• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar terslik nasıl düzelir yardım ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
başlarda olumsuz giden şeylerin farkında değildim , kafaya takmıyordum , bu kez böyle oldu
Bunların sayısı artınca gün geçtikçe gözüme batmaya başladı
çok çıkmaza düşüyorum , çığlık atıyorum , saçlarımı yoldum bugün

Eş olayları ne kadar olmayacak kişi varsa karşıma çıktı devam ettirmemek zorunda kaldım
iş olayları olumsuz olumsuz , hele umut veriyorlar aramıyorlar sonra ya o en acısı hiç aramasalar daha iyi daha acı veriyor
geçen hafta aradılar iki saat bekledim görüşmeye gelmediler , bugün rutin olan ulaşım aracı gelmedi , gitmek bilmedi, taksi yanlış yere bıraktı falan .. görüşme yaptım aslında iş falan yokmuş .. cinnetin son noktasındayım .. ilaç aldım sakinleşmek için ..
daha önceleri çokta dua ettim , dua ederken bile hevesle ediyordum o bile söndü Allah affetsin yılmamak lazım

hayatımda olumlu geçen hiçbir an yok , oluyor gibi oluyor hooop gidiyor .. üzerimde ne var böyle , kötü bir şey mi , bilmiyorum bu tahlisizliği nasıl çözebilirim ? nolur bir çıkış yolu yoksa bu mutsuzlukla bir rahatsızlık çıkacak kalbim başım elektrikleniyor sürekli

rabbim yardımcınız olssun bende işsizim çok zor gerçekten elimizden de birşey gelmiyor ki bunda da vardır bir hayır demekten başka

İmtihan dunyasi sonucta.Allah daha buyuk dert keder vermesin.Suan icin Elinizde olanlarin kiymetini bilin .mesela sagliginiz,aileniz vs.Kendinize ceki duzen verin,spor yapin ,yapmaktan hoslandiginiz aktivitelerde bulunun.herkesin kendine gore az cok derdi var ve herkesin hayati bazi donemler inisli cikisli yokuslu olabiliyor:)dua etmekten baska bir cikis yolu yok diye dusunuyorum...

Evet burada okuyorum ne dertler var .. ailem, sağlığım,sıcak bir evim şükürler olsun..

Bir yerlerde yanlış bir şeyler mi var diyorum bazen .. bu kadar üstüste gelince ..??? Hayırlısı diyorum .. Çıkmazlar zor ..

Her insanın hayatında böyle dönemler olabiliyor. Önemli olan bu dönemimizde umutsuzluğa düşme gibi bir hatamızın olmaması
Siz Allah'ınıza güvenin ablacım; unutmayın "Her gecenin mutlaka bir gündüzü vardır". :)

Neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu biz bilemeyiz sonucta.ve her serde de bir hayir vardir.belki daha iyi bir is sizi bekliyordurda bunun icin zamani vardir daha:)dua edin bakalim.evde oturmanin keyfini cikarin falan:)

Ben iyi bir kul değilmiyim diyorum bazen .. Bu kadar isteyip de gelmeyince .. Haramdan uzak dururum.. İbadet gelince çok düzenli değil ama hep aklımda elimden geldiğince uygulamaya çalışırım isterim ama mutsuzluk keyifsizlikten umutsuzluktan içimden birşey gelmiyor .. bilmiyorum ..umarım düzelecek güzel şeyler gelecek .. ünv kazanırken de sıkıntım vardı böyle dua eittim geç oldu ama istediğim yeri kazandım ama şimdi yaşım 26 , yaşıtlarım hayatlarını kurdu , evlendi bebek bekliyor falan vs .. Kapısını çalacağım bir arkadaşım dahi kalmadı hepsi evlendi şehir dışındalar samimi olduklarım , arasam ulaşamam , gel çıkalım diğeceğim insanlar çalışıyor olunca .. insan çok üzülüyor :(

Canim ya havalardanda psikolojin bozulmus olabilir:)bi rehavet cokuyor insana.her kisin ardi bahardir.bak inanclida bir insansin.takma kafana umudunu kaybetme.ailenle guzel vakit gecir.bak bende ailemden uzaktayim,bnmde isim yok,atanamadim bi turlu.bende bi ara cok takiyordum is durumuna ama kismetimizde ne varsa o oluyor.

Kafanıza taktıkça büyüteceksiniz. Sakin olun ve bu durumun sürekli olmayacağını geçici olduğunu kendinize telkin edin.
Lütfen isyan etmeyin bu sizi kurtarmaz aksine dibe batırır. Allah sevdiği kuluna bu dünyada dert verirmis ki öteki dünyada rahat olsunlar diye. Kafanızı dağıtacak bir hobi edinin iyi gelecektir. :)

Bende aynı durumdayım, Allaha çok şükür ailem var, sıcak evim var hepimiz sağlıklıyız, aç değiliz açıkta değiliz ne dertler var bunları düşündükçe bile üzülüyorum yaşadıklarımla yetinemiyomuyum acaba diye ama elimde değil.. Okulumu uzattım halada uzuyo, aşk hayatı zaten berbat hala yaralarımı sarmaya çalışıyorum hala acı çekiyorum.. Aynı sizin gibi yaşıtlarım çoktan hayatını kurmuşkn ben hala hayatımı rayına oturtamadım ordan oraya savruluyor gibiyim..

Bunun çaresi ne inanın bilmiyorum ama bende sizin gibiyim.. Terapiste gitmeyi bile düşünüyorum ama orda ne anlatcam bi işe yarıcakmı bilemiyorum, bunun yanında seans başına aldıkları para psikolojimi dahada bozabilir oda ayrı bi olay :37:

Bende aynı durumdayım, Allaha çok şükür ailem var, sıcak evim var hepimiz sağlıklıyız, aç değiliz açıkta değiliz ne dertler var bunları düşündükçe bile üzülüyorum yaşadıklarımla yetinemiyomuyum acaba diye ama elimde değil.. Okulumu uzattım halada uzuyo, aşk hayatı zaten berbat hala yaralarımı sarmaya çalışıyorum hala acı çekiyorum.. Aynı sizin gibi yaşıtlarım çoktan hayatını kurmuşkn ben hala hayatımı rayına oturtamadım ordan oraya savruluyor gibiyim..

Bunun çaresi ne inanın bilmiyorum ama bende sizin gibiyim.. Terapiste gitmeyi bile düşünüyorum ama orda ne anlatcam bi işe yarıcakmı bilemiyorum, bunun yanında seans başına aldıkları para psikolojimi dahada bozabilir oda ayrı bi olay :37:

evet o ayrı bir durum tabi .. psikologlar zaten çözüm değil .. empati kurup alternetifler sunup ya da psikyatriye gitsen uyuşturuyor ...
ünv kazanma döneminde psikyatriste gitmiştim sınav stresinden .. ünv kazanamazsan biçki dikiş kursuna gidersin demişti babannem gibi o gün bugündür gülerim onlara... seni en iyi tanıyan psikoloğun oluyor bence tabi tıbbi vakka olmadığı sürece .. e yani bizde bayanlar burda birbirimizin terapisti olduk sağolsunlar :)

umarım bu dönem geçicidir .. bir tanecik olumlu bir şey olsa hiçbir şey yok avutacak .. dönemi atlatacağım ama sabırdan başka gelmiyor insana

Her şer de bir hayir, her hayır da bir şer vardır, derler.. bence bu kadar sıkıntı etmeyin kendinize. . Her kismetiniz sizi bekliyordur bir yerde, zamanı vardır. Hayata biraz daha relax bakmayı deneyin bence..

Ben iyi bir kul değilmiyim diyorum bazen .. Bu kadar isteyip de gelmeyince .. Haramdan uzak dururum.. İbadet gelince çok düzenli değil ama hep aklımda elimden geldiğince uygulamaya çalışırım isterim ama mutsuzluk keyifsizlikten umutsuzluktan içimden birşey gelmiyor .. bilmiyorum ..umarım düzelecek güzel şeyler gelecek .. ünv kazanırken de sıkıntım vardı böyle dua eittim geç oldu ama istediğim yeri kazandım ama şimdi yaşım 26 , yaşıtlarım hayatlarını kurdu , evlendi bebek bekliyor falan vs .. Kapısını çalacağım bir arkadaşım dahi kalmadı hepsi evlendi şehir dışındalar samimi olduklarım , arasam ulaşamam , gel çıkalım diğeceğim insanlar çalışıyor olunca .. insan çok üzülüyor :(

İnsanın hayatının bazı dönemlerinde bu tarz şeyler oluyor. Tam da bu dönemin yaşındasın. Bu kadar sıkıntının sonunda merak etme için rahatlayacak. Sadece çok fazla dışarıya açmamaya çalış kendini. İyi ki arkadaşın yok bence. Biraz kendini dinle,anlamaya çalış.

Back
X