bu kadar rezil olamazdim

Kendinizi asla kötü hissetmeyin, rezil hiç hissetmeyin. Bu gayet doğal bi durum, gözden kaçabilir ne olacak ki bundan ?

Asıl erkek arkadaşınız kendini rezil hissetmeli nasıl söyledim bunu sevgilime diye. Bu benim de başıma geldi, kesin gördü yani sevgilim üstelik ben almayı unutmuştum bi kaç tane de değildi, gördü ve hiç birşey söylemedi erkek arkadaşım ama ben yine kendimi kötü hissetmiştim. Daha flört zamanı bu kusurları gören insanla bi gelecek düşünebilir misiniz ? Gün gelecek bacaklarınızı almamış olacaksınız artık demediğini bırakmaz size, hiç beğenmedim tavrını hiiiiççç..

konu sahibinin eski konularını okudumda sevgilisi bu yaptığından daha kötü şeylerde söylemiş daha şimdiden annemle oturacağız annene sık gidemezsin çalışmak yok evi otel gibi kullanırız vs vs bunları içine sindirip devam edebildiyse bu söylediğinide umursamasın bence

Arkadaşım kötü bir durum ama olan olmuş artık. Takma bu kadar kafana. İnsanlık hali herkesin başına gelebilir. Ayrıca suç erkek arkadaşının ne diye yüzüne vuruyor kendin fark ederdin zaten.

Boyle herseyi yutun olur mu? Evlendikten sonra daha kotu konularinizla sizi gormek istemem. BALIK BASTAN KOKAR . eski konularinizdan dolayi. Dunyada tek kalan erkek o sanirim..neyse size bol sans.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Angelina jolienin aldatıldığı,adriana limanın dövüldüğü bu hayatta seni harcarlar hatçeeee

diye boşuna dememişler

Konu sahibi baristi mi baristi mi diye israrla soranlara soyliyim bari

Birincisi boyle bi neden icin niye kuselim ki

Ikincisi ben burda erkek arkadasimin kotu yonlerini anlatiyorum surekli adi ustunde bir derdim var bolumu derdimi anlatiyorum mutluluklarimi anlatsam onlar cok daha fazla inanin mutluyum yani ben onunla

sandiginiz gibi lanet bi insan degil oyle olsa devam etmem heralde aklimi yemedim

dun utancimdan cikamadim telefonlarina sonunda acmak zorunda kaldim

o konuyu acmadi acsa agzima geleni sayicam ve ve bitiricektim bu iliskiyi cidden

ama oyle bi sey olmadi hatta dunden beri nazimi cekiyo noluyo niye boylesin dun fark etmeden bi sey mi dedim ozur dilerim hadi eski neseli haline don vs

sizlere cok tesekkur ederim bayanlar her zaman cok guzel yorumlarda bulunuyosunuz ben de almam gerekeni aliyorum yorumlardan istifade ediyorum sag olun

kendinize iyi bakin Allaha emanet

Ayni sey bnm basimada geldi ve sevgilimde buna benzer bisey soylemisti. bn gulerek sen kndi halini hic görmedn herhalde demistm.. Ve konu kapanmisti :) 😂😂

Canım istemsiz güldüm ya
Ne var ki bunda anlamadım insanlık halidir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…