- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Abla hastalık falan olmuyor mu
Aman Allahım. Bu kadar değil tabi ama koku hassasiyeti var bende. Bu evde de çok kötü bir koku var ve her yer yağlı pis. 5 çocuk var ve hepsi küçük ayrıca bezler bile ortadaGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
hem insanların huzurunu bozmuşsunuz 10 günden beri hem de öğh pis kaka diyonuz. ben de çok kalan misafiri hiç sevmem ablalara kalpBilirim bilirim en iyisinde de kalırım. Eşimin hatrı için. Yılda bir kez çekiyorum ve sadece burda dertleşmek istedim. Ablalarını çok seviyor ve sayıyor ben de gönlünü kırmak istemiyorum
Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Bu tablo bateri evini tarif ediyorGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Ayyy okadar yani yuh diyorumBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Ablalar arası mekik dokuyoruz ve hepsi pis. Onlar çok memnun merak etme sen. Otelde kalınca küserler. Bunlar kalanı çok seviyorlar. Sen ağırlama gelini rahatın bozulmasınhem insanların huzurunu bozmuşsunuz 10 günden beri hem de öğh pis kaka diyonuz. ben de çok kalan misafiri hiç sevmem ablalara kalpsiz de en iyi otellerde kalın da insanları buralarda rezil etmeyin
bazı insanlar çok rahat.Bizim bir yakında öyle , ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için ilk gittiğimde hazırlıksız yakalandım. Yemek yiyemedim , halbuki takıntılı bir insan da değilimdir.
Ama insan evine günler hatta haftalar öncesindrn gelen misafir için en azından mutfağını ve yatıracağı yastığı yorganı olsun temiz vermeli .
Bir daha giderseniz , benim gibi yastık , çarşaf falan götürün.
Aman Allahım. Bu kadar değil tabi ama koku hassasiyeti var bende. Bu evde de çok kötü bir koku var ve her yer yağlı pis. 5 çocuk var ve hepsi küçük ayrıca bezler bile ortada
buraya pis iğrenç yazınca onlara güncelleme gelip tüm evi kloraklıcaklarsa yaz çiz ama boşAblalar arası mekik dokuyoruz ve hepsi pis. Onlar çok memnun merak etme sen. Otelde kalınca küserler. Bunlar kalanı çok seviyorlar. Sen ağırlama gelini rahatın bozulmasın
doğru söylüyorsunburaya pis iğrenç yazınca onlara güncelleme gelip tüm evi kloraklıcaklarsa yaz çiz ama boşboşuna kendini yıpratıyon kimsenin umrunda değil senin sinir olup olmaman
buraya pis iğrenç yazınca onlara güncelleme gelip tüm evi kloraklıcaklarsa yaz çiz ama boşboşuna kendini yıpratıyon kimsenin umrunda değil senin sinir olup olmaman
Ay şaka gibi ya iğrenç.Evet ilk başta mutfak lavabosu için kullanılıyodu. Sonra baktım banyodaydı. Sonra mutfağa geri gelmiş. Yazdıkça gözümün önüne geliyo. Soracaktım bunun burda işi ne diye, o o pompa değil diyeceklerini bildiğim için hiç bişey demedim. Tuvalette banyo yaparlar, banyoda süt kovası yıkarlar klozet falan açık yani yanıbaşında mutfak eşyaları. Öğğğhh geldi bana
Sabır artık başka yapacağımız bişey Yok. Buraya gelince ben de kilo veriyorum. Zaman çok çabuk geçsin inşBenimkiler de aşırı pis yaa.. ve biraz sonra onlara gideceğiz aylardır gitmiyoruz, gitmeyelim diyemedim
Tuvalet terliğini çıkardıkları yere ayaklarını da basıyorlar.. o pis terliğin yanına çoraplarıyla basıyorlar
Paraya dokunduklarında direkt yemek sofrasına oturuyorlar ellerini yıkamıyorlar..
Geçen yıl kurban bayramıydı, bayramlaşmaya gittiğimizde o yağlı et yemeklerinden sonra çatal ve kaşıkları deterjansız yalandan yıkayınca kv orda yemek yememeye de başladım, yağlı yağlı koydu kaşıkları temiz bölümüne. Bu yıl da yine aynı zaman geldi
Evlerine girerken taa karşı dairenin önünde ayakkabılarını çıkarıp apartmanın içinde yürüyerek giriyorlar eve daha neler neler..
O eve gittiğimde çaktırmadan döneceğim zaman çoraplarımı değiştiriyorum evime getirmemek için pisliği..
Ben çok takıntılı biriyim bu konularda maalesef yaa
Kesinlikle dogru toz,daginiklik başka pislik başkaBir annenin hele ki çok çocuklu bir kadının evi pis olabilir. Ama şöyle pis olur, toz olur dağınık olur ya da bulaşık olur. Ama eğer yılların kiri varsa etrafta ya da yağ varsa yerleşmiş pislik varsa kimse kusura bakmasın, bu ciddi anlamda mide bulandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?