Bu kadar pis olunur mu?

Aman Allahım. Bu kadar değil tabi ama koku hassasiyeti var bende. Bu evde de çok kötü bir koku var ve her yer yağlı pis. 5 çocuk var ve hepsi küçük ayrıca bezler bile ortada

Bilirim bilirim en iyisinde de kalırım. Eşimin hatrı için. Yılda bir kez çekiyorum ve sadece burda dertleşmek istedim. Ablalarını çok seviyor ve sayıyor ben de gönlünü kırmak istemiyorum
hem insanların huzurunu bozmuşsunuz 10 günden beri hem de öğh pis kaka diyonuz. ben de çok kalan misafiri hiç sevmem ablalara kalp siz de en iyi otellerde kalın da insanları buralarda rezil etmeyin

İ NA NA MI YO RUM

Bu tablo bateri evini tarif ediyor

Bizim bir yakında öyle , ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için ilk gittiğimde hazırlıksız yakalandım. Yemek yiyemedim , halbuki takıntılı bir insan da değilimdir.
Ama insan evine günler hatta haftalar öncesindrn gelen misafir için en azından mutfağını ve yatıracağı yastığı yorganı olsun temiz vermeli .
Bir daha giderseniz , benim gibi yastık , çarşaf falan götürün.

hem insanların huzurunu bozmuşsunuz 10 günden beri hem de öğh pis kaka diyonuz. ben de çok kalan misafiri hiç sevmem ablalara kalp siz de en iyi otellerde kalın da insanları buralarda rezil etmeyin
Ablalar arası mekik dokuyoruz ve hepsi pis. Onlar çok memnun merak etme sen. Otelde kalınca küserler. Bunlar kalanı çok seviyorlar. Sen ağırlama gelini rahatın bozulmasın

bazı insanlar çok rahat.

Aman Allahım. Bu kadar değil tabi ama koku hassasiyeti var bende. Bu evde de çok kötü bir koku var ve her yer yağlı pis. 5 çocuk var ve hepsi küçük ayrıca bezler bile ortada

Hadi senin görümcede 5 çocuk varmış.Kabul edilmesi zor olabilir ama kadın,çocuk baskını olmuş,eli yetişmiyordur.

Benim 20 aylık çocuğum var evi tek başına talan ediyor.

Kaynanam gezmekle kafayı yediği için bir süpürge bile tutmaz.
Hadi yaşlı gücü yok desem eşimin ailesi ciddi anlamda zengindir.Tut haftada bir kadın yaptır,o da yok.

Ben yıllardır gitmiyorum.Zaten şu an eşimle ayrıyız.Artık gitme gibi bir durum hiç olmaz herhalde..

Ablalar arası mekik dokuyoruz ve hepsi pis. Onlar çok memnun merak etme sen. Otelde kalınca küserler. Bunlar kalanı çok seviyorlar. Sen ağırlama gelini rahatın bozulmasın
buraya pis iğrenç yazınca onlara güncelleme gelip tüm evi kloraklıcaklarsa yaz çiz ama boş boşuna kendini yıpratıyon kimsenin umrunda değil senin sinir olup olmaman

Benimkiler de aşırı pis yaa.. ve biraz sonra onlara gideceğiz aylardır gitmiyoruz, gitmeyelim diyemedim
Tuvalet terliğini çıkardıkları yere ayaklarını da basıyorlar.. o pis terliğin yanına çoraplarıyla basıyorlar
Paraya dokunduklarında direkt yemek sofrasına oturuyorlar ellerini yıkamıyorlar..
Geçen yıl kurban bayramıydı, bayramlaşmaya gittiğimizde o yağlı et yemeklerinden sonra çatal ve kaşıkları deterjansız yalandan yıkayınca kv orda yemek yememeye de başladım, yağlı yağlı koydu kaşıkları temiz bölümüne. Bu yıl da yine aynı zaman geldi
Evlerine girerken taa karşı dairenin önünde ayakkabılarını çıkarıp apartmanın içinde yürüyerek giriyorlar eve daha neler neler..
O eve gittiğimde çaktırmadan döneceğim zaman çoraplarımı değiştiriyorum evime getirmemek için pisliği..
Ben çok takıntılı biriyim bu konularda maalesef yaa

Ay şaka gibi ya iğrenç.

Anlattigin oyle boyle bi pislik degil kurttan ,örumcek ağindan bahsediyorsun ayrica tuvallette bahsettigin sopa resmen midemi kaldirdi.nasil kalabiliyorsunuz insan mikrop kapar eşin rahatsiz olmuyor mu

Sabır artık başka yapacağımız bişey Yok. Buraya gelince ben de kilo veriyorum. Zaman çok çabuk geçsin inş

Kesinlikle dogru toz,daginiklik başka pislik başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…