bu kadar rezil olamazdim

Ben askili giyince yuz kere bakiom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Söylemesi yersiz olmuş, hadi dayanamadı söyledi diyelim keşke şakaya vurarak söyleseymiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizi başkaları da görmesin diye uyarmak istemiş ama üslubu çok gereksiz o kim ki kızarak bunu dile getiriyor kalbinizin kırılacağını düşünememiş

Abartma. Her kadının başına gelebilecek birşey bu. Sen niye rezil oluyorsun. Kusura bakma ama sevgilin olacak o adam rezilmiş. Koltuk altında iki tel kıl gördü diye ne bu tavır. Kendi çok mu matah birşey. Nereden buluyorsunuz bu adamları anlamıyorum ki. Sanki kendi çıktığı yer kaymak gibi tertemizdi tövbe tövbe!

Sevgilin tam bir hanzo. Bir hanima boyle bir sey soylenir mi???

1.Kolaltin hali gibi olsa bile bu senin bilecegin bir is.
2. Ne olursa olsun bir erkegin bir hanima bakimiyla ilgili bir sey soylemesi cok uygunsuz ve kaba bir davranis, bir erkegin asla yapmamasi gereken bir sey.
3. Alt tarafi 4-5 kil , niye bu kadar utandiniz ? Ne olacak, dunyanin sonu mu?

Ya kızlar bu konuyu eski konularimdan bagimsiz degerlendirelim bambaska bi olay cunku.
Ayrica onun beni uyarmasina bozulmadim biz cok yakiniz boyle seyler konusuruz.
O halde gormesinden utandim
Soguyucak benden diye dusunuyorum.

Sinirli soylemesinin neden de zaten askili giymeme soylendi tum gun bi de onu gorunce sinirlendi istee

Sinirli bir şekilde söyleyecek ne var? Ne kadar densiz davranmış kusura bakmayın. Kibar bir şekilde uyarsaydı ben olsam gidip bir yerden cımbız alıp lavaboda da halledebilirdim. Sevgili arasında olurmu hiç böyle iğrenmeler yahu. Ayrıca rezil olunacak bir durum değil skmayın canınızı. Eski konularınızıda biliyorum, bence bir karara varma zamanınız gelmişte geçiyor bile.

Hmm tek sorununuz öyle gördüğü için utanmanızsa ok o zaman evlenince napıcaksınız her halinizle görücek böyle insani şeylerden soğucaksa soğusun zaten

Niye sinirleniyorki ne var bunda.sakince uyarabilirdi.hicte rezillik degil.bunlar dogal seyler.sizin koltuk altinizda 3-5tuyu gormese kil ciktigini bilmeyecekmi?takmayin kafaniza bence...

Yahu neden soğusun ki senden? Zaten kendin söylemişsin bakımlı birisi olduğunu. Kırk yılda bir böyle bir şey olmuşsa ne var yani? Olabilir, normal bir şey bu acelene gelmiştir, görmemişsindir insanlık hali.
Uyarmasına gelirsek, tabi ki uyarmalı. Başkası görmeden onun uygun bir şekilde uyarması daha doğru olur, sadece tavrı, sinirlenmesi pek hoş olmamış.
Telefonu açmamazlık yapmana da gerek yok bence. Nereye kadar kaçacaksın ki? Konuyu açarsa da açsın, aceleye geldiğini söylersin, kapanır gider mevzu.

Ay ne var bunda ya hic kil gormemis mi? Kendi gobek killarina baksin o cinsler bir kere ya. Biz acilar cekiyoruz niye temiz olsun diye o napiyor hic ondan hic laf soyleyemez.

Kac yasindasiniz bilmiyorum tesadufen denk geldimde zaten abuk subuk bi iliski sizinki.koltuk altindaki tuyu bile bile askili giycek halin yok uyarmasi bana gore normal baskalarinin gormemesi adina ama uslup cok kotu.sen bu konuyu digerlerinden ayri tutun demissin ama anlattiklarina gore adamin zaten dogasi kaba.yarin obur gun evlensen kafani vurursun taslara demedi deme.kendini yakarsin.kil tuy meselesi degil bahsettiklerim

benden soğumuş mudur diye düşüneceğine bence sen soğu artık.

aynen adam benden soğumasın diye tam tekmil mi gezceksin ömrü billah

anlaşılan senin için çok sorun değil söylemesi, o zaman bize pek söz düşmüyor

Hee bir de biz çok yakınız demiş.
Ayol zaten yakın ilişkilerde sorun olmamalı bence.

Eski konularından bağımsız yorum yapamam zaten dediğim de "ayrıl artık şu adamdan" oldu sebebine gelince de:
1 - Koltuk altındaki kıla tüye bile dikkat edecek kadar hayatına karışma hakkını kendinde görüyor üstelik bunu üslubunca söylemek varken sinirli bir şekilde söylüyor? Çünkü hem kaba bir adam hem de onun sinirini senin alttan almak görevinmiş gibi davranıyor.
2 - Askılı giymene kızdığını zaten koltuk altına kadar karışmasından anladım zira erkekler bu kadar detaycı değildir hele ki odun cinsinden olanları...
3 - Soğursa soğusun yaa o adam evlenseniz zaten hep eleştirecek, hakaret edecek, aşağılayacak çünkü buna sen şimdiden izin veriyorsun hep alttan alıyorsun. Bu tavizlerin devamında seni eve kapatacağı inancını ona daha çok aşılıyorsun fark et artık!

Uzatmayın olmamış gibi yapın isterseniz, kılın tüyün kavgasını vermeyin :)
Başka birşeye kızmıştır, hava sıcak diye bunalmıştır, sana laf atası gelmiştir. Önemli olan tekrar etmemesi böyle sürtüşmelerin hele de sevgiliyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…