Bu kadarına da pes

Açık evlilik nedir ya ilk defa duydum bu kavramı

yani çok arada bi konu...
bi tarafta iş bi tarafta eşler..
nereden bakarsan bak çok çirkin yaptıkları...
iş yerinde zaten suyulur zamanla...

Bildirin. Yaptiklar igrenclik kâr kalmasin yanlarina. Kendinizi hamile karisinin yerine koyun. Yazik cok yazik...

Tamam eşlere bildirilebilir de işyeri olmaz bence.
Sonuçta hamile bir eş var.
Eğer o evliliğini devam ettirecekse iş kaybı hamile eş ve çocuğu için de sıkıntı olacaktır..

Ben olsam karışmazdım sanırım ama o kadındanda adamdanda tiksinir bulundukları ortamda duramazdım her zamn o iğrenç halkeri gelirdi gözümün önüne ama hamile eşinin yerinde olsam duymak isterdim hatta iş yerininde bilmesini ve eşiminde işten atılmasını isterdim sonrada k.çına bir tekmede ben indirirdim ..

Yazıklar olsun yazık o eşlere daha doğmamış bebeğe!!! Kimsenin razı olduğunu sanmıyorum kimse de aptal yerine konmak istemez çok büyük bir yıkım ama inşallah foyaları ortaya çıkar

eşlerine söyleyin ne demek .Başka insanları ilgilendirmez ki bu durum eşleri dahi olsa .Zina yasalarımızda bile suç değil .İşyerinde uygunsuz davranmaktan dolayı dsiplin cezası verilebilir ancak eşlerine rapor etmek çok saçma kusura bakmayın

Eşimin işyerinde de asansör boşluğunda yakalanmışlar geçen günlerde.Kovulmuşlar,iş yerinde herkes rezilliği duymuş ama kim olduğu bilinmiyormuş.Şirket de büyük,ayrılanlardan anlaşılmamış. Böyle olayları duyunca çok etkileniyorum,iğreniyorum,insanların midesine, genişliğine,rahatlığına hayret ediyorum. Bence hiç bir şey gizli kalmamalı.Söylemelisiniz.

Sizinle beraber gören başkalarıda varsa kesin söyleyin,yoksa karar size kalmış.Ama başka gören yoksa sizede iftira atabilirler bu takım çirkin insanlar.

Bunu söyleyen siz olmayın sizinle beraber başka kim gördü bu rezaleti

inanin profilinizden yasadiginiz yere baktim
kimin basina ne gelir belli olmaz
ben soyleyin diyemem ama sahsen ben bilmek isterdim

cok uzucu olaylar

Reactions: anu
Emin misin bu işten, nasıl bir pozisyondu öncelikle onu sormak isterim.. Eğer eminseniz gizlemeyin. Gizlemeniz o adamın karısına da, kadının kocasına da haksızlıktır. Hangimiz kocası böyle birşey yapsa öğrenmek istemezdi ? O kadın ve adam da ister.. Herşeyi geçtim, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir.. Yapmanız gereken ortada.. İster kimliğiniz açık, ister gizli bir şekilde afişe edin, ama edin..

Reactions: anu

Kusura bakmayın ama saçma bir yorum olmuş. Açık evlilikleri olan insanlarsa zaten duyduklarında da sorun etmeyeceklerdir bu bir saklama nedeni olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…