- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi deliraporu
-
ben o halde onu aramışken bana 'canım ben seni sonra arayayım mı? burda çok gürültü var.' gibisinden bir şeyler zırvaladı. yanındaki arkadaşları tabiri caizse anıra anıra gülüyorlardı.
bahsettigim gibi sınav cok onemli bir sinavdi ve baska burda anlatamadığım ozel şeyler de oldu yani berbat bir durumdu. destek beklemem yanlış mı?Biraz dik dursan çok daha iyi olucak ! Her üzüldüğünde birinin tesellesine ihtiyacın yok , insan gün içinde nelere üzülüyor takılıyor vs.vs. Çocuk o an müsait olsa zaten konuşur. Abartılmış tepki görüyorum ve çocukca.
bende böyle düşünmüştum ama özür dilerken o an ağlamakli olduğumu bildiğini ağzından kaçırdıBelki ilk etapta ağlamaklı olduğunuzu fark edememiştir gürültüden?
bahsettigim gibi sınav cok onemli bir sinavdi ve baska burda anlatamadığım ozel şeyler de oldu yani berbat bir durumdu. destek beklemem yanlış mı?
benim aradığımın farkında değillerdir yani masadaki muhabbete gülüyorlardı onlar. benimle bi ilgisi yoktu anlayacağınız. aksine olgun bir çocuktur yaşına göre ilk defa böyle bir sey yaptı bu yüzden ben neye uğradığımı şaşırdımHaklısın ama anladığım kadarıyla ya yaşı küçük ya da evrimini tamamlamamış. Birinin kız arkadaşı arayınca gülmek nedir ya. Tek hatası bu değilse, profil genel olarak sana uygun değilse ayrıl. Ergene benziyor.
bende böyle düşünmüştum ama özür dilerken o an ağlamakli olduğumu bildiğini ağzından kaçırdı
bilemedim şimdi. yaptığı beni çok kırdı. aşırı verdiğim bi tepki de yok aslındaDestek beklemen yanlış diil ama sonradan uzatman yanlış . Böyle yaparsan ilişkin yıpranır.
1 yıllık iliskimiz var o benden cok duygulanıp ağlamıştır düşünün. benimde zoruma giden bu oldu açıkcası. her gün ağlayan biri olsam hak vereceğim. ama kolay kolay ağlayan bir insan değilimSık tekrarlanan bir durum değilse bu ağlamaklı aramalarınız, bu derece basit görerek geçiştirmesi hoş karşılanacak bir şey değil.
bilemedim şimdi. yaptığı beni çok kırdı. aşırı verdiğim bi tepki de yok aslında
şöyle anlataýım kısaca o gün normal gitmesi gereken her şey ters gitti.çok çalıştığım sınav vs. aradım iste onu ustte anlattığım gibi oldu. bir de bizimki uzak ilişki hani insan yanında olamadığı icin en azından böyle destek bekliyor.bir daha aramadım ben. o da 5 saat sonra aradı. ozur diledi ama elle tutulur bir yani yok ozrun. bende böyle seyler beni cok kirar tarzi konustum kapattım. bu kadar oldu. yani çok büyük bir tepki vermedim. ben biraz fazla gururluyumdur. öyle her şeyi belli etmem. ama çok kırıldımOlayın nasıl geliştiğini ve ayrıntıları bilmediğim için pek sağlıklı yorum yapamıyorum tam anlatsan canım ?
ama çok düşünen insan bir on dakika okulun bahçeşine çıkar konuşur ama degil mi?Arkadaşlarının yanında sizi teselli etmeye çekinmiştir,erkekler genelde gurur yaparlar bu durumu.Ama aramak için süreyi uzatması tabii ki yanlış.Siz de fazla nazlanırsanız,fazla naz aşık usandırır haberiniz olsun.Direk konuşun yaptığından rahatsız olduğunuzu.
şöyle anlataýım kısaca o gün normal gitmesi gereken her şey ters gitti.çok çalıştığım sınav vs. aradım iste onu ustte anlattığım gibi oldu. bir de bizimki uzak ilişki hani insan yanında olamadığı icin en azından böyle destek bekliyor.bir daha aramadım ben. o da 5 saat sonra aradı. ozur diledi ama elle tutulur bir yani yok ozrun. bende böyle seyler beni cok kirar tarzi konustum kapattım. bu kadar oldu. yani çok büyük bir tepki vermedim. ben biraz fazla gururluyumdur. öyle her şeyi belli etmem. ama çok kırıldım
Sık olarak dertlerinizi anlatıyorsanız,belki önemsememiştir diyeceğim de,önemsemese sonradan neden devamlı arasın bilemedim.ama çok düşünen insan bir on dakika okulun bahçeşine çıkar konuşur ama degil mi?
tabii ki annemi anlatmayacaķtım dedim ya ben her şeyi belli edemem öyle. ben sadece sınavımı falan anlatıcaktım ama anlatamadım. Ilk defa boyle bir sey yaşıyorum onunla bende afalladım ne oldugunu anlayamadim birdenGürültülü bi ortam kahkaha sesleri .. Ağlayarak arıyosun ve kaale alınmıyorsun sevgiliniz Bana hiç normal gelmedi.Annenizle yaptığınız kavgayı gidip sevgilinizlemi paylaşıcaktınız yada tesellimi edicekti sizi elin adamı hemde annen için ? Ne olursa olsun sevgiline aile problemi anlatma derim. Ayrıca bu adamdan sana yar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?