bu kadar rezil olamazdim

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
Kizlar cok fena rezil oldum . lutfen icimi rahatlaticak bi seyler soyleyinn

Bugun sevgilimle bulustumm ayrilirken sakin kolunu kaldirma eve gidene kadar dedi sinirli bi sekildee. Ben ne var ya noluyo dedim gizli bi yerde koltuk altina bak anlarsin dedi. Ondan ayrilinca koltuk altima bi baktim dört beş tel siyah kıl.. İnanamadım basimdan asagi kaynar sular dökuldu.

Sabah aceleyle yapmistim agdayi gozumden kacmis demek son anda askılı giymeye karar vermistim cunkuu

Kizlar cok utandim ya zaten ozguveni tam bi insan degilim zaten iyice gittii

Benden sogumustur diye dusunuyorumm o beni hep bakimli bildi bu olay cok kotu oldu ya

Madem gordu yuzume niye vuruyo onda da suç var cooook utaniyorumm

Ariyo acmiyorum bu konuyu acar diye yerin dibine gectim gercekten

Son düzenleme:

Ayyyy gerçekten çok kötü olmuş.
Ben kendime check up yapıyorum resmen, kaldı ki birinin görmesi
Ben de yerin dibine geçerdim.

Son düzenleme:

söylemek zorunda mıydı ilginç valla, sen de onun açığını kolla ayak kokusu wc kokusu falan, hepten erkek muhabbetine bağlayın

oooo şimdi fark ettim hem de sinirli bir şekilde söylüyor beyimiz, bırak allahaşkına canım senin kılını tüyünü sinirli bi şekilde söylemek ona mı kalmış

Önceki konularını da okumuştum ayrılma vaktin çoktaan geldi bebeğim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanlık hali ne var bunda!!!arkadaşınız görmemezlikten gelebilirdi sonucta herzaman mı oluyor bu,kendınızı kotu hıssetmeyın hepımız ınsanız,hersey olabılır.Bence burda kafanıza takılması gereken rezıl olmak degıl,ezılmenız,kendınızı ezdırmeyın lutfen!!

umarım nickinde ki şahıs değildir bu fatih mi adı

şimdi kılına tüyüne atarlanan ilerde neler yapmaz bence telefonlarını açmamaya devam et

Son düzenleme:
Gerçekten sinirli bi şekilde söylediğine emin misin? Belki sen o lafı duyduktan sonra sinirli şekilde söyledi gibi algilamissindir? Ama insan sevgilisiyle herşeyi konuşabilmeli bence bunda utanılacak birşey yok insanlık hali sonucta görememiş olabilirsin o da samimiyetinize güvenerek seni uyarmak istemiş sadece. Bence ac telefonlarını o da anlam verememiştir bu kiz niye bana cevap vermiyo diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsan sevgilisinde böyle bir şey görse bile insan içinde üzülmesin, utanmasın diye sesini çıkarmaz. Hadi illa söyleyecek çatlıyor diyelim, şakaya vurur da söyler. Sinirli sinirli söylemek de neyin nesiymiş? Sen de üzülme gözünü seveyim, bir de arıyor bu konuyu açar diye korkuyorum telefonu açmıyorum diyorsun. Aç telefonu, bu konuyu açarsa da ağzına geleni say. Ben her zaman düşünürüm, ileride yarın bir gün hasta olsam bu adam yeri gelecek altımı temizleyecek, yeri gelse ben de aynısını yapacağım, yaparım yani iğrenmeden, sevdiğim o benim. E bu şimdiden 3-4 kıla sinirleniyorsa, bundan öyle hayat arkadaşı olmaz...

Ya yazmayım diyorum ama yazacağım. Adam kılını gördü ama söylemedi diyelim. E konu sahibi fark etmeden bunu başka insanlar da görebilir. Ayrıca söylemese de soğunacak bir şey bu.

Amaaaan ne olacak , japonların hepisi öyle geziyor .
Evlenince ne olacak sanıyorsun insan her dk pürüzsüz gezemiyor ki.
Görüyorlar onlar da .
Da o niye sinirleniyor onu anlamadım .

Son düzenleme:

densize bak

Böyle yüzüne vurması çok kötü olmuş kibarca utandırmadan da söyleyebilirdi,patavatsızmış bayağı

yüzme neden vuruyor demişsiniz de,
bunda ne var?

söylemeseydi de ;
insan görüp söylemez mi, ben bütün gün rezil gibi mi dolaştım vs diye yine çatmaya yer arardınız gibi geldi bana..

canım... hissediyorum düşüncelerini... ama seviyorsa bi problem yok ki... ve belki de başkaları görüp snnle alay etmesin felan diye demiştir:44:

valla söyleyemez, şakaylada söyleyemez, sinirli bi şekilde hiç söylemez, haddi değil çünkü
böyle şeyleri ancak söyleyecekse insanın kankası, kardeşi söyler o da şakayla karışık

Son düzenleme:
yuzune sinirli bi şekilde vurması cok sacma gereksiz. bunun yuzunden gözünden düşeceksen zaten bırak onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…