Bu kadar şikayetçiyken neden benimle diye düşünüyor musunuz?

ya bak pirlanta ben sanirim bu tecrubelerden uzun uzadiya gectim o yuzden rahatlikla yazabiliyorum.. eger ki ciddi anlamda askindan kopek degilsen karsindaki icin fedekarlik en onemlisi de karakterinde huylarinda degisiklik yapmana degmiyor burasi kesin. ha sayet cok seviyorum o yuzden her ne derse kabulum diyorsan da kendi ozguvenini kendi kisiligini kaybetmemen icin gerekli yerlerde mudahele etmesini dur demesini artik yeter demesini gerektiginde rest cekmesini bileceksin.
bir iliskiyi surdurmek kimmi zaman cok kolaydir ben senelerimin nasil gectigini anlamamistim su son 1 seneye kadar. 1 senede yaptigi tum iyi seylerin yerini kotu anilar aldi artik. oyle bir noktaya geldim ki o saatten sonra bir sans daha verirsem ben ben olmaktan kendi dogrularimdan burda soyledigim seylerin arkasinda duramayan birisi olacaktim..
iste sanirim kilit nokta burasi.. kendini iyi taniycaksin tahammul noktan nedir nerdedir ve hayatina soktugun kisi nereye kadar sana mudahele edebilir neleri elestirebilir bunlari cok iyi belirlemen lazim..
belki sen kafana cok takiyorsundur belki o senin fazla ustune geliyordur bilemiycem ama savasicak duzelticek gucun varsa hala oturup konusmalisin, bak bu davranisin yapici olmuyor benim adima aksine beni uzuyor demelisin. sen burda istersen bin tane baslik ac onun icin bunlardan herhangi biri ona ulasmicaksa sen kendi kendine debelenip durursun.. bunu yapma.. bizle konustklarini otur onunla konus ve ondan sonra birlikte kararlar alin soyle yapicaz boyle yapmicaz diye..
umarim mutlulugu ve uyumu yakalarsiniz..

canım sorcam ben ona derken şakasına dedim zaten öyle bağırıp çağırma uzatma yok artık... önceden daha fevri davranıyodum ama artık karşımdakini düşünüp te konuşmasını öğreniyorum.

pekii o eleştirirken sen nasıl davranıyosun?

hım canım ben bı defa duzgun anlatmaya calısıyorum
olmuyorsa surat asıyorum sende böyle yapıyorsun dıye atağa geçiyorum sanırım

canım çok doğru söylemişsin de
ben işte şikayetlerımde onun kadar ısrarcı degılım
genelde asmının dedıgı gıbı burada baslık acıyorum
goruslere gore ve sınırım gectıgınde kararımı verıp ona soyluyorum

öyle yapma o zaman canım sende söyle o söylüosa sende söyle içinde tutma hem at içine at içine bi gün öyle bi patlar ki içindekiler daha çok kırarsın onu o zaman telafisi olmayan yerlere gelir ilişkiniz o yüzden sen de ne de bence bilio musun seni şikayet etmeye mi başladı ''bende senin benim sürekli huylarıma kulp bulup hayıflanmandan bıktım eleştirilerinden bıktım bu kadar şikayetçi olman seni memnun edemem de beni rahatsız ediyo ''de yania.s

bir iliskiyi surdurmek kimmi zaman cok kolaydir ben senelerimin nasil gectigini anlamamistim su son 1 seneye kadar. 1 senede yaptigi tum iyi seylerin yerini kotu anilar aldi artik. oyle bir noktaya geldim ki o saatten sonra bir sans daha verirsem ben ben olmaktan kendi dogrularimdan burda soyledigim seylerin arkasinda duramayan birisi olacaktim..
iste sanirim kilit nokta burasi.. kendini iyi taniycaksin tahammul noktan nedir nerdedir ve hayatina soktugun kisi nereye kadar sana mudahele edebilir neleri elestirebilir bunlari cok iyi belirlemen lazim..
belki sen kafana cok takiyorsundur belki o senin fazla ustune geliyordur bilemiycem ama savasicak duzelticek gucun varsa hala oturup konusmalisin, bak bu davranisin yapici olmuyor benim adima aksine beni uzuyor demelisin. sen burda istersen bin tane baslik ac onun icin bunlardan herhangi biri ona ulasmicaksa sen kendi kendine debelenip durursun.. bunu yapma.. bizle konustklarini otur onunla konus ve ondan sonra birlikte kararlar alin soyle yapicaz boyle yapmicaz diye..
umarim mutlulugu ve uyumu yakalarsiniz..

Canım öncelikle çok güsel yazmışsın hem çok doğru hemde emeğini vermişsin saolasına.s.
işte bende hala yaptığı iyi şeyler gözümün önüne gelebiliyor ondan ilişikinin içindeyim

evet işte bende bazen benim abattığım oluyor bazen onun çok üstüme geldiği

kırmızı ile koyulttuğum yerdeki şeyi defalarca ikimizde yapmayı denedik, yapınca süper mutlu bi çift oluyorus, sonra birinden bozulunca denge o bana ben ona , ikimizde inat ikimizde sert kişilikleriz yerine göre sanırım ondan anlaşmak sorun oluyor

sanirm o sende de var emin degilim ama sen elestirdignde ben boyleyim boyle kabul et diyebiliyor o sana ama o elestirdiginde sen bunu desen dahi o takmiyor hala ayni beklentisine devam edebiliyor..
off ne zor bi insanla anlasip mutlu olmak yahu.. delikafadulden

öyle yapma o zaman canım sende söyle o söylüosa sende söyle içinde tutma hem at içine at içine bi gün öyle bi patlar ki içindekiler daha çok kırarsın onu o zaman telafisi olmayan yerlere gelir ilişkiniz o yüzden sen de ne de bence bilio musun seni şikayet etmeye mi başladı ''bende senin benim sürekli huylarıma kulp bulup hayıflanmandan bıktım eleştirilerinden bıktım bu kadar şikayetçi olman seni memnun edemem de beni rahatsız ediyo ''de yania.s

diyorum canım demez miyim
cevap hazır
ben senı hep aynı seyler ıcın elestırıyorum sen duzeltmıyorsun
olur mu aslında ben pek çok şeyi duzeltmıs bı andayken soleyınce ınsanda heves kalmıyor tabi

o zaman tek bişi kalıyo memnun olmadığı kişiden vazgeçip gitsin bu kadar yani madem o kadar rahatsız o özelliklere sahip birini bulsun:umursamaz:

işte konunun mantıgı oraya gelıyor değil mi
acaba ben bı yandan da zaman zaman ozel hıssettırdgım anlar oluyor
sıkayetlerının harıcınde ıyı bırıyım cevrem tarafından sevılıyorum
aramızda cekım var bunlardan dolayı mı devam edıyor dıye dusunmuyor degılım

bır dahakı elestırı sıkayet seansında sevgılıme hıc cevap vermeyecegım taa kı o ne oldu dıye kendını parcalayana kadar
o zamanda usandım artık elestırılmekten dıyıp gerı cekılecegım bakalım ıse yarayacak mı

fiyonk tabiki onun istediği insan olmaya çalışmıyorum
o zaman beğenip beğenmemesi ihtimali değildi zaten beni düşündüren
onun şikayetçi olmasına kırılmamdı konuyu açmama etken olan

tabıkı sınır bozucu bır durum!

arkadaşım eğer çeliştiğimi düşünerek o smile yı kullandıysan madem söyleyeyim
ben sadece onun gerçekten haklı olduğu şeyleri düzeltmeyi kastetmiştim

birşeyi kastedeceksen cümlelerle yapsan daha iyi olur, daha az kırıcı daha cok saygılı bır yorum olur!

dimi insanın zihnini nekadar meşgul ediyor bu sorular beni sevmiyosan olmaz bu iş diyosan birbirimize uygun değiliz diyosan şikayet ediyosan yok ölesin bölesin diyosan neden hala bitmiyor bianlama veremiyo işte insan anlam veremediğimiz tek şeyde bana göre AŞKtır:))

dimi insanın zihnini nekadar meşgul ediyor bu sorular beni sevmiyosan olmaz bu iş diyosan birbirimize uygun değiliz diyosan şikayet ediyosan yok ölesin bölesin diyosan neden hala bitmiyor bianlama veremiyo işte insan anlam veremediğimiz tek şeyde bana göre AŞKtır:))

canım umarım dedıgın gıbı aşktır
sorular çok üzüyor, yoruyor

bisde çok ayrıldık barıştık ve bugün ona deli gibi aşığım o benim dünyam daha bugün kavga ettik olmayacak ok bitsin dedim ben değiştim hayatımdan çalmak istemiyorum artık dedim ve tam tersi onsus olmuyorki saten 1 yıldır ayrıydık barıştık ne o bensis nede ben onsus olamıyorum çok sevıyorum onu hemde çok bence bu kadar şikayetçi olmamısa rağmen hayatlarımısda tutabiliyorsak birbirimisi bu sadece sevdiğimis için oluyor.aksi takdirde insan bu kadar eleştirdiği kendisiyle bağdaştırmadığı birisi ile olamas.

bisde çok ayrıldık barıştık ve bugün ona deli gibi aşığım o benim dünyam daha bugün kavga ettik olmayacak ok bitsin dedim ben değiştim hayatımdan çalmak istemiyorum artık dedim ve tam tersi onsus olmuyorki saten 1 yıldır ayrıydık barıştık ne o bensis nede ben onsus olamıyorum çok sevıyorum onu hemde çok bence bu kadar şikayetçi olmamısa rağmen hayatlarımısda tutabiliyorsak birbirimisi bu sadece sevdiğimis için oluyor.aksi takdirde insan bu kadar eleştirdiği kendisiyle bağdaştırmadığı birisi ile olamas.

sen eskı sevgılınle mı barıstın canım

Bizde de tam tersi , ben durmadan herşeyden şikayetçiyim
Çünkü sevmediğim , değiştirmesini istediğim huyları var
O zamana bırak , zamanla göreceksin değiştiğimi diyor ama
Ben tamam diyip yine yeniden başa dönüp , yok şu şöyle , yok onu yapma
Ayy bi çek git , diye dır dır yapıp duruyorum ve durmadan herşeyde ayrılırım , telefonu kapatırım..kafamçokkarıştı
Ne kadar şikayetçi olsamda seviyorum..-tatlicadiarzu-

Bizde de tam tersi , ben durmadan herşeyden şikayetçiyim
Çünkü sevmediğim , değiştirmesini istediğim huyları var
O zamana bırak , zamanla göreceksin değiştiğimi diyor ama
Ben tamam diyip yine yeniden başa dönüp , yok şu şöyle , yok onu yapma
Ayy bi çek git , diye dır dır yapıp duruyorum ve durmadan herşeyde ayrılırım , telefonu kapatırım..kafamçokkarıştı
Ne kadar şikayetçi olsamda seviyorum..-tatlicadiarzu-

canım senın sevgılın sabırlı bence , sen onun sana yaptıklarını sana yapsa vallahi mahvedersin adamıkaydirigubbakcemile3
Allah bozmasın möhabbetinizi:)

Back
X