acile gidin serum taktırın vitamin kompleksi ve mideniz için ilaç takarlar yan etkisi olmayan bir ilaç vardı 15 günde bir taktırabilirsiniz. ama gebelikte çok anormal değil panik yapmayın yeğenim ilk 5 ay 9 kilo verdi sonra o kiloları geri aldı ve doğum yaptı yani kilo veriyosunuz diye paniklemeyin geçmiş olsunGeberiyorum bunun baska bir aciklamasi olamaz bi haftadir sabahtan aksama kadar yarim saatte bir kusuyorum iki kilo verdim midemde su dahi durmuyo dktordan ilac istedim renni duo olmasi lazim oyle bi ilac verdi ama gecmiyo o beni daha cok kusturuyo midem ates almis resmen alev gibi yaniyo bebegime bisey olcak diye korkuyorm kizlar hamileyken naptinizdq kurtuldunuz ben aksma kadar agliyorum acidan
Acile gitsene cnm.. o ilacin seni daha cok kusturmasi normal Degil..
acile gidin serum taktırın vitamin kompleksi ve mideniz için ilaç takarlar yan etkisi olmayan bir ilaç vardı 15 günde bir taktırabilirsiniz. ama gebelikte çok anormal değil panik yapmayın yeğenim ilk 5 ay 9 kilo verdi sonra o kiloları geri aldı ve doğum yaptı yani kilo veriyosunuz diye paniklemeyin geçmiş olsun
tuzlu çubuk kraker veya mandalina bazen bastırabiliyor mideyi. ama yer yemez yatın hiç ayakta kalmayın gözlerinizi kapayın öyle kalmaya çalışın. bazı gebelikler zor geçebiliyor malesef. mutlu sonra odaklanın bunlar geçecekDaha demin kustum ve yazma geregi duydum belki biri bisey der diye suan sadcee yanma var zaten kussamda afedersiniz ama midem bombos kaldi bisey cikicagini sanmiyorum bisey yesemde yarim saat sonra geri cikiyo bidaha kusarsam esimi uyandiricam artik
Hemen acile git belki altında yatan ciddi bir sebep vardır. Test yapılsın.
tuzlu çubuk kraker veya mandalina bazen bastırabiliyor mideyi. ama yer yemez yatın hiç ayakta kalmayın gözlerinizi kapayın öyle kalmaya çalışın. bazı gebelikler zor geçebiliyor malesef. mutlu sonra odaklanın bunlar geçecek
çok iyi anlıyorum sizi. doktorlar ilk başka gebelerin abarttığını düşünüyorlar boş yere ilaç yüklemesi yapmak istemiyorlar. ama yarın tekrar gittiğinizde durumu detaylı bir biçimde anlatırsanız ve kilo verdiğinize de özellikle dikkat çekerseniz ilgilenecektir. ayrıca serum istediğinizi de belirtebilirsiniz. devletlerin acillerinde malesef pek ilgilenilmiyor hastaneyi ayağa kaldırmadan. kanamalı gittiğim halde bir kayıt açmaları bile yarım saat sürmüştü. ne zaman eşim ortalığı ayağa kaldırdı o zaman ilgilendiler. sonrasında da zaten soruşturma açıldı. acı ama gerçek. çok geçmiş olsunCok yedim onlardan ama tuzda bitiriyo beni midemi o dakka bastiriyo yarim saat sonra kusuyorum o yarim saattede mide yanmasi var zaten anlicagin bi haftadie hayat degil yasadigim bu kadar zor olmamaliydi boyle yakiniyorum ama rabbimin zoruna gitmez insalah hergun ona dua ediyorum
çok iyi anlıyorum sizi. doktorlar ilk başka gebelerin abarttığını düşünüyorlar boş yere ilaç yüklemesi yapmak istemiyorlar. ama yarın tekrar gittiğinizde durumu detaylı bir biçimde anlatırsanız ve kilo verdiğinize de özellikle dikkat çekerseniz ilgilenecektir. ayrıca serum istediğinizi de belirtebilirsiniz. devletlerin acillerinde malesef pek ilgilenilmiyor hastaneyi ayağa kaldırmadan. kanamalı gittiğim halde bir kayıt açmaları bile yarım saat sürmüştü. ne zaman eşim ortalığı ayağa kaldırdı o zaman ilgilendiler. sonrasında da zaten soruşturma açıldı. acı ama gerçek. çok geçmiş olsun
zencefil mi? hamilelerin asla yaklasmamasi gereken bir baharat diye bilinir zencefil. hatta cok güçlü oldugundan gebe olmayanların bile ölçülü tuketmesi tavsiye edilir. cok sasirdim.valla uc gun onceye kadar bende senin gibiydim.ama bugun cok sukur sabah tan 12 ye kadar surdu bulanti kusmam filan .aksama bisi yoktu.ins bole devam eder.kac aylik hamilesin bilmiyorumda eger cok kusman oluuosa doktoruna danis oncelikle dramamine diye bi hap var sabah uyanip ac karnina ic iyi geliyor .ben sabah olecek gibiydim 5 6 defa istifra ettm hickira hickira agladim ama inat ettm ilac kullanmadim hafif seyler yemeye dikkat etmemiz lazimki mide agirlasmasin.berbat bir durum ama yapacak bisey olmuyor
bu arada doktorum zencefili onerdi her yemege kat her ilactan etkili dedi.umarim isinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?