Açık evlilik nedir ya ilk defa duydum bu kavramıİnsanların aile içi tutumlarını bilemeyiz. Belki açık evlilik yaşıyorlar, belki eşi kadını başka erkeklerle paylaşmaktan hoşlanıyor, belki kadın farkında ama yapacak bir şeyi olmadığı için kabulleniyor. Bu durumda ortaya dökülmesi daha kötü değil mi? İnsanların nasıl hayatlar yaşadıklarını bilmiyorsak eğer müdahale etmemeliyiz. Ha ortada o evliliği bitirecek adam ve kadın varsa ve bundan eminsek söyleyelim. Ama iş arkadaşımızın ailesine bu kadar müdahil olmadığımıza göre bu durumda söylenmemeli. Konu sahibinin üzerine vazife değil.
Evli olmalarına rağmen iki taraf da sevgili edinebiliyor.Açık evlilik nedir ya ilk defa duydum bu kavramı
Bildirin. Yaptiklar igrenclik kâr kalmasin yanlarina. Kendinizi hamile karisinin yerine koyun. Yazik cok yazik...Sabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(
Vay anasını ben mi cahilim millet mi geniş aklım almıyor, o zaman açık evli olsalar evde de rahatça yaparlar arabada neden yapsınlar..Evli olmalarına rağmen iki taraf da sevgili edinebiliyor.
Kadının esini tanıyosanız söyleyin bence kapalı kalmasın acı olabilir ama üstü kapanmasın
Bunu söyleyen siz olmayın sizinle beraber başka kim gördü bu rezaletiSabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(
Emin misin bu işten, nasıl bir pozisyondu öncelikle onu sormak isterim.. Eğer eminseniz gizlemeyin. Gizlemeniz o adamın karısına da, kadının kocasına da haksızlıktır. Hangimiz kocası böyle birşey yapsa öğrenmek istemezdi ? O kadın ve adam da ister.. Herşeyi geçtim, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir.. Yapmanız gereken ortada.. İster kimliğiniz açık, ister gizli bir şekilde afişe edin, ama edin..Sabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(
İnsanların aile içi tutumlarını bilemeyiz. Belki açık evlilik yaşıyorlar, belki eşi kadını başka erkeklerle paylaşmaktan hoşlanıyor, belki kadın farkında ama yapacak bir şeyi olmadığı için kabulleniyor. Bu durumda ortaya dökülmesi daha kötü değil mi? İnsanların nasıl hayatlar yaşadıklarını bilmiyorsak eğer müdahale etmemeliyiz. Ha ortada o evliliği bitirecek adam ve kadın varsa ve bundan eminsek söyleyelim. Ama iş arkadaşımızın ailesine bu kadar müdahil olmadığımıza göre bu durumda söylenmemeli. Konu sahibinin üzerine vazife değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?