- 1 Haziran 2019
- 299
- 130
- 103
- 25
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Hic sevmem boyle adamlari agladiginizda yaniniza geldimiIlk defa buraya konu aciyorum oyle cok cok buyuk dert edilcek konu degil belki ama paylasip fikir almak istedim hanimlar okuyanlara simdiden tesekkurler.
Suan 5 bucuk aylik hamileyim ikinci gebeligim bitanede 3 yasinda oglum var.Gun icinde fazlasiyla yoruluyorum zaten bide isin icine hastaneydi stresiydi girince isler dahada degisiyor.Bugun yine surekli bi hastane git gellerim oldu esim o sirada cocuga bakti ki hakkini yiyemem hep ilgilidir.
Bu aralar tek sosyal aktivitem aksamlari biraz dinlenip cay icmek diyebilirim oda az once esim yuzunden zehir oldu.Oglumu yatirip kaslar baya catik bi sekilde salona geldi aciktim biraz dedi yemek yiyeli 1 2 saat oldugu icin ben acikmadim ne hazirlayim canim dedim.Yine ayni tepkiyle soguk bi tavirla konustu bilmiyorum benmi dusuncem tarzi bi yere geldi konusma bende cok sinirlendim biseymi oldu dedim once yok bisey dedi ki bu huyudur genelde o yuzden inandirici gelmedi neyse dedim yinede kalktim aparatif bisey hazirladim getirdim yemedi bende yesene dedim gonulsuz yapilan seyi yemem dedi.
Bende dayanamadim herseyi kaldirdim sinirle soylene soylene aglaya aglaya simdi hala tepkisiz bi sekilde oturuyo ayni yerinde ve bu beni cildirtiyo onun tepkisizligimi normal benim bu tepkilerimmi suan donmus durumdayim.
Uzun oldu hakkinizi helal edin...
Yani bi sıkıntısı oldugu belli cok açık. Anlatmazsa orali olmayin ugrasip daha kendinizi uzmeyin insan boyle zamanlarda iki kat duygusallasiyoIlk defa buraya konu aciyorum oyle cok cok buyuk dert edilcek konu degil belki ama paylasip fikir almak istedim hanimlar okuyanlara simdiden tesekkurler.
Suan 5 bucuk aylik hamileyim ikinci gebeligim bitanede 3 yasinda oglum var.Gun icinde fazlasiyla yoruluyorum zaten bide isin icine hastaneydi stresiydi girince isler dahada degisiyor.Bugun yine surekli bi hastane git gellerim oldu esim o sirada cocuga bakti ki hakkini yiyemem hep ilgilidir.
Bu aralar tek sosyal aktivitem aksamlari biraz dinlenip cay icmek diyebilirim oda az once esim yuzunden zehir oldu.Oglumu yatirip kaslar baya catik bi sekilde salona geldi aciktim biraz dedi yemek yiyeli 1 2 saat oldugu icin ben acikmadim ne hazirlayim canim dedim.Yine ayni tepkiyle soguk bi tavirla konustu bilmiyorum benmi dusuncem tarzi bi yere geldi konusma bende cok sinirlendim biseymi oldu dedim once yok bisey dedi ki bu huyudur genelde o yuzden inandirici gelmedi neyse dedim yinede kalktim aparatif bisey hazirladim getirdim yemedi bende yesene dedim gonulsuz yapilan seyi yemem dedi.
Bende dayanamadim herseyi kaldirdim sinirle soylene soylene aglaya aglaya simdi hala tepkisiz bi sekilde oturuyo ayni yerinde ve bu beni cildirtiyo onun tepkisizligimi normal benim bu tepkilerimmi suan donmus durumdayim.
Teşekkür ederimSizin bu sakiniginize ve olaylari cozmeye calismaniza hayranim. Benim gibi fevri biri asla basaramiyor. Ne derdini öğrenirim ne kendi derdimi paylaşırım.
Derdi neymiş paşanınIlk defa buraya konu aciyorum oyle cok cok buyuk dert edilcek konu degil belki ama paylasip fikir almak istedim hanimlar okuyanlara simdiden tesekkurler.
Ac karnini kendi doyuramiyor mu?O bana surat yapip bisey soylemeyince ben de gule oynaya gidip hazirlamadim tabiki ama saygisizlik falanda yapmadim yani gidip atmadim onune guzelce hazirlayip getirdim sakince
Hiçbir şey yapma erkekler kadınlar gibi değil vardır bi derdi anlatmak istersen dinlerim de yok bişi diyosa üsteleme normale döner bi süre sonra sen rutin devam et kafana takma geçim derdi iş yerinde bi sıkıntı belki 2.çocuk olacak diye maddi problemler çoğalır gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?