Bu kadar pis olunur mu?

Dağınıklık olsa keşke, pislik çok zor. Hayattan bezdiriyorlar

Oyle deme. Bu bahsettigim hayal bile edemeyeceginiz bir daginiklik. Mutfaga giremiyorum mesela yerlerde biseyler var. Tezgahin ustune bir bardak koyamadim yer yok. Her yerde obek halinde ivir zivirlar. Asiri pis degil ama yine de temiz sayilmaz. O kadar daginikligin alti nasil temizlenir ki.

Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.

Bizim bi komsu da alaturka wc de kullandiklari farasi mutfakta kullaniyormus. Kimse evine gitmiyor.

Ay Yok benim midem bulanıyor hayatta temizleyemem. Zaten 1 haftada anca hijyene ulaşır bu ev

tuvalette kullanılan faraş mutfakta mı kullanılıyormuş yuh

Ay Yok benim midem bulanıyor hayatta temizleyemem. Zaten 1 haftada anca hijyene ulaşır bu ev
Bütün evi ben de temizlemiyorum ama o tuvalete banyoya gireceksem mutlaka temizlerim mümkün değil oturamam kullanamam yoksa.
E yemek de yiyeceksem naapayım ki mecbur:))

Benim de dayımın karısı aynen öyle. Belki de komşunuz odur Biz de sırf bu yuzden gitmiyoruz değişik bi temizlik anlayışı var

Hiçbir güç kaldıramaz beni öyle kokan pis bi yerde kaldı ki eşimin hatrı.. ki en başta eşim kalmaz zaten

Bazende kendinde başka herkesi pis olarak gören bir kadro var.. Ev temizdir ama " pis pis " diye gezinir ortada.

Oysa bu tipler daha pis oluyor cogunlukla ya da takıntılı.

Sizde belki pis görenlerdensiniz.

Ya gitmeyin, ya da böyle arkadan konuşmayın.. Şimdi yüz yüze nasıl bakıyorsunuz şaşırıyorum.
...

Evet ilk başta mutfak lavabosu için kullanılıyodu. Sonra baktım banyodaydı. Sonra mutfağa geri gelmiş. Yazdıkça gözümün önüne geliyo. Soracaktım bunun burda işi ne diye, o o pompa değil diyeceklerini bildiğim için hiç bişey demedim. Tuvalette banyo yaparlar, banyoda süt kovası yıkarlar klozet falan açık yani yanıbaşında mutfak eşyaları. Öğğğhh geldi bana

Ne boş yorum yapmışsın.

Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.

Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..

O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..

Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..

Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..

Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..

Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..

Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..

Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..

Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.

Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..

Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..

Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..

Az öne temizlik konusundan geldim

Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Abla hastalık falan olmuyor mu

Anaaaa sizinki daha fenaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…