- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi deliraporu
-
neden böyle düşündünüz?bence cok uzatmıssın
o an ortamı musaıt degılmıs olabılıyor oyleneden böyle düşündünüz?
evet bende böyle düşündüm en başta ama sonra özür dileyim derken pot ķırıp o an ağlamaklı olduğumu anladığını söyledio an ortamı musaıt degılmıs olabılıyor oyle
sonra telafı etmek ıstemıs
bıde erkekler bızım kadar ınce dusunmuyorlar :)
telefonda pek durumu anlayamamısda olabılır
bukadar basıt seyler ıcın bırbırını uzmemelı ınsan :)
canınıda sıkma sınavlar bııyı bı kotu olabılır bıdahakıne daha ıyı olur ınsallah :)
tamam o an anlamıs musaıt ortam degılmıs ya hanıevet bende böyle düşündüm en başta ama sonra özür dileyim derken pot ķırıp o an ağlamaklı olduğumu anladığını söyledi
ama benim icin onemli bir sınavdı. e bana destek olmayacaksa üzüntümde yanımda olmayacaksa varsın olmasınbenim eşim de tlfda sesim bozuksa hemen kapatma telaşına düşer. kakara kikiri modumda da kapatmak bilmez. erkekler sıkıntı dinlemeyi, moral vermeyi sevmiyorlar kısaca. çok büyütecek birşey yok. konu da çok önemli değilmiş sınav kötü geçmiş ne yapsın ki çocuk?
ilerisini hic düşünemiyorum zaten.bana küçük bir seymis gibi gelmiyor öyle düşünemiyorumtamam o an anlamıs musaıt ortam degılmıs ya hanı
sımdı o ortamda sen aglamaklıyken odaklanamayabılırdı
oyuzden sana dönım demıs
haa 5 saat ıcerısınde aklım sende kaldı musaıt olur olmaz donucem dıyebılırdı
bıraz dusuncesızlık etmıs
ama ınankı bunlar problem edılmemelı
ılerde daha oyle sorunlar olur kı kucuk seylerı atlatamazsanız hıc mutlu olamazsınız :)
size göre basit olabilir. ben nasıl toparlarım demedim zaten. bu durum sizce de absürd mü diye yazdım. ben basit göremiyorum.yorumlarda net bir şekilde ayrıl diyenler de oldu. her insan basit görmüyor iştebu kadar basit bir konuda dahi nasıl toparlayıp durumu düzeltmeyi veyahut toparlamak için buraya soruyorsan bırak bu ilişkiyi başka ilişkilere hiç başlama hiç girme derim
gerçekten anlatmak istediğimi anlamışsınız. yani o an konuyu bile bilmiyordu ya başıma bir şey gelmiş olsaydı?haklısın cnm bende basit gormuorum.. farzedelımki allah korusun daha kotu bısey oldu musaıt olmadıgında cnm sen kapa senı arıcam mı dıyecek... madem musaıt degıldı ortam.. o musaıt durumuna getırmelıydı... ordan cıkıp dısarda konusabılırdı. kotu gunde ıyı gunde bosuna demıyoruz bız
Bence insanlar sevgilin dahi olsa rahat bırakılmalı, zaten istese senin o anki sesinden durumunu anlayıp ona göre hareket ederdi.dünyanin benim etrafimda döndüğünu düşündügümu gosteren bir cümle kurmadım diye düşünüyorum. iliski sonucta bu biraz özveri biraz destek olmamalı mı sizce
anladı anlamasına da bir sey yapmadı. rahat bırakmalık bir durum yok ki adama 5 saat boyunca mesaj bile yazmadım. daha ne kadar rahat bırakayım bu konuda?Bence insanlar sevgilin dahi olsa rahat bırakılmalı, zaten istese senin o anki sesinden durumunu anlayıp ona göre hareket ederdi.
Hemen ayrıl bence
net fikriniz budur yaniHemen ayrıl bence
farkettigini belirttim. ben uzgunsem arkadaşlarinin geyik muhabbeti onemli mi sizce?Belki uzgun oldugunuzu farketmedi.
Arkadaslariyla sohbet ediyormus muhabet uzamistir o yuzden gec aramistir sonucta sizin disinizdada bir hayati var bu kadar abartip trip yapacak bisey goremedim.
biraz gururum kırıldı amaGereksiz ya bence de bir kere özür dilediyse yeter, uzatma Canım.
Bencenin onemi yok erkek arkadasiniza gore onemliymis..farkettigini belirttim. ben uzgunsem arkadaşlarinin geyik muhabbeti onemli mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?