• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KADARIDA FAZLA AMA YA..:(

Kv kendini hanim ağa falan zannetmeye baslamis:KK48: şaka bi yana eviniz ayri barkiniz ayri niye kese bir olsun ki.. Ayni çati altinda ayni dairede yasiyor olsaniz neyse dicem.. Maasi kv ye verip sonra ondan harçlik mi isticeksiniz cok sacma yahu

MERABA KIZLAR..

1 senelik evliyiz.. ve kvle altli ustlu oturuyorumm..ust katta ben.. alt katta o oturuyo.. evimiz ayri ayri yiyoruz falann..

Dun kv kaynimla konusurken soyle bi cumle kurdu...
"Bundan sonra tum maaslariniz bana gelecek hepinizinn..(kayinlarimin esimin kayinbabamin falan da adini saydi iste..)"

Sizce bu ne kadar dogru allah askina.. digerlerini bilmem ama bizimde artik bi evimiz var evimizin ihtiyaclari ,borclarimiz var..onu gectim yarin bi gun ikiyken uc olmak var..neden aldigi maasi esim annesine versin ki.. bana pek dogru gelmiyo acikcasi..

Ama cidden cok moralim bozuldu bu kadarida fazla artik..!:110::stop:
Önce o evden taşın , yüzünü daha az gör sonra da bunu kabul etmediğini eşine söyle. .. bekar bile olsa annesine para vermek zorunda değil .. kaldı ki kadın , vereceksiniz ,diyip noktayı koymuş ,kimseye söz hakkı tanımamış. .Çok cirkin ve bencilce ..

Esiniz annesine artik evli oldugunu kendi ailesi oldugunu sulale konumuna gecen annesine maasini vermek kadar sacma bir istek duymadigini soylesin.

bnm bi arkadasım var bu sekilde
kv herkesin maasını kendi topluyomş bunlarada haşlık veriyomş düğünde takılan altınları vs herseyi de almş sizinkileri ayrı biriktiriyorum diyomş vermediklerinde de kendini yerden yere atıyomuş:deli:
Desene kv deli, bu işi kabul edip parayı verenler ondan daha deli :)))

Ben kaynanamda benım dısımdakı herkese iyidir. Yıldızlarımız barışmadı birsürü olay yaşadık eski konuları bılen bılır. Altlı üstlü olayı vardı biz evlenmeden once evın ust katını cıkarız falan konusuyoduk aramızda. Hadı yalnız kalmasın bı ses nefes olsun bısey olursa hemen kosarız dıye. Tabı ıclerıne gırmeden anlayamıyosun kı arkadas. Ben böyle safım safım dusunurken olunce evı torununa bırakacagını ogrendım hemde tesadüfen.(eşimin ölen abısının kızına) bizim yaptıgımız kat bızım olacaknıs onun evı torununun. Her ıhtıyacını bıxe gordurecek sonra kendı paramızla yaptıgımız evı bıze lütfedecek. Hemen bi projeyi tümden sildim isterse evini dilenciye versin umrum değil. Allah iyi niyetime karsılık bunu işittirdi bana. Allah onunda müstehskını verir elbet sabret ama kendını ezdırme paranıda asla verme. Biz eğer ev yapsaydık üstüne elektrık su doğslgaz hepsını aynı yere baglatırmışız nedenmiş çünkü abonelik parası vermeyelimmiş. Kısa vadede insanı eyleyevek uzun vadede kara geçecek. Ulan oğluna hiç mi acımaz insan ya düşünceye bak. Bende eşime dedım benım babam anam arkamda annenın totosu kırık evıne kalmadım kıme verıyosa o baksın tartısmaya degmez dedım bıcak gibi kesildi. Asla kendını ezdırme cok da ıyı nıyet ıyı degıl canım

Kayınpeder gibi kayınvalide.:oha:
Eşiniz karşı gelemeyecekmiş gibi bir his var içimde nedense.

ben olsam "anneciğim böbrekleri paket mi yapalım yoksa onları da şimdi alır mısın" derdim.. çok dizi seyretmiş o, çıkın o evden görsün patron kimmiş..

Esimde istemiyo ama agzini acipta yok olmaz boyle bi sey bu kadar olaydan sonra nasil bunu soylersin gibisinden bisey demiyo.. annesini kirmak incitmek istemiyo..
Aman o kirilip incinmesin...kesin ondandir.
Kocan kendini kotu gostermesin.ilerde hayir deyince karin sorun cikartiyor dimi deyip gunah kecisi sen ol !
Aman agzinizi acip kendiniz hakkinda yorumlaravses etmeyin. Sonra onu bunu taka taka sinir stres migren hastasi olun !

MERABA KIZLAR..

1 senelik evliyiz.. ve kvle altli ustlu oturuyorumm..ust katta ben.. alt katta o oturuyo.. evimiz ayri ayri yiyoruz falann..

Dun kv kaynimla konusurken soyle bi cumle kurdu...
"Bundan sonra tum maaslariniz bana gelecek hepinizinn..(kayinlarimin esimin kayinbabamin falan da adini saydi iste..)"

Sizce bu ne kadar dogru allah askina.. digerlerini bilmem ama bizimde artik bi evimiz var evimizin ihtiyaclari ,borclarimiz var..onu gectim yarin bi gun ikiyken uc olmak var..neden aldigi maasi esim annesine versin ki.. bana pek dogru gelmiyo acikcasi..

Ama cidden cok moralim bozuldu bu kadarida fazla artik..!:110::stop:
şaka falandır diye düşünüyorum yaa.. he hee diyin geçin yani abartmayın bence :bicak::bicak:

Bence ordan kaçın. Ama eşinizin annesini incitmemek adına bir cok haksızlığa ses çıkarmaması da çok daha feci bir durum evliliğiniz için.

Kv nin ne dedigi degil esinin ne cevap verdigi onemli.

Ne alaka anne
.diyemedi mi esin?

Demediyse yandin canim..esin basiretsiz.

Ben.esim olsa aynen bu cevabi verir
Ya
Annesini incitmek başka,
Haklısın, benim beynim yok al parayı sende Dursun demek başka...
İlginç...
Ya ben o sira duymamisim dedigini he he cok beklersin boyle bi seyi demis esimm.. kv de ondan sonra sesini cikaramamis zaten..

Back
X