- 22 Mart 2024
- 45
- 20
- 8
- 28
- Konu Sahibi papatyaseverbiri
-
Artımedmi buYanlış fotoğrafı yüklemişim böyle görünüyor
Eki Görüntüle 3612577
Var benMerhaba arkadaşlar burayı kullanmayı vok bilmiyorum. Uzun suredir bebek haberi bekliyorum.
Adetime 3 gun var erken gebelik testi yaptım, çatlama ignesinden de 11 gün geçti. Zor görünüyor fotoğrafta ben çıplak gözle de baya silik görünüyorum.
Artık kan vermek ve test yapmaktan bıktım. Bu kadar silik çizgiden koyulaşan var mı?
Yarın normal kaset testle yapacağım
Artımed erken gebelik olanTestin markası ne
Evet artı med kötü müArtımedmi bu
Siz kaçıncı gün de yapmıştınız testinin hatırlıyor musunuz ?Var ben
Artımed yalancı pozitif veriyorEvet artı med kötü mü
Ben hiç karşılaşmadım aslında yalancı pozitifle , gerçi bu testte çok silikte hayırlısı artık umarım değildirArtımed yalancı pozitif veriyor
Ben markada bi sorun olduğunu düşünmüyorum suanki gebeligimi onunla öğrendim , yarın tekrar test yapmanı oneririmYanlış fotoğrafı yüklemişim böyle görünüyor
Eki Görüntüle 3612577
Evet mutlaka tekrarlayacağım ama normal kaset testle umarım çıkar, testtekinin de öyle basit çizgi olması tedirgin ediyor hayal mi diyorumBen markada bi sorun olduğunu düşünmüyorum suanki gebeligimi onunla öğrendim , yarın tekrar test yapmanı oneririm
Umarım kast dene bide bakalım ben resimde bişey anlamadım ama bu çekimden de kaynaklanabilir sen daha iyi görürsün , tekrar test yaparsan merakla bekliyorumEvet mutlaka tekrarlayacağım ama normal kaset testle umarım çıkar, testtekinin de öyle basit çizgi olması tedirgin ediyor hayal mi diyorum
Ben âdete 7 gün kala öğrendim ozaman beta 52.66 çıktı bide temmuzunda 2'de verdim sonuç 15045.00 çıktıSiz kaçıncı gün de yapmıştınız testinin hatırlıyor musunuz ?
ama bizim iğne olduğu için insan ikilemde kalıyor. Benmde iğnenin 8.gün negatifti. 9.gün sanki silik gibiydi bugün 10.gün yine tertemiz negatifBen âdete 7 gün kala öğrendim ozaman beta 52.66 çıktı bide temmuzunda 2'de verdim sonuç 15045.00 çıktı
bende Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum zaten onun etkisi oldu sanırım ilk ay kalmadım ikinci ayda olduama bizim iğne olduğu için insan ikilemde kalıyor. Benmde iğnenin 8.gün negatifti. 9.gün sanki silik gibiydi bugün 10.gün yine tertemiz negatif
Bende bunları dün yaptım artimed saniyesinde çizgi belirdi normalde bat yarin ama hicbir adet belirtim yok şu anMerhaba arkadaşlar burayı kullanmayı vok bilmiyorum. Uzun suredir bebek haberi bekliyorum.
Adetime 3 gun var erken gebelik testi yaptım, çatlama ignesinden de 11 gün geçti. Zor görünüyor fotoğrafta ben çıplak gözle de baya silik görünüyorum.
Artık kan vermek ve test yapmaktan bıktım. Bu kadar silik çizgiden koyulaşan var mı?
Yarın normal kaset testle yapacağım
Bende ekimde ilk kez denedim letu+ovitrelle ilk denemede kaldım ama kimyasal oldu sonra aralıkta yine denedim olmadı. Biraz ara verdim bu 3. Ve son bakalım.Canım
bende Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum zaten onun etkisi oldu sanırım ilk ay kalmadım ikinci ayda oldu
Bu dediğiniz şeyler nasıl oluyor acaba benim de şuan tek tüp var diğeri kapalı doktorum bi süre dene altı ay bir yıl gibi olmazsa önce yımurtlama takibi sonra klomen çatlatma iğnesi tarzı şeyler dedi ama böyle tedavi süreçleri nasıl oluyor tutması daha mı kolay bu şekilde ben normalde ara ara yumurtlama görüyorum ovulasyon ile ama onla olmayan bu tedavilerle olur mıBende ekimde ilk kez denedim letu+ovitrelle ilk denemede kaldım ama kimyasal oldu sonra aralıkta yine denedim olmadı. Biraz ara verdim bu 3. Ve son bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?