- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Anlattigin oyle boyle bi pislik degil kurttan ,örumcek ağindan bahsediyorsun ayrica tuvallette bahsettigin sopa resmen midemi kaldirdi.nasil kalabiliyorsunuz insan mikrop kapar eşin rahatsiz olmuyor mu
Allah iyiliğini versinBugun kkyı bok götürüyo.
NeyyyyyyyyBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Pazar pazar temizligiMi yaptim az biraz isim kalmis terden perisan haldeyim actim buz gibi sodami aldim yanima profiterolumu uzandim koltuga 15 dk mola vermisken bir kk ya bakayim.bakmaz olaydim en iyisi kalkip temizlige devam.olan profiterolume oldu yiyemedim garibani :)Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
60 yaş olsa ne olacak , 5Seyrek gidiyoruz.
Zaten farklı şehirlerdeyiz.
Pis olarak kastınız ne bilmiyorum yalnız.Size anlatacağım duruma bakın.
Şöyle anlatayım ; eşimin annesinin evindeki tuvalete ne zaman girmek istesem büyük tuvalet ve idrar dışkıları oluyor.
Çünkü sifon çekmiyorlar.
Bildiğimiz "sifonu" çekmiyorlar.
Onlara gittiğimizde eşim benden önce kalkıyor. Tuvaleti temizleyip, domestosluyor. Bana haber veriyor ben öyle giriyorum.
60 küsür yaşındaki insanın evi.
Eşimin annesi...
Ne diyelim, ne söyleyelim.
İstisnasız her gün sifon çekilmiyor ve dışkılar duruyor.
Varın siz düşünün.
Zaten yılda bir kez görüşüyoruz, eşimin annesi. Eşim de biliyor rahat edemiyoruz. En iyisi mesafe. İki gün de idare ediyorum eşim sağolsun,yoksa hayatta dayanamam.
:)Pazar pazar temizligiMi yaptim az biraz isim kalmis terden perisan haldeyim actim buz gibi sodami aldim yanima profiterolumu uzandim koltuga 15 dk mola vermisken bir kk ya bakayim.bakmaz olaydim en iyisi kalkip temizlige devam.olan profiterolume oldu yiyemedim garibani :)
Ayyyyy ne diyon yaaaaBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Birde aynı şehirde olmak var emin olun çok zorrrSenede bir zaten sma onu da çekemiyorum. Midem bulanıyor. Onlardan da soğuyorum iyice. Yemek zaten yiyemiyorum.
Su kadar pislik muhabbeeti icinde canim profiterol cektiPazar pazar temizligiMi yaptim az biraz isim kalmis terden perisan haldeyim actim buz gibi sodami aldim yanima profiterolumu uzandim koltuga 15 dk mola vermisken bir kk ya bakayim.bakmaz olaydim en iyisi kalkip temizlige devam.olan profiterolume oldu yiyemedim garibani :)
Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Ne boş yorum yapmışsın.
Yine bom boş yorum yapmışsın. Pisleri savunuyorsun ha :) hey baksana kimsenin arkadından bir şey konuşmuyor Musun? Ne mübarek insanmışsın. TebriklerNe oldu , işinize mi gelmedi. Şuan o evde o kişiyle yüzünüze bakıyorsunuz.
Burada konuşunca elinize ne geçecek ?
Ben nereden bileyim konu açan kişi mi haklı , ev ahalisi mi ?
Belki takıntı sizdedir.
" Ay , ög " desem boş mesaj olmayacaktı yani, anladım.
İnanamıyorum ya yuhhGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?