• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KADAR ZOR MU ?

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
slm bayanlar benim sorunum hamile kalamamak 1.5 senelik evliyim kaç defa doktora gittik eşimle bi sorun çıkmadı :KK43: ama birini görünce cok üzülüyorum benim niye olmuyor ne zaman benim mucizem gelecek :KK43: çevremden bile skldm hep aynı soruyu sormalarından ALLAHım sen isteyen herkese nasip et her ay hüsran tüm umudumu kaybetttım. İsteyen istediği ay planladığı gibi hamile kalıyor ama ben yok her ay test yapmaktan kan vermekten yoruldum kimse beni anlamıyor çevremden herkesin dediği şey daha yenişn ne olacak bekle ... böyle yorumlardan yoruldum be

Gerçekten daha yenisin bekle. Bir ayda kadının hamile kalacağı gün sayısı zaten sınırlı.
Üstünüzdeki bu gerginlik çocuk olmasını zaten engeller

Du bakalım hayat ne gosterır sıkma sımdıden canını

canım yaşım kucuk deil 28 yasındayım :( bekle ama olmuyor ne yapayım ya suan bile ağlıyorum

gezdim tozdum yasadim herseyı yasadım bıde yasarken ölmek benimkisi

siz böyle devam ederseniz gerçekten olmaz ama eğer hiç bir sorununuz yoksa. stres çok önemli.

hiç bişey koymadı hersey normal aşılama bıle yapmadı bekleyelim normal yolla olacak diye hsg de cektım

Daha 28 ne Allah aşkına? 40 yaşında hamile kalanlar var.
Lütfen böyle dert haline getirmeyin.
Stres yumurta üretimini kötü etkileyen bir şey.
İçinizi ferah tutun.

stres de hamileliği engellemiyor mu? zor da olsa akışına bırakman lazım.

Daha 28 ne Allah aşkına? 40 yaşında hamile kalanlar var.
Lütfen böyle dert haline getirmeyin.
Stres yumurta üretimini kötü etkileyen bir şey.
İçinizi ferah tutun.
kafadan çıkarsam elbette olacak ama yok en ıyısı taşınmak başka memelekete yerleşmek

ama aklımdan çıkmıyor stres olmadığında da saolsun çevrem cok güzel koyuyor

benim de öyleydi, birgün kayınvalideye "niye sürekli bebek konusunu açıyorsun, bir sıkıntın mı var diyerek" atarlandım. bir daha gıkını çıkarmadı. değiştir çevreni. çok yakınlarsa üzüldüğünü anlat. odak noktanı değiştir lütfen bak. işe gir ne bileyim, kafanı meşgul edecek birşeyler bul.

benim de öyleydi, birgün kayınvalideye "niye sürekli bebek konusunu açıyorsun, bir sıkıntın mı var diyerek" atarlandım. bir daha gıkını çıkarmadı. değiştir çevreni. çok yakınlarsa üzüldüğünü anlat. odak noktanı değiştir lütfen bak. işe gir ne bileyim, kafanı meşgul edecek birşeyler bul.
bi aydır çalışmıyorum ama calısacam inşallah

kafadan çıkarsam elbette olacak ama yok en ıyısı taşınmak başka memelekete yerleşmek
Taşınmayı başkalarının konuşmasını önlemek için diyorsanız işiniz var demektir.
Milletin ağzı var konuşur. Benim abimler de 1 senelik evli. Onların da çocuğu olmadı şu zamana kadar.
Patavatsız komşumuz hep konuşur. Bir çocuk yapmayı da beceremediler diye.
Kapatın kulaklarınızı başkalarına.

Back
X