Bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim

Yok bacım boşver gitsin. Adam sallanıyor işte. Üzülen insan böyle yapmazz :KK37:

Yazsın istemem kafam karışsın istemem ünanın bugün bir ton işim olmasına rağmen bu kafa meşguluetimden dolayı günüm çöp oldu bir daha giç bir günümü onun için çöp yapmak istemiyorum, yazmak istememin sebebide aklımda kalmasın tek birşey net olsun öyle bitireyim diyeydi :KK43:
Net zaten daha neyi netlestirmek istiyorsun
Yerinde olsam yazmazdim

Biri bana bi daha konuşmayalım yazsa, ben de buna cevap yazmam ki.

Çook değer verdiğim biri olur, yılları paylaşmışızdır, hani hastamı ölüyor mu endişelenirim belkii...

Net zaten daha neyi netlestirmek istiyorsun
Yerinde olsam yazmazdim
İnanın bilmiyorum sadece zihnimden tümüyle silmek istiyorum sürekli hayatıma bir şekilde müdahil oluyor konuşmuyoruz mesela yok diyorum birdaha yazmicam kesinlikle sonra yazıyor arıyor bitmiyor bu saçma ve absürt döngü. Ama artık çok sıkıldım bu durumdan denildiği gibi üzülen insan dönerdi, hayırlısı

Karşı tarafın üzüldüğünü sanmıyorum

Neticede belli bir vaktini harcadığın birisi var o kadar ruhsuz olamıyorum benim için önemsizdi diyemiyorum sadece bir ilişkiye gidemezdik onu biliyorum

Canım Sanırım Boşlukta olmandan dolayı Azda Olsa resimden begenip ,Kriterlerine uydugunu düşündügün biriyle Mesaj veya telefon yoluyla belirli bir hissiyat yaşamışsın.Ama buna zaman ayırmak demiyelim bence Çünkü ; İnsanlar öylesine de olsa sırf muhabbet etmek için ( sosyal sitelerden ) bile konuşuyor belirli bir süre. Yani diyecegim o ki İnternet çagında yaşadıgımız için Herkesle konuşulacak bir dönemdeyiz.Bence bunu daha fazla içinde büyütme ! evet seni anlamaya çalışıyorum.Sinir olmuşsun,gerilmişsin,yapılan hareketi hazmedemiyosun ama boşver hayat sana güzel..unut gitsin :):KK14::KK30::cool::KK9::KK37:

Neticede belli bir vaktini harcadığın birisi var o kadar ruhsuz olamıyorum benim için önemsizdi diyemiyorum sadece bir ilişkiye gidemezdik onu biliyorum
Sen olamasan da adam hep ruhsuz olmuş sana karşı. Konuşmak istemediğini söylemiş. Umursamamış daha ne olsun.
Boşunu bozma moralini.

Back
X