- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Aracı olan insan terbiyesiz biriymiş, bu bir.
İkincisi birilerinin gönlü olsun diye evlenilmez.
Üçüncüsü de ailen de bir tuhaf, sana niye kızıyorlar, kızılması gereken kişi aracı olan.
Evlilik böyle birşey değil malesef ki, bence ailene de ayar çekmek lazım.[/QUOT keşke her şey para olsa.ben nisanımdan ayrılmışım da sorun etmemiş..cocugun yaşı benden küçükmüş ben büyukmusum filan yine de beğenmemisim..
Niye iyi düşün diyorlar ? Çocuk bulunmaz biri miydi ?Eşi aradı
Özür diledi.teyzendir dedi
Affet dedi.
Ama olsun kızım diye rica etti
Pişman olursun dedi.
Iyi düşün dedi.
bi yürüsün gitsin teyze bulunmaz hint kumaşı satıcısı mı?Eşi aradı
Özür diledi.teyzendir dedi
Affet dedi.
Ama olsun kızım diye rica etti
Pişman olursun dedi.
Iyi düşün dedi.
Olayı büyütmek istemedim.Zaten eşi aradi.bi anlık sinirle söyledi dedi.kusuruna bakma dedi.ben içimden geçen her şeyi anlattımterbiyesiz kadın AVANTASINI alamadı galiba çocuktan..bir sorarmısın çocukla konuşuyorsanız.HARCAMALARI sen mi geri istedin..diye
sinir oluyorum böyle tiplere çok istiyorsa,beğendi ise KENDİ EVLENSİN TÖBEEE töbeeeOlayı büyütmek istemedim.Zaten eşi aradi.bi anlık sinirle söyledi dedi.kusuruna bakma dedi.ben içimden geçen her şeyi anlattım
Ne yalan söyleyeyim,çocuk böyle bir şey yapmaz..ondan bu konuda çok eminim.duyinca şok olmuştur zaten
Görüştüğüm cocugun haberi oldu bu durumdan.cok üzüldü..ailemden ve benden özür dilediSakın para falan vermeye kalkma. Yedigin içtiğinin parasını ödeyecek tabiki. Masraftan mı sayılıyormuş bunlar ilk defa duyuyorum. Kimseyi de istemek sevmek zorunlulugun yok kendini suçlu hissetme. Asıl bu tip görüşmelerde iki tarafında kendini kaptırmaması temkinli yaklaşması gerekiyor. Ailene ise bişey diyemiyorum elin teyzesinin lafına kızlarına kızıyorlar.
Ben alt tarafı bir ay görüşme sonunda çok sevdim gibi bir şey söylemesini mantıksız buluyorum. Sevmek emek ister önce hoşlanırsın tanıdıkça da sevgin artar bence. Senin bu adama çok da kanın kaynamamış bunu kabul et. Bence hemen dönme. Bir müddet kafanı dinle. Şu olaylardan bi uzaklaş. Sonrasında ne yapmak istediğine karar verirsin. Çalışıyor musun bu arada. Hem neden karşına görücü usulü yerine senin gerçekten kanının kaynayacagi biri çıkmasın. Daha yaşın çok genç bence.Görüştüğüm cocugun haberi oldu bu durumdan.cok üzüldü..ailemden ve benden özür diledi
Hiç bir şekilde haberi olmadığını soyledi..yaptiginin tamamen terbiyesizlik olduğunu soyledi..kac senelik akrabasına bunu söyledi..kendisi akşama kadar dışarıdaymış bu olanlardan haberi yokmus..
Bana ise "kararina saygım var..seni zorlayamam.korkunu ,endişeni anlıyorum. Kararın değişirse ben burdayim. Kalbimde her zaman bir yerin var bunu unutma.Ben hislerimden eminim..Gercekyen seni com sevdim ."dedi...
Ben ise ben degilim..Ama şundan eminim..karsima çıkanlarda bu çocuğun temizliğini ve saflığını arayacağım ..galiba benimki sebepsiz bir korku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?