- Konu Sahibi Pink_Women
bende öyle düşünüyorum biliyor musunuz?
Allah herşeyin en iyisini bilir...
Canim otur ciddi ciddi düşün. Bir yaşamı acısıyla tatlısıyla paylaşabilek misin bu adamla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle düşünüyorum biliyor musunuz?
Allah herşeyin en iyisini bilir...
yok canım hepatit değil böbreğimin 1 tanesi yok.Hayır zaten resmi nikahta gerekli olacak kan tahlilleri yapılıyor
anladığım kadarıyla hepatit siniz
Allah şifanızı versin bende hepatit b yim ama ileri seviyede olduğu için tedavi görüyorum
paylaşamayacağımCanim otur ciddi ciddi düşün. Bir yaşamı acısıyla tatlısıyla paylaşabilek misin bu adamla.
geçmiş olsun yaayok canım hepatit değil böbreğimin 1 tanesi yok.
Buna ne muhtacligin var senin anlamiyorum. Hani desemki hayatinda hic calismamis, para kazanmamis, egitimi olmayan, cocuklu, cocuguna bakani olmayan ne bileyim gercektne her yonden kendini caresiz hissedebilecek birisin.. E degil . Anlamiyorum gercekten bu kadar seyi neden yutuyorsun. Hala sana olursa ben senin gibi olmam gibi yumusak cevaplar veriyorsun. Senden baba degil ancak iskeleye direk olur derdim ben olsam mesela.kırıcı olmasının nedeni
ailesi bana çok büyük haksızlıklar yapıyor
ve bende artık bana bu haksızlıklar yapılıyor diye söylemem ve artık bu haksızlıkları kabul etmeyeceğim deyişim
çünkü kendisi gibi ailesi benim hayatımda önceliğim olmasını istiyor
onun ailesi bana ne yaparsa yapsın susmamı ve asla bunu dile getirmeme mi istiyor
Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
Geçmş olsn cnmKaraciğerimden rahatsızım
galiba 5 yıl kadar sürmeyecek bile
Boşan bu adamdan! Baba olma duygusunu almışmış, sanki 20 yıllık evlisiniz! "Senin bir hastalığın çocuk sahibi olmamıza engel olsaydı, aynısını ben sana söyleseydim ne hissederdin diye bir sor kendisine... Zaten evliliğiniz oturmuyormuş, neden çekesin ki...Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...
Ay hastalıgın bile bir hayrı var görüyorsun degil mi,nasıl insanlar olduklarını gördün bak!Yapma cocuk falan bu adama zaten.