Bu kadarını haketmedim..

Aracı olan insan terbiyesiz biriymiş, bu bir.
İkincisi birilerinin gönlü olsun diye evlenilmez.
Üçüncüsü de ailen de bir tuhaf, sana niye kızıyorlar, kızılması gereken kişi aracı olan.
Evlilik böyle birşey değil malesef ki, bence ailene de ayar çekmek lazım.

Ay ne çirkef pis bir insanmış. Bu kadının bulduğunda hayır olmaz zaten/ ama siz de içinizin ısınmadığı insanlar ısrarla belki ısınırım diye görüşmeyin.
Bu da size ders olsun.

Yan

Reddedilmeyi sindirememiş karşı taraf kadın olsun erkek olsun lütfen ama lütfen içinizin ısınmadığı insanlarla ilişkiye devam etmeyin süre uzadıkça beklenti artıyor maalesef

Eşi aradı
Özür diledi.teyzendir dedi
Affet dedi.
Ama olsun kızım diye rica etti
Pişman olursun dedi.
Iyi düşün dedi.

Durup dururken böyle sayması garip ya arada anlatmadığınız boşluklar var ya o çocuk teyzeye baska seyler Anlattı .

Benimde başıma gelmişti. Bi teyze zorla yeğeniyle görüştürdü beni çocuğu beğenmeyince saydirdi da saydirdi. Yok ondan iyisini bulamazsin. Yok sana iyilik yaptik iyi ki olmamış cocugumuz daha iyilerine layik. Ama neler duydum neler. Çocuk tipsizdi ve benden baya bi büyüktü. Evi arabasi kariyeri var diye beğenmek zorundaymisim.

Sonra ne mi oldu? Ben eşimi buldum şuan çok mutluyum. Eşimi seviyorum oda beni. Aramizda bi elektrik var yani. Evet şuan evim yok ya da eşimin kariyeri üst düzey değil ama ben yine olsa yine eşimi secerdim. O kadinda bi kac ay sonra söylediklerini yalamak zorunda kaldi ve benden özür diledi. Çocuk hala bekar. O odunlukla kimseyi de bulamaz zaten

terbiyesiz kadın AVANTASINI alamadı galiba çocuktan..bir sorarmısın çocukla konuşuyorsanız.HARCAMALARI sen mi geri istedin..diye

terbiyesiz kadın AVANTASINI alamadı galiba çocuktan..bir sorarmısın çocukla konuşuyorsanız.HARCAMALARI sen mi geri istedin..diye
Olayı büyütmek istemedim.Zaten eşi aradi.bi anlık sinirle söyledi dedi.kusuruna bakma dedi.ben içimden geçen her şeyi anlattım
Ne yalan söyleyeyim,çocuk böyle bir şey yapmaz..ondan bu konuda çok eminim.duyinca şok olmuştur zaten

sinir oluyorum böyle tiplere çok istiyorsa,beğendi ise KENDİ EVLENSİN TÖBEEE töbeee

hayret birsey ne manyaklar var yahu sanirsin kendi oglunu reddetmissin. Sen olur deseydin eger millete hava atacaklardi iste bizim sayemizde, iste biz vesile olduk diye... Baska derdinmi yok bacim salla gitsin.

Görücüler de iyice abarttı, sırf bu duruma düşerim diye görücü usulü görüştüğüm çocukla sadece çay içtim.
Emin olmadığım hislerden, emin olmak adına bir kaç kere daha görüşmeyi düşündüğüm halde aradaki aracı biraz cazgır olduğu için bu işin sonunda olumsuz olursam böyle bir geri bildirim almamak adına görüşmedim.
Ailenizin size kızgın olması çok yanlış, sizi savunması gerekiyordu.
Evleneceğimiz insana 1 ayda karar vermek ne derece doğru, bunları anlamaları lazım.
Aracı teyzenin de muhattabı bence siz değil anneniz olmalı, ağzının payını versin. Her görüşen evlenmek zorunda mı.
Terbiyesiz.

Sakın para falan vermeye kalkma. Yedigin içtiğinin parasını ödeyecek tabiki. Masraftan mı sayılıyormuş bunlar ilk defa duyuyorum. Kimseyi de istemek sevmek zorunlulugun yok kendini suçlu hissetme. Asıl bu tip görüşmelerde iki tarafında kendini kaptırmaması temkinli yaklaşması gerekiyor. Ailene ise bişey diyemiyorum elin teyzesinin lafına kızlarına kızıyorlar.

Görüştüğüm cocugun haberi oldu bu durumdan.cok üzüldü..ailemden ve benden özür diledi
Hiç bir şekilde haberi olmadığını soyledi..yaptiginin tamamen terbiyesizlik olduğunu soyledi..kac senelik akrabasına bunu söyledi..kendisi akşama kadar dışarıdaymış bu olanlardan haberi yokmus..
Bana ise "kararina saygım var..seni zorlayamam.korkunu ,endişeni anlıyorum. Kararın değişirse ben burdayim. Kalbimde her zaman bir yerin var bunu unutma.Ben hislerimden eminim..Gercekyen seni com sevdim ."dedi...
Ben ise ben degilim..Ama şundan eminim..karsima çıkanlarda bu çocuğun temizliğini ve saflığını arayacağım ..galiba benimki sebepsiz bir korku..

Ben alt tarafı bir ay görüşme sonunda çok sevdim gibi bir şey söylemesini mantıksız buluyorum. Sevmek emek ister önce hoşlanırsın tanıdıkça da sevgin artar bence. Senin bu adama çok da kanın kaynamamış bunu kabul et. Bence hemen dönme. Bir müddet kafanı dinle. Şu olaylardan bi uzaklaş. Sonrasında ne yapmak istediğine karar verirsin. Çalışıyor musun bu arada. Hem neden karşına görücü usulü yerine senin gerçekten kanının kaynayacagi biri çıkmasın. Daha yaşın çok genç bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…