Bu kadar tepkim fazlami??

Aksama kadar mesela oglumla suan surekli bi savas halindeler yani kizmak bagirmak degil asla ama oglum asiri inatci su siralar ikisi birbirine surekli bi inatlasma icindeler ve gonullerini yapmya calisiyorum sakin kalmaya calisiyorum diyorumki aksamda bi oturul filmi acip iki sohbet etsem yeter ama o bile cokmuski olmuyo napiyim hic muhatap olasim dahi yok.

Çocuğu gönülsüz uyutmuş olabilir mi?
Sanki kendi gönülsüzlüğünü size yansıtmış.
Eşleri hamileyken kocaların hormonları daha bir tuhaflaşıyor.

Evet kesinlikle ben hamile kocasiyim der zaten sakayla karisik yani onunda oyle hormonlari degisik olabilirmia onu ima eder saka gibiler ya:)

Ne biliyim bende iste huzursuzluk cikmasin diye o beni idare ediyk bende ediyim kafasindayimdir hep alttan alan taraf gibi

Burda konusamak fazlasiyla iyi geldi stresimi attim ama yinede konusasim yok suan kendi gelsin:)

Çocuğu gönülsüz uyutmuş olabilir mi?
Sanki kendi gönülsüzlüğünü size yansıtmış.
Eşleri hamileyken kocaların hormonları daha bir tuhaflaşıyor.
Hakikaten yaa ben hic nazli bi hamile degildim ilk gebeligimde esik yetti artik ha herkes doguruyo kimseye bisey olmuyo sana ne oluyo demisti bi kova aglamistim niye agladiysam ikinci de hic takmadim onu millet hamileyken yasadigi her zorlugu sana anlatacak degil benimkini goruyosun iste herkesin beli agriyo midesi bulaniyo ama gidip baskasinin kocasina soylemiyo demistim anladi galiba :)

Yaa bu cok iyiydi anladimi acaba gercrkten:)ben bazen konusurken duvara konusuyo gibi hissediyorum:)

Vallahi öpüpte başına koysun şekerim seni eşin . Tripli erkekte bir yere kadar çekilir yalnız , hamile halinle büyük bir patlama yapmazsın inşallah sende .

Benim eşim de durup durup duygulanırdı.
Onu öyle görünce ben de ağlardım.
Ben ağladıkça o daha fena olurdu.
Kısır döngüye girmiştik :)

Gidip bir sandviç yapması çok mu zor gelmiş beyefendiye?
Asıl sizin suratınız asılmalıydı hamile hamile sıcakta bütüngün koştur akşam evd gel sınırsız hizmet oh ne ala..
Bir daha yüz vermeyin.Kalksin kendi alsın ne istiyorsa..hem çocukla uğraş hem evle,birde adam kapris yapsın olmaz ama öyle..

ben de aksam ayyynisini sevgilimle yasadim. hatta bizimki yemek hazirlamak degil disardan soyleme kavgasi oldu.

adamin karni acikmis bana soruyor ne yesem diye. ben ne bileyim canin ne istiyorsa onu ye dedim diye tutmus bana sen zaten iyilik yapsan olursun, hic mi fikir veremezsin diyor. yahu ben miyim senin beynin adam git canin ne istiyorsa onu ye manyak. ben de burdan ona saydirmis olayim

ama bence sizin esinize cocuk bakmak zor gelmis. herhalde karnim acikti der demez firlayip hazirlamanizi bekledi sacma sekilde ona triplendi.

Aman sakın ha ikisinin arasına girme gibi bir eylemde asla bulunmayın. Bırakın kendi yöntemleriyle cozsunler.

Idareci taraf olursanız hep üstünüze yapışır.

Ve size tavsiye suratı asıksa asla görmeyin ve sormayın. Görmemiş gibi davranın.

Burcu n? Yeangec mi? Azcik esimdede naz varda, ama Allah icin söyleyip nazlanir

Bu böyleymiş ciddenya .10 senelik anneyim , nasıl bu durumu geç kavrayabildim kendime hayret ediyorum . Ara bulmaya çalışınca kötü olunuyormuş . Sonra onlar iyi oluyor ben kötü .

Yani yazmayim diyorum kendimi tutamıyorum, kendisinin eli ayağı yok mu, ne olmuş aciktiysa girsin hazirlasin..
Hayır tekrar sofra kuruyorsunuz, bir de trip yiyorsunuz..
Yine iyi sakin kalıyorsunuz..
En yenisi ne hazırlayacaktin ne trip yiyecektin..
Yaranilmiyor da..

Bi sey yapma hamile olan o sıkıntılara bedeni ve ruhu bunalan sensin azcik o ceksin nazıni sana naz yapacagina bu erkeklerdeki bencillik

Bu böyleymiş ciddenya .10 senelik anneyim , nasıl bu durumu geç kavrayabildim kendime hayret ediyorum . Ara bulmaya çalışınca kötü olunuyormuş . Sonra onlar iyi oluyor ben kötü .

Arayı bulmaya çalışmak demek , babanın üzerindeki sorumluluğu almak demek. Kuralcı olmak demek, mudahaleci olmak demek ve çok yorulmak demek.

Bir şey olduğunda ben hemen o ortamı terk ediyorum. Döndüğümde halletmiş ya da küsmüş oluyorlar. Beni bağlayan bir durum yok
Yeterince üzerimizdeki yük fazla zaten.

Eşime bu konuda güveniyorum tabi. Onlara bagirmayacagini biliyorum.

Ağlamak istiyorum şu an , ayyynen öyle ya , geç keşfettiğime çok üzülüyorum . Aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey diye diye , hoop otoriter , kuralcı bir anne olmuşum , oğlum aynen yüzüme söyledi bunları . Artık uzaklaşıyorum , eşim konunun içine çekmeye çalışıyor yinede ama Yok yemezler artık 2 çocuktan sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…