Bu kadarına da pes

İş yeri sınırları içinde değilse iş yerini ilgilendiren bir durum yok. Özel hayat ayrı, iş hayatı ayrı. Birinin özel hayatında yaptıkları, şirkete ve işine zarar vermiyorsa patronlarını ilgilendirmemeli.

is yeri sinirlari icerisinde ahlaksiz bir durumda yakalamadiysaniz is yeri buna karisamaz. Ozel hayata mudahale edilemez. Ayrica ispat edemezseniz elinizde kanit en azindan bir fotograf yoksa eslerine bildirdiginiz takdirde basiniza is acamayacaginizin garantisi yok. Bence biraz gozlemleyin saglam kanitlar elde edin eslerine bildirin.

Tek gören sen olmadigina göre, eninde sonunda
Duyulacak. Eslerin yerinde olsam,
Ben kesinlike bilmek isterdim, böyle bir durumu.
Görürsemde söylerim, (tabiki Sakin cevremdense) zamaninda söylemisligimde var.
Ayrildi tanidigim evlenmeye az kala ve bana hala tskkr eder.

Kusura bakmayın ama saçma bir yorum olmuş. Açık evlilikleri olan insanlarsa zaten duyduklarında da sorun etmeyeceklerdir bu bir saklama nedeni olamaz.
Koskoca yorumdan açık evlilik kısmını mı aldınız? Örnek onlar farkındaysanız. Her şey olabilir manasında uç örnekler verdim. Anlatılmak istenen aile yapısını bilmediğiniz insanların hayatlarına müdahale etmenin yanlış olduğudur. Umarım şimdi anlaşılmışımdır.

Yazık... Gece aynı yatağa baş koydukları insanlara...

yaptıkları ahlaksızlığı çalıştığınız alan içerisinde de devam ettiriyorlar ise,
ben olsaydım;
iş yerimin zinaya bataklık eden bir yer olarak bilinmesini istemez dolayısıyla tarafların eşlerine haber vermekten ziyade , iş yerime durumu bildirirdim..

kişilerin özel hayaları elbette sizi ilgilendirmez ancak sizin yaşadığınız ortamı kirlettikleri zaman buna müdahale etme hakkınız vardır...
bu ahlaksızlığı seyretmek zorunda değilsiniz.

İnsanların özel hayatı iş vereni bağlamamalı tabi iş yerine sirayet etmiyorsa
Eşlerine söylenmesi konusunda Sephora85 ile aynı görüşteyim
Kimsenin aile yapısını bilemeyiz yani kadın belki eşini terk edecek konumda değildir, üstelik hamileymiş
Diğer kadının kocası ne kafa yapısındadır, cinayet mi işler, kötü bir şey mi yapar bilemeyiz
O yüzden karışmamak en iyisi, birinin başına gelecek kötü bir işin vicdani sorumluluğu da var
Her insan eşini bilir, aldatılıyorsa eninde sonunda fark eder ancak bu işlere sebep olmak doğru değil

karışmayın diyeceğim ama aldatılanlarda bişekil öğrenmeli.diğer iş arkadaşlarınla ağız birliği olsanız söyleseniz kabul etmezlermi çünkü saklanmasınıda doğru bulmuyorum.şahsen ben o eşin yerinde olsaydım bu ahlaksızlığın saklanmasına kızardım.

allah ikisininde cezasını versin iğrençlik eve gidince eşlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar acaba

Kişilerin özel hayatlarında yaşadıkları meseleler işlerini kaybetmelerine sebep olmamalı kesinlikle. Siz ister iyi ister kötü bi insan olursanız olun işinizi düzgün yapıyorsanız o iş için uygunsunuz demektir. Kalanının işvereni ilgilendirmedigini düsünüyorum.
İki tarafın eşlerine söylemeye gelince ben olsam adını bile duymadıgım 3. Bi kisinin benim hayatıma dedektifçilik oynayarak girmesini istemezdim. Yani onların iç yapısını sizin bilmeniz mümkün degil. Belki kadın zaten farkında hamile oldugu icin sesini çıkarmıyo. Hic tanımadıgı birinden böyle bi haber olmak onu rencide eder. Ya da adam bunu durdugunda bi cinnet anıyla karısına zarar verecek. Durum ne kadar kötü gözükse de evlilik gibi ikili bi iliskiye bu kadar dısarıdan müdahaleyi hoş bulmuyorum ben.

Etraf görür diye cekinmeyip bu igrencligi yapıyorlar sa siz soylemeseniz bile bu tarz şeyler bir şekilde duyulur. Siz nasıl yakaladiysaniz biri daha görür aynen çekirge hesabi bir sıçrar iki sıçrar üçte hoppaaaa ....olan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…