bu kadarmış

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
bugün 3 yıla dayanan ilişkimi bitirdim,herşey normalken o bana aşkım seni çok özledim bugün buluşalım dediği gün
yıpranmış bi ilişkimiz vardı belki düzelebilirdi yavaş yavaş sözlerini tutmaya başlamıştı mesela tartışırken artık s...m böyle tartışmayı demiyordu
işsizlik bunalımı, evde ailemle yaşadığım problemler, sevgilimle tartışmalarımız yoruldum herşeyden sanırım
bi işe alındım fakar şartlar ağır geldi vazgeçtim
bitmesini istediğimi anlattım ağladı. ya artık sevmiyorsun yada başkası var dedi yoksa mücadele edermişim ikiside değil şuan özledim ama yorgunum
en azından bi süre kafanı dinle bitirme dedi hayır dedim
çok sorun yaşadık yeri geldi beni dünyanın en mutlu insanı etti yeri geldi hakaretler havada uçuştu
çözülmeyeck bir sorunumuz yok dedi
hani insanın içinde kırgınlıklar birikir sever ama artık yapamaz o durumdaydım
çok özledim bile şimdiden neden bu kararı bi anda aldığımı bile anlamadan kararımdan pişman değilim ama neden özlüyorum ilk günden

özlemesen sevmemişsin demektir ztn..3 yıl bu az zmn mı yani heralde özler insan..ama mantıklı olanı yapmıssın snrm..

Son düzenleme:
Neden özlüyorsun biliyor musun?
Çünkü hala seviyorsun. Dile kolay üç sene.
Neden bıraktığına gelince, belki daha iyi olacağını düşünüyorsun ama o senin yanında olsaydı sana destek olsaydı daha güzel olmaz mıydı?
Yani ayrılık yerine onunla sorunlarını konuşsaydın destek olmasını isteseydin. Şu ara sıkıntılı olduğunu söyleseydin yanında olmaz mıydı sanki.
Bence bu türlü konuşsaydın. Eğer hala hata yapıyorsa seni üzüyorsa bir süre uzak kalmalıydın ondan.

Neden özlüyorsun biliyor musun?
Çünkü hala seviyorsun. Dile kolay üç sene.
Neden bıraktığına gelince, belki daha iyi olacağını düşünüyorsun ama o senin yanında olsaydı sana destek olsaydı daha güzel olmaz mıydı?
Yani ayrılık yerine onunla sorunlarını konuşsaydın destek olmasını isteseydin. Şu ara sıkıntılı olduğunu söyleseydin yanında olmaz mıydı sanki.
Bence bu türlü konuşsaydın. Eğer hala hata yapıyorsa seni üzüyorsa bir süre uzak kalmalıydın ondan.

sanki düzelmeyecek gibi geldi
ailemden de kaçmak istiyorum dedemle ananem yazları köyde kalıyorlar karadenizde çok güzel bir yer tek hayalim şuan yanlarına gitmek bilet bakıyorum :'(

her ilşkide sorunlar bunalmalar var bence böyle uzun sürelik bi ilşkinin bitme sebebi bu olmamalıydı

meltemcim 3 sene bu dile kolay keşke bitirme yerine zamana bıraksaydınız herşeyi sevgili değilde birazda arkadaş gibi mesafeli görüşseydiniz yada bir süre hiç görüşmeden bakalım ne olcaktı madem seviyosun çünkü ama hakaretlerde var diyosun buda iyi değil bir ilişkide iyide düşün derim sevgiyle herşeyde bitmiyor inan.

ailemden de kaçmak istiyorum dedemle ananem yazları köyde kalıyorlar karadenizde çok güzel bir yer tek hayalim şuan yanlarına gitmek bilet bakıyorum :'(

git bencede çok iyi gelir benm öyle bir yerim olck bir dakika durmam kendimi oraya atarım

bence bir süre görüşmelerini birazdaha azaltmalıydın ama bu şekilde kestirip atmamalıydın.
daha şimdiden özlemişsin bile demekki hala seviyosun.
Bir süre sonra eskisi gibi görüşmeye başlayacaksındır eminim bundan.Ama böyle ayrılıklarda tatlı.

en azından bi süre düşünmek istediğini söyleseydin ara verseydiniz bi anda ayrılmasaymışın çünkü ortada sebebiniz yok sırf bunaldın diye sevdiğini kaybetmişin

Bak ne güzel. Git kafanı dinle. Benimde sevgilim karadenizde. Gidebilsem keşke. Bende bu yandan bakıyorum ve seni şanslı görüyorum.
En azından uzaklaşabileceğin yerler de var. :)

seviyosun ama demek ki kırgınlıkların ve mantığın onların önüne geçiyor.kafanı dinle o zaman duygularını ölç tart ama eğer sevginin daha ağır bastığına inanıyosan uzatmadan dön. çünkü geri döndüğünde onu kaybetmek de var.Allah yardımcın olsun doğru karar vermeni sağlasın inşallah....

bi an daha geçenlerde barışmak adına haklı olduğum halde adım atan bendim
dengem bozuldu :/

olabilir belki geçici bunalımdasın deprsyondasın ama bu hayatındaki anlamlı kişileri kaybetmen için sebep değil ki seni aldatmamış ne biliim anlaşamadığınız büyük bi konu yok din mezhep siyasi ayrılığınız yok neden 3 yıllık koca ilşki bitsin ki

olabilir belki geçici bunalımdasın deprsyondasın ama bu hayatındaki anlamlı kişileri kaybetmen için sebep değil ki seni aldatmamış ne biliim anlaşamadığınız büyük bi konu yok din mezhep siyasi ayrılığınız yok neden 3 yıllık koca ilşki bitsin ki

depresyonda olabilirim kendime bakmıyorum artık eskiden makyaj yapmadan dışarı çıkmazdım artık saçımı bile taramadığım oluyor :'(

Back
X