- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Derdi ne , bu artistlik niye ?
Sen birşey yapmamışsınki .
Niye gönülsüz olduğunuz hissine kapıldı acaba
Sizin bu sakiniginize ve olaylari cozmeye calismaniza hayranim. Benim gibi fevri biri asla basaramiyor. Ne derdini öğrenirim ne kendi derdimi paylaşırım.Sakince gidip derdini öğrenin önce. Sonra gerekirse tepki verirsiniz
Bu sıcakta hamile halinizle ağır gelmiş bu trip size normal ,sizlik bi durum yok
Erkek milleti işte. Eşim hastayken atletini kafasına geçirmiş aşağı çekmek için beni odaya çağırıyor :) bunun için mi çağırdın deyince tribin nazın bini bir para oluyor.O bana surat yapip bisey soylemeyince ben de gule oynaya gidip hazirlamadim tabiki ama saygisizlik falanda yapmadim yani gidip atmadim onune guzelce hazirlayip getirdim sakince
Sizce ne olmuş olabilir.
Ve anlayamıyorum , karnı acıkınca 6 yaşındaki çocuk bile mutfağa gidip ekmek arası bir şey hazırlayabilir.
Aciktiysa acıktı git ye .
Suratı asıksa gormeyecektiniz. Yemediyse hemen toplamayacaktiniz.
Gidip oturup çayınızı icseydiniz ya.
Bende bunu bi bilsem canim normalde iyiyizdir ama boyle mesela durduk yere bu halleri var iste birden surati asilir bisey olsada soylemez vs.. Aksama kadar nazlarini cekiyorum gercekten.Hep sukrediyorum sorun cikarcak seyleri degil guzel tarafindan bakiyorum ama boyle oluncada sabrim tasiyo bende insanim ennihayetinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?