bu kadarı da fazla değil mi?

Zaten evlilik oturmadan çocuk yapılmaması iyidir. Daha bir buçuk sene olmuş. Baba olmak içğn mi evlenmiş

bir insan karşıdakinin canını bu kadar yaralayacak ve yakacak bir hale nasıl dönüşebiliyorki.....belliki özveri olarak gördüğü şeyi en acımasız şekilde yüzünüze vurmuş sizce nedeni ne olabilir bu kadar kırıcı olmasının?
kırıcı olmasının nedeni
ailesi bana çok büyük haksızlıklar yapıyor
ve bende artık bana bu haksızlıklar yapılıyor diye söylemem ve artık bu haksızlıkları kabul etmeyeceğim deyişim
çünkü kendisi gibi ailesi benim hayatımda önceliğim olmasını istiyor
onun ailesi bana ne yaparsa yapsın susmamı ve asla bunu dile getirmeme mi istiyor

Szin bu hastalığınız bir şekilde ALLAH'ın izniyle geçse bile,bu adamın söylediklerini nasıl unutacaksınız ? Ondan nasıl çocuk yapıcaksınız ?

kırıcı olmasının nedeni
ailesi bana çok büyük haksızlıklar yapıyor
ve bende artık bana bu haksızlıklar yapılıyor diye söylemem ve artık bu haksızlıkları kabul etmeyeceğim deyişim
çünkü kendisi gibi ailesi benim hayatımda önceliğim olmasını istiyor
onun ailesi bana ne yaparsa yapsın susmamı ve asla bunu dile getirmeme mi istiyor
eşler aileleri için ne kadar büyük sınavlar veriyor,bu durumu onun yüzüne vurmadan onu kırmayacak şekilde halledemiyormusunuz?yani haksızlığa uğrayan belli uğratan belli neden eşinizi ve kendinizi yıpratıyorsunuz?sorun kv de ise onunla değilse her kimleyse onunla konuşun.....hangi erkek annesinin yada ailesinin önüne geçip avukatlık yapmıyorki....çok azdır böylesi ,eğer eşiniz bu kişilikteyse siz başa çıkacaksınız bu durumla.... yani ,karıncayı incitmeden,başka çıkar yolda kabullenip susmanız!

Rahatsızlığınız ne aram tam bir kütük. Evlilik 5yıldan önce oturmaz.

Hastalıkla uğraşırken, bir de böyle bir öküzle uğraşmak kendine haksızlık değil mi? Karşısında tek vasfı üremek olan damızlık bir canlı yok, insan var. Hamile kalmaması için fazlasıyla haklı gerekçeleri var ve beyefendi kavga anında onu en canını yakacağını bildiği yerinden mi vuruyor? Çok kalleşçe... Eş olmak ille çocuk yapmak demek değildir, iyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşmaktır. Vakti zamanı gelince böyle bir adamdan çocuk yapmayı isteyecek misin gerçekten? Yapma kendine de doğacak çocuklarına da bu haksızlığı. Daha iyisini hak ediyorsunuz.

eşler aileleri için ne kadar büyük sınavlar veriyor,bu durumu onun yüzüne vurmadan onu kırmayacak şekilde halledemiyormusunuz?yani haksızlığa uğrayan belli uğratan belli neden eşinizi ve kendinizi yıpratıyorsunuz?sorun kv de ise onunla değilse her kimleyse onunla konuşun.....hangi erkek annesinin yada ailesinin önüne geçip avukatlık yapmıyorki....çok azdır böylesi ,eğer eşiniz bu kişilikteyse siz başa çıkacaksınız bu durumla.... yani ,karıncayı incitmeden,başka çıkar yolda kabullenip susmanız!
Kv sürekli arıyor, sürekli birşeylerden dert yanıyor
yada bütün çoçuklarını başıma atmaya çalışıyor
Benim eşime söylediğim şey bizimde bir aile olduğumuz
Benimde ilgiye sevgiye korunmaya kollanmaya ihtiyacım olduğu
herhalde onun söylediği kadar kırıcı değildir benim bu sözlerim

Hastalıkla uğraşırken, bir de böyle bir öküzle uğraşmak kendine haksızlık değil mi? Karşısında tek vasfı üremek olan damızlık bir canlı yok, insan var. Hamile kalmaması için fazlasıyla haklı gerekçeleri var ve beyefendi kavga anında onu en canını yakacağını bildiği yerinden mi vuruyor? Çok kalleşçe... Eş olmak ille çocuk yapmak demek değildir, iyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşmaktır. Vakti zamanı gelince böyle bir adamdan çocuk yapmayı isteyecek misin gerçekten? Yapma kendine de doğacak çocuklarına da bu haksızlığı. Daha iyisini hak ediyorsunuz.
sağolun ALLAH razı olsun

Karaciğerimden rahatsızım
galiba 5 yıl kadar sürmeyecek bile
Allah şifalar versin canım. Sağlıklı günlerine kavuştursun. Ama çocuk yapmanı tavsiye etmiyorum.
İnsanlar kendini işte böyle zor günlerde belli ediyor. Şartlar iyiyken herkes iyi...

Bu arada karaciğer rahatsızlığınız için,kendinize bitkisel tedavilerde uygulayın. Hep ilaçlara tutunmak olmuyor . Taze kayısı tüketin bol bol,diğeri de lavanta kürü. Çay gibi demleyip içiyorsunuz bunuda. Bu ikisi karaciğer dostudur. ALLAH Şafi ismiyle Şifa versin sağlığınıza...

@Kedicikk061 @deliha86 @parkbyull
arkadaşlar ben ilk bu siteyle tanıştığım zaman öyle çıkmazda öyle kafa karışıklığıyla konu açtım ki nerede açacağımı bilmediğim için bir kez bir yerde açtım sonra okuyunca 9 ay yerine 11 yazdığımı gördüm 11 ay olarak tekrardan açtım düzeltme kısmını bilmiyordum bu birinci kısım
2. si ben evlendiğimden bir iki ay sonra tedaviye başladım. şimdi evlendiğimden beri dediğim için ilk gün olarak algılanıp sonra beni hekimlere yollamayın
3. benim hastalığımda 3 ayda bir kontrole gidiyorum. biyolojik saat konusunu açtığımda sağlığım daha da iyiye gitmeye başlamıştı bende isteğimi burada belirttim ve düşüncelerimi yazdım. Doktorumun artık olabilir diyebileceğini düşündüğüm için. Diğer olumsuz konularda fikir bulmaya çalıştım. konuyu açtıktan sonra ki kontrolümde doktorum tamam ilaç fayda etmiş ama bırakamayız dedi. ve bu halen benim anne olma isteğimi götürmedi
4. her konuyu böyle ayrıntılı ayrıntılı mı yazmam lazım yalancı, hasta damgası yememek için. ve eski konularımda rahatsız olduğum yorumları var. benim inanın burada oturupta milleti kandırmak için konu uyduracak vaktim yok!
Canım ozaman bu adamı boşayacaksın.böyle bi koca ve ailesi ile zaten iyi olamazsın.

İnanamıyorum, gerçekten büyük ayıp. Biraz sakinleşsin konuşun demeye bile dilim varmıyor, çok üzüldüm sizin adınıza. Bence size bu saygısızlığı yapan adamla bir daha görüşmeyin.

Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
canım benim hiç üzülme en azından gerçek yüzünü gördün.benimde bir hastalığım var ve kalıtsal kızımada geçti.ve benim eşim be geçen hafta "sen evlenmeden önce bunu biliyordun deme "dedi.benim beynimden aşşağıya kaynar sular indi.benden sanki sakladım hastalığımı ama saklamamıştım çıkarken birlikte yaptırmıştık tahlillerimi ama hatırlamadığını söyledi.ben 15 gündür konuşmuyorum. beni öyle bir pozisyona soktu ki sanki ben ona kandırdım.
üzülüyormuyum hemde çooook üzülüyorum. kızımda da var aynı hastalık.ama yukarda allah var bu hastalık allahtan gelen bişey ben hiçbirşey demiyorum.
senin yerine olsam evliliğim hakkında tekrar düşünürdüm.şimdi sen düşünüyormusun diyeceksin.evet düşünüyorum ama kızım var nasıl olur nasıl eder bilemiyorum.seninde ne kadar kırıldığını üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.

Hayırsız bir adam için kendinizi paralamayın,üzmeyin.. Allah bişeyi vermiyorsa sebebi varmış.. Bunun da sebebi buymuş.. Kusura bakmayın ama çok büyük hıyarlık etmiş..Hasretini cektiğiniz yavruya sağ sağlim kavuşmak nasip eder inşallah Allahım.. Babası ................

Allah şifalar versin canım. Sağlıklı günlerine kavuştursun. Ama çocuk yapmanı tavsiye etmiyorum.
İnsanlar kendini işte böyle zor günlerde belli ediyor. Şartlar iyiyken herkes iyi...
amin sağolasın canım
evet gerçekten öyle

canım benim hiç üzülme en azından gerçek yüzünü gördün.benimde bir hastalığım var ve kalıtsal kızımada geçti.ve benim eşim be geçen hafta "sen evlenmeden önce bunu biliyordun deme "dedi.benim beynimden aşşağıya kaynar sular indi.benden sanki sakladım hastalığımı ama saklamamıştım çıkarken birlikte yaptırmıştık tahlillerimi ama hatırlamadığını söyledi.ben 15 gündür konuşmuyorum. beni öyle bir pozisyona soktu ki sanki ben ona kandırdım.
üzülüyormuyum hemde çooook üzülüyorum. kızımda da var aynı hastalık.ama yukarda allah var bu hastalık allahtan gelen bişey ben hiçbirşey demiyorum.
senin yerine olsam evliliğim hakkında tekrar düşünürdüm.şimdi sen düşünüyormusun diyeceksin.evet düşünüyorum ama kızım var nasıl olur nasıl eder bilemiyorum.seninde ne kadar kırıldığını üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.
Hayır zaten resmi nikahta gerekli olacak kan tahlilleri yapılıyor
anladığım kadarıyla hepatit siniz
Allah şifanızı versin bende hepatit b yim ama ileri seviyede olduğu için tedavi görüyorum

Hayırsız bir adam için kendinizi paralamayın,üzmeyin.. Allah bişeyi vermiyorsa sebebi varmış.. Bunun da sebebi buymuş.. Kusura bakmayın ama çok büyük hıyarlık etmiş..Hasretini cektiğiniz yavruya sağ sağlim kavuşmak nasip eder inşallah Allahım.. Babası ................
Allah eğer bir çoçuğu evimde iyi misafir edeceksem nasip etsin
sonuçta onlar bizim değil yalnızca evimizde misafir, allahın emaneti

Bu arada karaciğer rahatsızlığınız için,kendinize bitkisel tedavilerde uygulayın. Hep ilaçlara tutunmak olmuyor . Taze kayısı tüketin bol bol,diğeri de lavanta kürü. Çay gibi demleyip içiyorsunuz bunuda. Bu ikisi karaciğer dostudur. ALLAH Şafi ismiyle Şifa versin sağlığınıza...
sağolun allah razı olsun

Back
X