- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce o evden taşın , yüzünü daha az gör sonra da bunu kabul etmediğini eşine söyle. .. bekar bile olsa annesine para vermek zorunda değil .. kaldı ki kadın , vereceksiniz ,diyip noktayı koymuş ,kimseye söz hakkı tanımamış. .Çok cirkin ve bencilce ..MERABA KIZLAR..
1 senelik evliyiz.. ve kvle altli ustlu oturuyorumm..ust katta ben.. alt katta o oturuyo.. evimiz ayri ayri yiyoruz falann..
Dun kv kaynimla konusurken soyle bi cumle kurdu...
"Bundan sonra tum maaslariniz bana gelecek hepinizinn..(kayinlarimin esimin kayinbabamin falan da adini saydi iste..)"
Sizce bu ne kadar dogru allah askina.. digerlerini bilmem ama bizimde artik bi evimiz var evimizin ihtiyaclari ,borclarimiz var..onu gectim yarin bi gun ikiyken uc olmak var..neden aldigi maasi esim annesine versin ki.. bana pek dogru gelmiyo acikcasi..
Ama cidden cok moralim bozuldu bu kadarida fazla artik..!![]()
Desene kv deli, bu işi kabul edip parayı verenler ondan daha deli :)))bnm bi arkadasım var bu sekilde
kv herkesin maasını kendi topluyomş bunlarada haşlık veriyomş düğünde takılan altınları vs herseyi de almş sizinkileri ayrı biriktiriyorum diyomş vermediklerinde de kendini yerden yere atıyomuş![]()
Aman o kirilip incinmesin...kesin ondandir.Esimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..
şaka falandır diye düşünüyorum yaa.. he hee diyin geçin yani abartmayın benceMERABA KIZLAR..
1 senelik evliyiz.. ve kvle altli ustlu oturuyorumm..ust katta ben.. alt katta o oturuyo.. evimiz ayri ayri yiyoruz falann..
Dun kv kaynimla konusurken soyle bi cumle kurdu...
"Bundan sonra tum maaslariniz bana gelecek hepinizinn..(kayinlarimin esimin kayinbabamin falan da adini saydi iste..)"
Sizce bu ne kadar dogru allah askina.. digerlerini bilmem ama bizimde artik bi evimiz var evimizin ihtiyaclari ,borclarimiz var..onu gectim yarin bi gun ikiyken uc olmak var..neden aldigi maasi esim annesine versin ki.. bana pek dogru gelmiyo acikcasi..
Ama cidden cok moralim bozuldu bu kadarida fazla artik..!![]()
Annesini incitmek başka,Esimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..
YaKv nin ne dedigi degil esinin ne cevap verdigi onemli.
Ne alaka anne
.diyemedi mi esin?
Demediyse yandin canim..esin basiretsiz.
Ben.esim olsa aynen bu cevabi verir
Ya ben o sira duymamisim dedigini he he cok beklersin boyle bi seyi demis esimm.. kv de ondan sonra sesini cikaramamis zaten..Annesini incitmek başka,
Haklısın, benim beynim yok al parayı sende Dursun demek başka...
İlginç...