- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi deliraporu
-
yok yani hakkını yiyemem bu konuda haksıza haksızlığını bilir. ama insan kırıliyor işte. aynı şekilde o beni arasa o an musait olmasam bile konusurdumKırılmakta haklısın ama özür dilemiş ,en azından bir de üste çıkmamış bence sen de artık uzatma
Bilemiyorum.. Sonradan özür de dilese o an benim için önemlidir,nasıl bi ortamdaymış ta 5 6 saat aramamış ? Keyf i alem yapmış gibi duruyo ilişkini gözden geçirtabii ki annemi anlatmayacaķtım dedim ya ben her şeyi belli edemem öyle. ben sadece sınavımı falan anlatıcaktım ama anlatamadım. Ilk defa boyle bir sey yaşıyorum onunla bende afalladım ne oldugunu anlayamadim birden
akrep burcuyum istesem de gururumu yenemiyorumAslında haklısın destek beklemen doğal bir şey ama erkek arkadaşın biraz olmamış gibi duruyor. Sonuçta dışarı çıkıp konuşabilirdi. Ve yukarda demişsin sesinin ağlamaklı olduğunu fark etmesine rağmen işim var demesi ''SALAKÇA''.Gurur güzeldir ve hep öyle kal yanlış kararlardan korur. İlişki iki kişiliktir sana değer vermeyene sen ne diye vericen tepkin gayet yerinde olmuş.
yok yani hakkını yiyemem bu konuda haksıza haksızlığını bilir. ama insan kırıliyor işte. aynı şekilde o beni arasa o an musait olmasam bile konusurdum
hayir oyle derdimi kolay kolay anlatamam ne ona ne arkadaşlarıma.yaptığı eşekligin farkına vardi diyeceğim ama testi kırıldıktan sonra faydasi olmuyor iste.Sık olarak dertlerinizi anlatıyorsanız,belki önemsememiştir diyeceğim de,önemsemese sonradan neden devamlı arasın bilemedim.
akrep burcuyum istesem de gururumu yenemiyorumuzak mesafe ilişkisi oldugu icin daha kötü oldum. ne yapacagımi bilemiyorum
evet mesafe olduğu için zaten sık sık görüşemiyoruz insan destek bekliyor böyle bir durumda.göremeyince de böyle oluyor.yani yaptığı açıklama tatmin etmedi zaten. trip şeklinde konuşmuyorum ama fazla cevap vermiyorum aramalarına.bir de dediginiz gibi uzun iliski artik bir seyler oturmuş insan daha zor kabul ediyor böyle olayları. bilmiyorum kafam çok karıştıdeliraporu
Uzak mesafe ilişkisi mi?
Öyleyse daha dikkatli olması lazım, 5 saat olmaz.
Yaşlarınız kaçtır, nedir, ne yaparsınız bilmem ama, uzak mesafe ilişkilerinde bu tip şeyler daha sinir bozucudur. Olmaz, öyle saçma sapan davran, ardından bir özürle hallet?
Trip şeklinde değil ama, kırıldığını belli edecek mesajlarla yanıt verebilirsin belki ve kalbini kazanmak için ne yaptığına bakarsın. Bilmiyorum, iki kuru özür, birkaç cevapsız çağrı... 1 senelik ilişkimde, beni şu halde ikna edemezdi.
dersi bitmiş bildiğiniz okul kantininde arkadaşlarıyla oturuyor bu. sanki dünyayi kurtardilar o 5 saatte.Bilemiyorum.. Sonradan özür de dilese o an benim için önemlidir,nasıl bi ortamdaymış ta 5 6 saat aramamış ? Keyf i alem yapmış gibi duruyo ilişkini gözden geçir
Öyleyse önemsenmiyorsun . Gerisi sana kalmış böyle birisiyle olmak isteyip istememek yanidersi bitmiş bildiğiniz okul kantininde arkadaşlarıyla oturuyor bu. sanki dünyayi kurtardilar o 5 saatte.
seviyorum gerçekten ve ilk defa böyle bir durum oldu ama insanın aklına her türlüsü geliyor açıkcası. yani 5 saat okulda kızlı erkekli oturup keyif yapmak benden daha değerli olmasa gerek diye düşünüyorumSeviyorsan ve bunu sık sık yapmıyorsa uzatma ama bir daha yaparsa o zaman daha kesin karar verirsin
önemsenmediğim bi ilişkiyi sürdürmek istemem tabii kiÖyleyse önemsenmiyorsun . Gerisi sana kalmış böyle birisiyle olmak isteyip istememek yani
seviyorum gerçekten ve ilk defa böyle bir durum oldu ama insanın aklına her türlüsü geliyor açıkcası. yani 5 saat okulda kızlı erkekli oturup keyif yapmak benden daha değerli olmasa gerek diye düşünüyorum
bunu affedebilirsem eger bir daha yapmasi için fırsat vermem. resmen saygısızlık. ayy çok sinirlerim bozulduHaklısın tabi
Ama bir seferlik olduğu için affedebilirsin gibi geliyr bana bir daha yaparsa canına oku ya da ayrılırsın
beni en çok üzen de bu oldu.gerçekten önemli bir sınavdı ve o da bunun farkındaydı. ama hiçbir desteğini göremedim sağolsun.Senin bu kadar önemli olan sınavın onu zerre kadar ilgilendirmiyorsa, ben silerdim o erkek arkadası.
beni en çok üzen de bu oldu.gerçekten önemli bir sınavdı ve o da bunun farkındaydı. ama hiçbir desteğini göremedim sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?