymustu. Ama kader kader, yine esime sahip cikmak destek olmak bana düştü. Şimdi ne yapsam ne etsem 15 yilimi geri getirmiyor. Hala hasta hala bakima kısmen ihtiyacı var. Ve ben hala onunlayim

kız kardeşine tacizde bulunmuş bir adama keşke bakmasaydınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…