- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
canım seni seven öyle sevmiş demekki :) sana vampir fotoğrafımı atıyım ama korkma
estetik güzeli derlerse sana
sende ''güzelliğimi tescillemek istedim'' dersin
3/4 lük iken 4/4 lük olmak istedim dersin
ay canım çok güldüm yaaD
Diş estetik sayılmaz ki ... Herkes yaptırıyor şimdi dişlerini.
Valla ben de , çocuklarım doğduktan sonra filan, tüm ineklik işlemlerim bitince göğüslerimi dikleştirmeyi düşünüyorum
Hatta ve hatta şuan basenlerimi aldırmayı düşünüyorum ve çok ciddiyim. Liposuction yaptırmayı baya ciddi düşünüyorum :)
canım bizim bi tanıdığımız liposuction yaptırdı, kadın hem uzun hemde bayaa basenliydi, şuan çok hoş bir görünümü var :)
bakalım dişlerimin fotoğrafını önce-sonra yapıp koyarım artık
merhaba kızlar..
4 ay önce burun ameliyatı oldum ve herkes aa estetik yaptırmış estetik güzeli vs diyor ama ondan önce ben zaten güzeldim :S her neyse..
ön dişlerimin arasında boşluk var, sizce yaptırmalı mıyım? bukadarı fazlamı? yardımcı olun lütfen..
merhaba kızlar..
4 ay önce burun ameliyatı oldum ve herkes aa estetik yaptırmış estetik güzeli vs diyor ama ondan önce ben zaten güzeldim :S her neyse..
ön dişlerimin arasında boşluk var, sizce yaptırmalı mıyım? bukadarı fazlamı? yardımcı olun lütfen..
Hadi yaaa... Nasıl baya inceldi mi basenleri ? :)
madem o kadar guzelsin neden estetige ihtiyac duyuyorsun ki o zaman
insanlar estetik guzeli derler tabi
dislerini yaptirirsan dahada fazlasini derler
kimse yok bu zaten cok guzeldi demez bence
aslında bu cümleye bakarsak siz zaten kendisini güzel bulan hayatla barışık birisiniz...
o halde çevreyi dinlemek neden?
çevreniz konuşacak muhakkak ki bir şeyler bulur..
siz kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz buna odaklanın
ki bence dişinin arası ayrık olan pek çok güzel insan var misal benim yakışıklı sevgilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?