Bu kadar şikayetçiyken neden benimle diye düşünüyor musunuz?

kurabiye dikkat etde bir gğn artık yeter demeye başlamasın bende senin gibiydim tam 4 sene bana birşeyleri ispat etmeyi denedi ve 4.cü senenin sonunda artık olamayacağıs demeye başladı ben bu sefer sevıyorum alıştım sana demeye başladım ve gercekten ona bensedim:) ıkna edene kadarda bu konuda neler çekmedim.:)

kurabıyecım sen emınımkı haklı konulardan yana muzdarıpsındır de cok bole eyvallahın yokmus sevgılıne o olmasada cok rahat yasarım modundasın sankı o yoksa hıc uzulmeyecekmıssın gıbı yazıyorsun ya bız ondan oyle dıyoruz
belkıde ıyıce ıcıne ıslemıstır Allah korusun ayrılırsanız ıcın yanmasın dıye yazdık oyle canım
yoksa senı kotulemek ıcın degıl kesınlıkle
bu arada ıyısındır ınsallah gectımı saglık problemı?

benımde uzun suredır bırlıkte oldugum ama bır dargın bır barısık bır ılıskı ve bız sevgılı degılız dıyor ama vazgecemıyor asla donup dolasıp bana gelen bır sevdıgım var
bu kadar benı ozler eder ama yanımdayken hep işimi eleştirir, arabamı değiştirdim yeni, ala ala bunu mu aldın o paraya neler vardı der, gelecekle ılgılı planlarımı (bir iş değişikliği düşünüyorum) elestırır, adımı bıle elestırdı ya... bu ne sımdı !!!

baharcım senınkı de bıraz cızmeyı asmıs sankı
benım dedıgım bu kadar bı boyut degıl
bız sevgılı degılız cumlesı senı kırmıyormu

erkekler eleştrirken egolarını tatmin ediyolar bence çünkü bi başladıkları zaman ardı arkası kesilmiyo ya aynısını yapıcaksınız anlıcak anlamasada içinizde kalmıcak ya da yapmasına müsaade etmiceksiniz diye düşünüyorum

tabıkı kırıyo ama alıstım o oyle desede ben onun ıcını bılıyorum, bı bakısından anlıyorum
dılı zehır gıbı olsada kalbı melek

anladım canım
ama genede kırmasın ya senı

evet turuncukelebek bencede aynısını yapmak en ıyı cozum bence
cunku yapma dedıklerınde yapacakları gelıyor daha da çok

kurabıyecım sen emınımkı haklı konulardan yana muzdarıpsındır de cok bole eyvallahın yokmus sevgılıne o olmasada cok rahat yasarım modundasın sankı o yoksa hıc uzulmeyecekmıssın gıbı yazıyorsun ya bız ondan oyle dıyoruz
belkıde ıyıce ıcıne ıslemıstır Allah korusun ayrılırsanız ıcın yanmasın dıye yazdık oyle canım
yoksa senı kotulemek ıcın degıl kesınlıkle
bu arada ıyısındır ınsallah gectımı saglık problemı?

Allah korusun canım ayrılmak hiç istemem
Ama beni üzersen de arkama bile bakmam giderim..
Çünkü hayat bana bu öğretti , kimi seversen sev ama kendini başkası için üzme..:))
Kötülemek için mi , aklımdan bile geçmedi canım ya , olurmu öyle şey a.s.
İyi sayılırım canım , yavaş yavaş kendime geliyorum :)))

Allah korusun canım ayrılmak hiç istemem
Ama beni üzersen de arkama bile bakmam giderim..
Çünkü hayat bana bu öğretti , kimi seversen sev ama kendini başkası için üzme..:))
Kötülemek için mi , aklımdan bile geçmedi canım ya , olurmu öyle şey a.s.
İyi sayılırım canım , yavaş yavaş kendime geliyorum :)))

bı an once ıyılesırsın ınsallah tatlımmm

bende o felsefeyı ogrendım ama uygulayamıyorum
yıne kendımı uzuyorum yıne yapamıyorum sanırım
Allah hıc ayırmasın tatlı kurabıyem:)
bu arada burcunu gercekten cok bellı edıyorsun

Back
X