Bu kadar pis olunur mu?

Seyrek gidiyoruz.
Zaten farklı şehirlerdeyiz.
Pis olarak kastınız ne bilmiyorum yalnız.Size anlatacağım duruma bakın.
Şöyle anlatayım ; eşimin annesinin evindeki tuvalete ne zaman girmek istesem büyük tuvalet ve idrar dışkıları oluyor.
Çünkü sifon çekmiyorlar.
Bildiğimiz "sifonu" çekmiyorlar.
Onlara gittiğimizde eşim benden önce kalkıyor. Tuvaleti temizleyip, domestosluyor. Bana haber veriyor ben öyle giriyorum.
60 küsür yaşındaki insanın evi.
Eşimin annesi...
Ne diyelim, ne söyleyelim.
İstisnasız her gün sifon çekilmiyor ve dışkılar duruyor.
Varın siz düşünün.
Zaten yılda bir kez görüşüyoruz, eşimin annesi. Eşim de biliyor rahat edemiyoruz. En iyisi mesafe. İki gün de idare ediyorum eşim sağolsun,yoksa hayatta dayanamam.

Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Neyyyyyyyy onların evine gidenleri uyarmak lazım ya inanın bayram geliyor bu yüzden pis olanların evinde değil yemek yemek 1 bardak su bile içmem vallahi yok artık ya bu insanları 1 fıçı domestosa soksan yine temizlenmezler içleri pis

Pazar pazar temizligiMi yaptim az biraz isim kalmis terden perisan haldeyim actim buz gibi sodami aldim yanima profiterolumu uzandim koltuga 15 dk mola vermisken bir kk ya bakayim.bakmaz olaydim en iyisi kalkip temizlige devam.olan profiterolume oldu yiyemedim garibani :)

60 yaş olsa ne olacak , 5
:)

Su kadar pislik muhabbeeti icinde canim profiterol cekti ...en pis evde bile yerim ben onu ohhhhh

Ne boş yorum yapmışsın.

Ne oldu , işinize mi gelmedi. Şuan o evde o kişiyle yüzünüze bakıyorsunuz.
Burada konuşunca elinize ne geçecek ?
Ben nereden bileyim konu açan kişi mi haklı , ev ahalisi mi ?
Belki takıntı sizdedir.

" Ay , ög " desem boş mesaj olmayacaktı yani, anladım.

Yine bom boş yorum yapmışsın. Pisleri savunuyorsun ha :) hey baksana kimsenin arkadından bir şey konuşmuyor Musun? Ne mübarek insanmışsın. Tebrikler

İnanamıyorum ya yuhh

Bence bu konu dert konusu değil, basbayağı görümceyi dedikodu konusu. Ee nolmuş yani pisse, sizi ilgilendiren ne? Gitmeyin o zaman. Eşiniz zorla mı götürüyor, o zaman probleminizi eşinizle çözeceksiniz. Ne diyelim ''ay ne pis kadınmış'' mı? Veya ''elinize bir bez alın siliverin mi?'' Ne tür bir tavsiye vermemizi istediniz, anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…