Bu kadar olur mu?

Kadın babamın yengesi tanıyorum aileyi
Yaşlı kadınında ağzı var dili yoktur
Zaten akli dengeside yerinde değil
İnanın tarafsız anlatıyorum köyde kadının bir oğlu var bacaklarında birini kulanamıyor karısıda ellinden problemli annelerini bu kardeşe baktırmak istediler
Neyi anlatayım ki
Bu kadar olmaz dersiniz

Konuya ne kadar hakimsin, yani yakinen taniyor musun aileyi? Annenin maasi var mi?
Tanıyorum
Annenin maaşıda malıda yok yatalak bakıma muhtaç biri yani kimin yanında olursa standardını düşürür böyle bakılıyor olaya

Bilemiyorum belkide

Tanıyorum
Annenin maaşıda malıda yok yatalak bakıma muhtaç biri yani kimin yanında olursa standardını düşürür böyle bakılıyor olaya

Cok cok uzucu cidden(( anneannem bizimle yasadi hayatini kaybedene kadar. Babamin babasi hem anneme hem de babama gelip "o kadincagiz bir yere sigmaz evladim, bakimini siz ustlenin, oradan oraya suruklenmesin vs demis" yillar sonra annem soyledi, deden de, amcan da tek bir laf etmediler oyle ki saygida da kusur etmediler. Annem getirip bakmak istiyordu zaten, dedem de babam da vicdanli insanlardi onlarda destek cikinca olay gercege donustu. O bizim kanadi kirik kusumuzdu, cunku yasliydi ve o yas kadinlari damatlarinin yaninda degil, ogullarinin yaninda kalmak istiyorlar. Cunku kizlari calismiyor, ve kizlari zor durumda kalir diye dusunuyorlar. Ama anneannem giki cikmayan, dedikodunun zerresini yapmayan, eli ayagi tertemiz o kadin, iki dayimin da evine sigmadi. Birinin esi ve kizi kovdular kadini evden, digeri de huzur vermedi. Kanadi kirik hayatini kaybetti kadin( Olan ne mi soyleyeyim hic birinin evinde de huzur yok. Bir kapilari var ama kendileri disinda acan yok. Insanin en buyuk hazinesi vicdani demisler, bazilarinda eksik oluyor o ne yazik ki:S

Son düzenleme:
Evet yineliyorum yaşattıklarımızı yaşamamız dileği ile iyi veya kötü

Evet yineliyorum yaşattıklarımızı yaşamamız dileği ile iyi veya kötü

Bakima muhtac ya ondan bakmiyorlardir, maasi da olmayinca ustune tuz biber olmus. Ciddi olarak maas isini dusunen insanlar gordu bu gozler, ondan sordum ben. Ne diyeyim ki uzuldum haline

Tanıyorum

Çok üzüldüm öyleyse, yazıklar olsun böyle evlatlara

Bu kadın öyle biri değil ki
Gelinler gayet iyi yaşıyor çalışmıyor ikisi hariç

Akli dengesi yerinde değilse ondan kimse uzun süreli bakmak istememiştir.
Sonuçta yaşıda ileri.
Burada konu acılınca bu tarz hepimiz diyoruz başka kardeşi yok mu bakacak? Neden sizde kalıyor? Dönüşümlü bakılsın diye. Buda biraz o hesap sanki.
Bilemedim kadına da yazık tabi ama 1 evlada da yüklenilmemeli diye düşünüyorum.
Sonuçta ev ev üstüne olmuyor.

Büyük konuşuyorum böyle evladım olacaksa olmasın.
Olmuyor da zaten..

Gerek yok varlığında kahrolacağıma yokluğuna hasret duyarım.

Allah yardımcısı olsun teyzenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…