- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
1 ay görüşmekle çok mu uzatmis oluyorum?Ben sadece önüme konmuş bir kısmeti geri tepmek istemedim..Allah Allah illa evlenmek mi gerekiyormuş. Kafam uymadı görüşmedim. Ne masrafı yahu.
Saygımdan hiç bir şey eksiltmedim.Bazen susmak anlayana cevaptir..malzeme vermek istemedim.Ne masrafı yapmış ki???? Gittiğiniz yerde hesap vermek mi masraf???
Allah kurtarmış evlenince market masrafını faturaları kiraya ortak ol derdi.
Ailen neden kızgın onu anlamadım. Sen erkekten büyüktün????
Edit: seni arayıp bağırıp çağırdıklarında de ki ‘köpeğin duası kabul olaydı gökten kemik yağardı’
Gerek görmedim. Aracı olan teyze çocuğun babasının teyzesi oluyor.Aracı olan teyze, çocuğun nesi oluyor? Sen çocuğa bir mesaj at bunları söyle bence haberi olsun, belki bilmiyordur bile. Ben olsam çok üzüldüm ne gerek vardı bu kadar hakarete bedduaya diye bir mesaj atardım bilsin diye.
Zaten yaşı küçük senden erkekler geç olgunlaşır. Ailenin bunu anlamış gerekir. Fakat bazı insanlar karşısındaki sustuğunda bastırdığını zanneder. Anlamazlar anladıkları dilden konuşmak gerekiyor.Saygımdan hiç bir şey eksiltmedim.Bazen susmak anlayana cevaptir..malzeme vermek istemedim.
Ailem çocuğu çok begenmisti..Bu kadar saygılı,işi gücü yerinde daha ne istiyorsun dediler..Ama ilerleyemedim cocuga..Evlenmeye yetmedi..
En baştan bitirmem gerekiyormus.1 ay boşuna oyalamışım. Duygularımdan emin olmak istediğim için bu kadar bekledim.bana kalsa ilk buluşmadan so ra bitirecektim..pisman miyim?evet bu kadar uzattığım için pismanim..
Bu kişinin daha olgun olan halını seviyorumBir de su var. Nasil erkeklerden hoslaniyoruz biz. Benim de boyle biri cikmisti karsima isinamadim bir turlu. Hoslandiklarim ondan iyi miydi hayir , hatta daha kotuydu serseriydi diyebilirim ama bir de dogru zaman faktoru var. Bu da onemli. Iliskiye hazir hissetmediginde kimseyle gorusme.
Hayır tabiki de..
1 ay görüşmekle çok mu uzatmis oluyorum?Ben sadece önüme konmuş bir kısmeti geri tepmek istemedim..
Kimseyi kimseye düşürmek istemiyorum acikcasi.yillardir tanislar.bosverdim.ben kendimi biliyorum.ola ki ararsa soylerim..Ben olsam o kadına ne o beni adama yapmak için komisyon falan mı alacaktın de geç
sonra çocuğa msj at x teyze bana bunu dedi falan hak etmediğim şeyleri duydum aranızda böyle bir konuşma mı geçti söyle masrafını ne kadar göndereyim beni ve ailemi daha fazla ağzınıza laf yapmayın de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?