Bu kadarına da pes

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Sabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(

Bu ne rahatlıktır Allahım inanmıyorum.. birinin karısına birinin kocasına yazık
Edepten sadakatten eser kalmamış, heyecan peşinde mi bu insanlar

tiksinçler...Allah islah etsin ...mutlaka bilmeleri haklı eşlerinin

Ne gunlere kaldik Allahim.. Kendinizi eslerinin yerine koyun; vicdaniniz soyler ne yapmaniz gerektigini.. Esim boyle yakalansa ben kesinlikle bilmek isterdim. Yazik o eslere de cunku..

Ben de isterdim..
Hatta yaşadım söylendi bana.
Ve minnettarım bana söyleyene de..
Yoksa epey kandırılırdım.
Başta bişey yapamadım ama sonuç bitti..
Bu insanların özel hayatlarına burun sokmak demek değil.
Aptal yerine konmalarını önlemek bana göre..

İnsanların özel hayatlarına burnumuzu sokmasak ne güzel olur.
Kendi bilecekleri şey, bırakın pisliklerinde boğulsunlar.

haklı olmakla birlikte bir hak ihlali söz konusu olduğu için ben söylerdim..çünkü bu bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez tarzında bişey değil bence, yapan kişiler bekar olsa evet ama evli olunca iki suçsuz insana yapılan ayıbın örtülmesi gibi geliyor bana. benim başıma gelse gören kişinin bana söylemesini isterdim

özel hayatla ilgili bir mevzuyu iş yerine bildirmek ne derece hakkaniyetli bilmedim
ayrıca bir yaptırımı olacağından da şüpheliyim

eşlere söyleme kısmıda bence sana düşmemeli
çok hasas bir terazi bu
adamın hamile eşi sineye çekebilir de
kadının kocası bunu namus meselesi haline bile getirebilir

bu işe burnunuzu sokmayın derim ben
bu reziilik kokusu duyulmayacak gibi değil
ama sizden çıkmasın

Şimdi birileri kalkıp "özel hayatı, müdahale edemezsiniz," yok "sizi ilgilendirmez", ya da "işle özeli karıştırmayın" diyecektir. Ancak olaya hayatındaki en yakınına bu ihaneti yapan kişinin ahlakını sorgulamakla başlamak lazım, ahlak duygusundan yoksun kişilerle çalışmak sizin iş ahlakınıza uygun mı?
Bir de belli ki olay işyerinde gerçekleşmiş, kesinlikle hoşgörü gösterilmemesi gerkiyor gibi geliyor bana.
Diyelim ki siz olayı görmezden gelmeye karar verdiniz, eğer olaya sizden başka biri de şahit oldu, biliniz ki bu asla gizli kalmayacaktır.
Dedikodu, arkasından da olayı bildirmediğinize dair size yüklenen sorumluluk olacaktır

İnsanların aile içi tutumlarını bilemeyiz. Belki açık evlilik yaşıyorlar, belki eşi kadını başka erkeklerle paylaşmaktan hoşlanıyor, belki kadın farkında ama yapacak bir şeyi olmadığı için kabulleniyor. Bu durumda ortaya dökülmesi daha kötü değil mi? İnsanların nasıl hayatlar yaşadıklarını bilmiyorsak eğer müdahale etmemeliyiz. Ha ortada o evliliği bitirecek adam ve kadın varsa ve bundan eminsek söyleyelim. Ama iş arkadaşımızın ailesine bu kadar müdahil olmadığımıza göre bu durumda söylenmemeli. Konu sahibinin üzerine vazife değil.

Isyerine bir guzel sikayet edin sonra gidin adamin esi'yle konusun yazik kadin cagiza birde hamile ustune ustluk ne kadar igrenc bisi millet kafayi yemis bide is yerinde yuh skandal resmen ! ahlaksizliktan baska bisey degil ! Allah islah etsin nefis iste !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…