- 24 Haziran 2011
- 23.559
- 49.206
- 798
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Dağınıklık olsa keşke, pislik çok zor. Hayattan bezdiriyorlar
Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
AhhaaaaBayram temizliğine mola veren kkyı yokluyo bence
Ay Yok benim midem bulanıyor hayatta temizleyemem. Zaten 1 haftada anca hijyene ulaşır bu evValla girişiyorum temizliğe. Önce banyo wc ye atıyorum kndmi bi güzel çamaşr suyu ile dezenffekte ediyorm heryeri elimin değeceği her yeri. Sonra da mutfağa giriyorum ne kullanacaksam yıkıyorum bidaha.
Bu tabi yatılı kalacaksam böyle.
Yatmayıp günübirlk gittysem wc banyo hiç girmiyorm kullanmıyorm bile eve gelene kadar tutuyorm kendmi.
Mutfak yine aynı temzliyorm
Ciddi miBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
tuvalette kullanılan faraş mutfakta mı kullanılıyormuş yuhOyle deme. Bu bahsettigim hayal bile edemeyeceginiz bir daginiklik. Mutfaga giremiyorum mesela yerlerde biseyler var. Tezgahin ustune bir bardak koyamadim yer yok. Her yerde obek halinde ivir zivirlar. Asiri pis degil ama yine de temiz sayilmaz. O kadar daginikligin alti nasil temizlenir ki.
Bizim bi komsu da alaturka wc de kullandiklari farasi mutfakta kullaniyormus. Kimse evine gitmiyor.
Bütün evi ben de temizlemiyorum ama o tuvalete banyoya gireceksem mutlaka temizlerim mümkün değil oturamam kullanamam yoksa.Ay Yok benim midem bulanıyor hayatta temizleyemem. Zaten 1 haftada anca hijyene ulaşır bu ev
Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Eşimin hatrı için. Diğer türlü 100 yıl gelmemBazi insanlar oyle ben gitmemeyi tercih ediyorum boyle insanlarin evine
Oyle deme. Bu bahsettigim hayal bile edemeyeceginiz bir daginiklik. Mutfaga giremiyorum mesela yerlerde biseyler var. Tezgahin ustune bir bardak koyamadim yer yok. Her yerde obek halinde ivir zivirlar. Asiri pis degil ama yine de temiz sayilmaz. O kadar daginikligin alti nasil temizlenir ki.
Bizim bi komsu da alaturka wc de kullandiklari farasi mutfakta kullaniyormus. Kimse evine gitmiyor.
Eee 10 gün kalırsam bana da pis tabi.oturduğunuz yerden kalkmayın nolcak ki ev pis ise size mi pis onlara pis. hem bence pislik göreceli bi kavramonlara göre temiz halidir belki size ne
Ciddi mi
Ne boş yorum yapmışsın.Bazende kendinde başka herkesi pis olarak gören bir kadro var.. Ev temizdir ama " pis pis " diye gezinir ortada.
Oysa bu tipler daha pis oluyor cogunlukla ya da takıntılı.
Sizde belki pis görenlerdensiniz.
Ya gitmeyin, ya da böyle arkadan konuşmayın.. Şimdi yüz yüze nasıl bakıyorsunuz şaşırıyorum.
...
10 gün kalmayın o zaman otel diye bir şey var bilir misinizEee 10 gün kalırsam bana da pis tabi.
Az öne temizlik konusundan geldimKızlar görümcemin evindeyim, öleceğim, insan nasıl bu kadar pis olabilir? Gerçi tüm sülale böyle, eşimi çok sevmesem bi dk çekilmez? Getirme beni diyorum bu lanet şehire illaki getiriyor. Yok böyle bir şey ya, çekmek zorunda mıyım ya? Off off .. eşinin tarafı böyle pis olanlar ne yapıyorsunuz Allah aşkına? Yani böyle pisliklerini görünce insan olarak da soğuyorum, gözümde sinek kadarlar
Abla hastalık falan olmuyor muBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
Bilirim bilirim en iyisinde de kalırım. Eşimin hatrı için. Yılda bir kez çekiyorum ve sadece burda dertleşmek istedim. Ablalarını çok seviyor ve sayıyor ben de gönlünü kırmak istemiyorum10 gün kalmayın o zaman otel diye bir şey var bilir misiniz
Abla hastalık falan olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?