Bu kadar şikayetçiyken neden benimle diye düşünüyor musunuz?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Canım arkadaşlarım
1,5 yıllık bir beraberliğim var bilenler bilir yarısı beraber yarısı uzak şehirlerde geçti
Ve bir sürü sorun yaşadık onun eski sevgililerin yapışknalığı, benim eski sevgilimden olan yaralarımı bir şekilde sevgilimden çıkarmam eninde sonunda aynı şehre geldik

şimdi özellikle son iki üç aydır çok kavgamız oluyor ikimizde çok yıprandık,hatta ben ayrıldım ufak birşeyden - daha doğrusu eski sevgilimin yaptığı birşeyi yapacağından korktum bi ani bir yanılgı ile-
sonra aynı evdeyken dedim bi an yanıldım aynı şeyi sende yapacaksın sandım, deyip barışma önerisinde bulundum o da kabul etti

hem beni sevdiğini söylüyor, sevdiğini hissediyorum da ,hem de çoğu şeyimden şikayet ediyor
yani bende artık çıldıracak konuma geliyorum, şikayet ediyorsa niye beraber benimle hala ya da insan bu kadar şikayet ettiği bir insanı sevebilir mi diye?

Haksız mıyım arkadaşlar?

e çok normal canım.. Benimki de aynı.. her huyumdan şikayet eder.. alıştım Ben artık.. hatta dün msj da "Senin Bana şu 5 ayda çektirdiğini hiç kimseden çekmedim" dedi.. daha iyi aslında.. demek onca şeye rağmen vazgeçemiyorlar.. Bir zamanlar Bana aşık değil mantık ilişkisi onunki diyordum, şimdi ilişkimizin Bi mantiği kalmadiği için Bana olan aşkından şüphe etmiyorum =)

hem Bak sen de aynı şeyi yapiyosun, şikayet ediyosun ama seviyosun da.. =) aşk Böyle Bişey işte kolay kolay vazgeçemiyosun.. aayy şu huyunu sevmedim ayrılıcam diyemiyosun

burcucum ama sen kırılmıyor musun?
ben yanı elestırılmekten hoşlanmıyorum pek
zaten bu kadar şikayetçi olsam ayrılırdım diye düşünüyorum
birde ben onun bana olan duygularını daha çok mantık olarak düşündüm bugune kadar
taa ki bigün bana anlaşamıyoruz ama kestiip atamıyorum diyene kadar
birde özelden bir msj atacağım sana

kötü bi durum ya. aksine ben hep sevgilime kızarım şöyle yapıyosun böyle yapıyosun sinir oluyorum üzülüyorum diye. sürekli ben eleştiririm ama o öyle yapmaz. mesela dün bile bana şu hareketin hoşuma gitmedi dedi sadece. bizde de ben hep derim bak hoşuna gitmeyen, sana ters gelen hareketim olursa söyle saklama diye. öyle değil mi ama? ben ona söylüyorum şöyle böyle yaptın kırıldım diye ama onda öyle bişey yok. ben biraz daha sabırsız fevri davranıyorum ama o daha ılımlı daha düzeltici davranıyo. ben uzattıkça uzatıyorum hırsımı alana kadar o öyle yapmıyo daha olgun daha mantıklı davranıyor... bilmiyorum... bende bi çok konuda şikayet edebiliyorum ama öyle aman aman aşılmicak şeyler değil. ufacık tefecik. şikayetçi olsam da vazgeçemem ki ondan, düzeltmek yerine neden vazgeçeyim...

benimki de sabahtan aksama kadar elestirip dururdu suyun soyle buyun boyle diye..
valla o dayandi sanirim ya da oyle gozuktu ama ben dayanamadim daha fazla elestirilmeye bu yuzden kirilmaya ve bitti..

kötü bi durum ya. aksine ben hep sevgilime kızarım şöyle yapıyosun böyle yapıyosun sinir oluyorum üzülüyorum diye. sürekli ben eleştiririm ama o öyle yapmaz. mesela dün bile bana şu hareketin hoşuma gitmedi dedi sadece. bizde de ben hep derim bak hoşuna gitmeyen, sana ters gelen hareketim olursa söyle saklama diye. öyle değil mi ama? ben ona söylüyorum şöyle böyle yaptın kırıldım diye ama onda öyle bişey yok. ben biraz daha sabırsız fevri davranıyorum ama o daha ılımlı daha düzeltici davranıyo. ben uzattıkça uzatıyorum hırsımı alana kadar o öyle yapmıyo daha olgun daha mantıklı davranıyor... bilmiyorum... bende bi çok konuda şikayet edebiliyorum ama öyle aman aman aşılmicak şeyler değil. ufacık tefecik. şikayetçi olsam da vazgeçemem ki ondan, düzeltmek yerine neden vazgeçeyim...

işte tatlım o da senin gibi ben birşey yaptığımda mutlaka acısını çıkarır
ama ben kıyamam uzatamam
ben mesela hıncını alabilmesini de anlamıyorum
baktı ki ben sabredemiyorum yüzümü çevirmeye başlıyorum ondan o zaman duruyor , tabi bu şimdilik

benimki de sabahtan aksama kadar elestirip dururdu suyun soyle buyun boyle diye..
valla o dayandi sanirim ya da oyle gozuktu ama ben dayanamadim daha fazla elestirilmeye bu yuzden kirilmaya ve bitti..

canım senınle en son konustugumuzda ılıskın devam edıyor gıbı hatırlıyordum
su an ogrendım
hayırlısı olsun canım hakkında oncelıkle
elestırılmek kırıcı değil mi?

canım senınle en son konustugumuzda ılıskın devam edıyor gıbı hatırlıyordum
su an ogrendım
hayırlısı olsun canım hakkında oncelıkle
elestırılmek kırıcı değil mi?

sanirim iste insanin bi dayanma gucu oluyor.. ilk baslarda hatalarimi soylemesi rahatsiz etmiyordu cok,. ama 4 sene sonunda arkadaslarima kadar herseyimle elestiri almaya basladigimda oturup degerlendirmesini yaptim kendi capimda.. ve daha fazla kaldiricak gucum olmadigini da anladim.. bunu kendisine soyledigimde de hayretle karsiladi.. alindigimi bile bilmiyormus.. ki aslinda cok elestirmiyormusmus olani soyluyormus.. :))

benim anlamadigim acikcasi senin iliskinin bu kadar sorun icersinde nasil ve neden surdurdugun? onn icin actigin bu kacinci baslik bak ben bile sayamadim.. sabrina tahammulune hayran kaldim acikcasi..

birde sanırım kişi çok fazla eleştiriilince kendini daha çok geriye çekiyo. bişeyleri yapası varsa düzelteceği varsa da düzeltemiyo. yanii eleştiri çoğalınca uzatılınca... güzel güzel söylense tamam ama tekrar ediliyorsa insan çekiyo kendini işte...
birde tabii karşı taraf neden bu kadar çok eleştiriyo o da var

Fidescim ama şimdi ben kusura bakmada bıraz sevgılının tarafında gıbı hıssettım kendımı
onu anlayabılıyorum
cıkarma hıncını
ınsan bellı sure sonra bıkıyor cunku sevıyorsa nasıl hınc cıkarabılıyor dıye kendı kalbınde soguyor karsındakıne
oyle olursa bıgun uzulursun

ilişkide her zaman iniş çıkışlar olur ve dayanamama durumları şikayetler hep olur hangimiz mükemmeliz ki hem zaten olmalıda olmuyo diyen yalan söylüo die şüphe duyarım ben bende çok şikayet ediorum bazen bıktım senden bile diorum şu huyundan nefret ediorum diorum o da benim bazı huylarımdan şikayetci ama önemli olan o huylarına rağmen sevmek her huyu mükemmel olsa ne aksiyonu kalır ki ilişkilerin:1:şaka bi yana olmasa keşke ama oluyo işte seviosan ona söyle sende şikayetlerini sende onun istemediği özellikleri atmaya çalış karakterinden ama sana şikayet edio diye bu seni sevmiyo demek değil ki:olmaz:

sanirim iste insanin bi dayanma gucu oluyor.. ilk baslarda hatalarimi soylemesi rahatsiz etmiyordu cok,. ama 4 sene sonunda arkadaslarima kadar herseyimle elestiri almaya basladigimda oturup degerlendirmesini yaptim kendi capimda.. ve daha fazla kaldiricak gucum olmadigini da anladim.. bunu kendisine soyledigimde de hayretle karsiladi.. alindigimi bile bilmiyormus.. ki aslinda cok elestirmiyormusmus olani soyluyormus.. :))

benim anlamadigim acikcasi senin iliskinin bu kadar sorun icersinde nasil ve neden surdurdugun? onn icin actigin bu kacinci baslik bak ben bile sayamadim.. sabrina tahammulune hayran kaldim acikcasi..

canım aynı şeyi bende duüşündüm kaçıncı başlık ve benzeri şeyleri biraz önce hatta
bazı başlıklarım danışma amaçlı oldu
diğer sorunlardada kendisi düzelme kaydetti gibi geliyor
bu sorunlar haricinde benim üstüme gelen hayatı dar eden biri değil çünkü
bir bakıma kendimi anlamaya çalışıyorum nasıl bir ilişkide mutlu olurum nasıl bir insan istediğim diye, bazı zamanlar yüzde yüz uyuyor bazı zamanlarda yüzde on bile uymuyor, karar verebilme için zamana yaşanmışlığa ihtiyacım var diye düşünüyorum
seninde ınzıvaya çekildiğin dönem vardı , ona çekilcek kadar kalbım soğumadı sanırım ama yakın gibi sanki

birde sanırım kişi çok fazla eleştiriilince kendini daha çok geriye çekiyo. bişeyleri yapası varsa düzelteceği varsa da düzeltemiyo. yanii eleştiri çoğalınca uzatılınca... güzel güzel söylense tamam ama tekrar ediliyorsa insan çekiyo kendini işte...
birde tabii karşı taraf neden bu kadar çok eleştiriyo o da var

hatalı olduklarım varsa oturup düşününce ben buluyorum
ama dedıgın gıbı fıdescım bazen madem gozukmuyor neden ugrasıyorum kı dıye dusunmuyor degılım
cok guzel bı yere dıkkat cekmıssın

canım sorcam ben ona derken şakasına dedim zaten öyle bağırıp çağırma uzatma yok artık... önceden daha fevri davranıyodum ama artık karşımdakini düşünüp te konuşmasını öğreniyorum.

pekii o eleştirirken sen nasıl davranıyosun?

ilişkide her zaman iniş çıkışlar olur ve dayanamama durumları şikayetler hep olur hangimiz mükemmeliz ki hem zaten olmalıda olmuyo diyen yalan söylüo die şüphe duyarım ben bende çok şikayet ediorum bazen bıktım senden bile diorum şu huyundan nefret ediorum diorum o da benim bazı huylarımdan şikayetci ama önemli olan o huylarına rağmen sevmek her huyu mükemmel olsa ne aksiyonu kalır ki ilişkilerin:1:şaka bi yana olmasa keşke ama oluyo işte seviosan ona söyle sende şikayetlerini sende onun istemediği özellikleri atmaya çalış karakterinden ama sana şikayet edio diye bu seni sevmiyo demek değil ki:olmaz:
canım çok doğru söylemişsin de
ben işte şikayetlerımde onun kadar ısrarcı degılım
genelde asmının dedıgı gıbı burada baslık acıyorum
goruslere gore ve sınırım gectıgınde kararımı verıp ona soyluyorum

Back
X