Bu kadarı pes dedirtti

neden böyle düşündünüz?
o an ortamı musaıt degılmıs olabılıyor oyle
sonra telafı etmek ıstemıs
bıde erkekler bızım kadar ınce dusunmuyorlar :)
telefonda pek durumu anlayamamısda olabılır
bukadar basıt seyler ıcın bırbırını uzmemelı ınsan :)
canınıda sıkma sınavlar bııyı bı kotu olabılır bıdahakıne daha ıyı olur ınsallah :)

evet bende böyle düşündüm en başta ama sonra özür dileyim derken pot ķırıp o an ağlamaklı olduğumu anladığını söyledi

evet bende böyle düşündüm en başta ama sonra özür dileyim derken pot ķırıp o an ağlamaklı olduğumu anladığını söyledi
tamam o an anlamıs musaıt ortam degılmıs ya hanı
sımdı o ortamda sen aglamaklıyken odaklanamayabılırdı
oyuzden sana dönım demıs
haa 5 saat ıcerısınde aklım sende kaldı musaıt olur olmaz donucem dıyebılırdı
bıraz dusuncesızlık etmıs
ama ınankı bunlar problem edılmemelı
ılerde daha oyle sorunlar olur kı kucuk seylerı atlatamazsanız hıc mutlu olamazsınız :)

benim eşim de tlfda sesim bozuksa hemen kapatma telaşına düşer. kakara kikiri modumda da kapatmak bilmez. erkekler sıkıntı dinlemeyi, moral vermeyi sevmiyorlar kısaca. çok büyütecek birşey yok. konu da çok önemli değilmiş sınav kötü geçmiş ne yapsın ki çocuk?

bu kadar basit bir konuda dahi nasıl toparlayıp durumu düzeltmeyi veyahut toparlamak için buraya soruyorsan bırak bu ilişkiyi başka ilişkilere hiç başlama hiç girme derim

ama benim icin onemli bir sınavdı. e bana destek olmayacaksa üzüntümde yanımda olmayacaksa varsın olmasın

ilerisini hic düşünemiyorum zaten.bana küçük bir seymis gibi gelmiyor öyle düşünemiyorum

bu kadar basit bir konuda dahi nasıl toparlayıp durumu düzeltmeyi veyahut toparlamak için buraya soruyorsan bırak bu ilişkiyi başka ilişkilere hiç başlama hiç girme derim
size göre basit olabilir. ben nasıl toparlarım demedim zaten. bu durum sizce de absürd mü diye yazdım. ben basit göremiyorum.yorumlarda net bir şekilde ayrıl diyenler de oldu. her insan basit görmüyor işte

haklısın cnm bende basit gormuorum.. farzedelımki allah korusun daha kotu bısey oldu musaıt olmadıgında cnm sen kapa senı arıcam mı dıyecek... madem musaıt degıldı ortam.. o musaıt durumuna getırmelıydı... ordan cıkıp dısarda konusabılırdı. kotu gunde ıyı gunde bosuna demıyoruz bız

gerçekten anlatmak istediğimi anlamışsınız. yani o an konuyu bile bilmiyordu ya başıma bir şey gelmiş olsaydı?

dünyanin benim etrafimda döndüğünu düşündügümu gosteren bir cümle kurmadım diye düşünüyorum. iliski sonucta bu biraz özveri biraz destek olmamalı mı sizce
Bence insanlar sevgilin dahi olsa rahat bırakılmalı, zaten istese senin o anki sesinden durumunu anlayıp ona göre hareket ederdi.

Bence insanlar sevgilin dahi olsa rahat bırakılmalı, zaten istese senin o anki sesinden durumunu anlayıp ona göre hareket ederdi.
anladı anlamasına da bir sey yapmadı. rahat bırakmalık bir durum yok ki adama 5 saat boyunca mesaj bile yazmadım. daha ne kadar rahat bırakayım bu konuda?

Belki uzgun oldugunuzu farketmedi.
Arkadaslariyla sohbet ediyormus muhabet uzamistir o yuzden gec aramistir sonucta sizin disinizdada bir hayati var bu kadar abartip trip yapacak bisey goremedim.

Belki uzgun oldugunuzu farketmedi.
Arkadaslariyla sohbet ediyormus muhabet uzamistir o yuzden gec aramistir sonucta sizin disinizdada bir hayati var bu kadar abartip trip yapacak bisey goremedim.
farkettigini belirttim. ben uzgunsem arkadaşlarinin geyik muhabbeti onemli mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…