• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadın aşırı oyuncu napıcam kızlaaarrr

Sen kvnle basbasayken soyle laflarini o sana bir sey derse. Baktin laf ediyor sende edersin. Hem esine de artik hic annesini kotulemedigin icin esin inanmaz bile. Madem o kadin oyuncu azcik sende oyuncu olacan yoksa basa cikamazsin heleki esin annesini tutuyomus
Yok annesini tutmaz ben varken sus der aallah için hep arkamda durdu. Annesiyle tek başıma olunca dersem oda gider kendi annesine anlatır zaten annesi berbat. Aile ağartmanı herkes duydu. Ve eşiminde bir huyu var asla gizleme der. Birinden duyaraam sen kötü olursun benim gözünde diyor

Diger arkadaslara yazdigin yorumlara bakiyorum benim ilk hallerim biraz daha rahat olmayi dene gergin olup keklik gibi atlarsan kocanin gozunde hep seytan gorunursun belki kotu bi tabir ama ne kadar iyi olursam olayim esim bana sen seytansin diyodu sonra neyi farkettim biliyomusun onun seytan dedigi benim
Asiri durustlugum ve aciksozlulugum bunlardan vazgectim olaylar karsisinda muhattap olmuyorum yeri gelince lafimi sokuyorum en guzeli ama asla saygimi kaybetmiyorum kendime karsi benden sana tavsiye sakin ol ve benm yaptigim gibi davran inanki esin hicbisey diyemeyecek kv ayni apt gibi davranma komsuymus gibi davran selam ver gec ve kendine yapicak biseyler bul
+1
Kadınlara hayat dersi^^^

Bebege gerildim uyumadi emmedi vs. Yoruluyorum herseye cabuk sinirleniyorum. Kadin dusunmus fatura kaybolmasin diye koymus. :) bana bak kirk yillik sinsi gelin gibi. Halbuki ailenin sivri geliniyim. Herseyi pat pat derim yuzlerine :) objektif bakinca gormek ve akil vermek kolay oluyor.

İnsan o kadar kotu olaydan sonra haliyle herseyi problem yapıyor anlıyorum sizi bende oyleydin eşim de hiç mudahelr etmezdi takı bardağı taşıran son damla ya kadar sabret her gün kendini daha da aşıp edepsizlesicek o gün geldiğinde esin de anlar şimdi kor sağırdır esin boşver öyle olsun gerçi gerçekleri anladığında sen tükenmiş olucsn benim gibi ama olsun bizimde sinavimiz bu ben kurtuldu darısı basina ins

Hayırlı geceler kızlar

Derdim tabiki KV KV KV KV....

Kızlar kısa geçeyim önce.. Kv ile kavga ettik daha doğrusu eşim etti ama kv ağzına ben sakız oldum orda burda. Buddualar mı dersiniz iftiralar mı dersiniz anlatamam. Kocama kötülemeler mi dersiniz ve oyuncu gibi yüzüne gülmeleri. Neyse küstük zaten şuan suratına bakmıyorum evine gitmiyorum oda gelmez.. Evimiz altlı üstlü.

Gelelim asıl konuya. Eşim az çok konuşmaya başladı annesiyle ben karışmam asla. Annesi onun umrumda değil. Ama bu kadın öyle bir kadın ki her şeyi yapar her haltı yer kendini temize çıkarır karşısındakini tavlar numaara yapar..

Bu gece (eşim 2 de geliyor işten) kapıma su faturamı asmış. Güya iyilik yapıyor yaptıgı iyiliğinde sonradan lafını herkese yapar. Bende eşime güzelce mesaj atrım annene söyke asmasın istemiyorum ben kendi faturamı alırım dedim. Başladı ben onu tanıyorum neyin lafını yapar bilirim. Beni gece gece delirtme. Bilmem neler..

Kızlar bana yapılan haksızlık kariısında kv gönlümde gözünde kara. Eşim şimdi gelince muhakkak konuyu açacak sizce ne yapmalıyımm??? :sinirli::sinirli:
Ben mumkun mertebe muhattap olmuyorum,konusmuyorum,gormemezlikten geliyorum hirsindan iyice satasiyor dedigin gibi esimi ffitnelik yapiyor yapsin HIC umrumda degil kendi yaptikca esim yuzunu goruyor,sense oyle yap me yaparsa yapsin HIC takma bahsini etme esin senden birsey duymadikca anneside seni fitneledikce anasinin ne oldugunu anlayacak o oynuyorsa sende oyna

Bebege gerildim uyumadi emmedi vs. Yoruluyorum herseye cabuk sinirleniyorum. Kadin dusunmus fatura kaybolmasin diye koymus. :) bana bak kirk yillik sinsi gelin gibi. Halbuki ailenin sivri geliniyim. Herseyi pat pat derim yuzlerine :) objektif bakinca gormek ve akil vermek kolay oluyor.
Valla :D

İnsan o kadar kotu olaydan sonra haliyle herseyi problem yapıyor anlıyorum sizi bende oyleydin eşim de hiç mudahelr etmezdi takı bardağı taşıran son damla ya kadar sabret her gün kendini daha da aşıp edepsizlesicek o gün geldiğinde esin de anlar şimdi kor sağırdır esin boşver öyle olsun gerçi gerçekleri anladığında sen tükenmiş olucsn benim gibi ama olsun bizimde sinavimiz bu ben kurtuldu darısı basina ins
Nasıl kurtuldun canım

Ben mumkun mertebe muhattap olmuyorum,konusmuyorum,gormemezlikten geliyorum hirsindan iyice satasiyor dedigin gibi esimi ffitnelik yapiyor yapsin HIC umrumda degil kendi yaptikca esim yuzunu goruyor,sense oyle yap me yaparsa yapsin HIC takma bahsini etme esin senden birsey duymadikca anneside seni fitneledikce anasinin ne oldugunu anlayacak o oynuyorsa sende oyna
Doğru melwk olaym

Annesini kötülemeye devam ettiğin surece esinle mutlu olmayı bekleme anneci erkeklerin kalbine giden yol midesinden değil annesinden geciyo önce bunu anla gerisi gelir

Sana yalakalik yap konuş barış demiyorum kesinlikle bende kırıldığım kişiye yada arkamdan konuşan insana cicim cicim diyemem sarılıp öpemem tabi ama sen kötülemeye devam ettiğim surece annesi dahada kıymete binecek ve onun hatası senin hatan yüzünden kendiliğinden kapanıp gidecek

Esin zaten goruyodur kimin ne olduğunu ama anneye laf söylemek yerine ese söylemek daha kolay geliyo saçma ama böyle sen sessizliğini koru konusmuyosanda şikayette etme faturayı alıp içeri koysan esin nerden bilecek kapıya koyduğunu sende kaynananın taktiğini uygula gör bak herşey daha farklı olacak
Bu yorum kadar güzel bi yorum okumadım harikasınız. Bizde de aynı slklntlar var ama bu kadar değil tabi fatura koysa alırım içeri kocam nerden bilecek. Bilsede nolur bi fatura getirdi diyemi baş tacı etmeliyim. Bana iyi olsun canımı yesin misali... ama şu varki kv. Taktiklerini artık ben öğrendim beni eşime övüyor eşimde bak annem seni ne çok seviyo heryer de seni övüyor diyor. Ben kötü olsam zaten övmez. Bizim sorunumuz çok içli dışlı olmak istiyo,olmasan surat, trip, laf sokup gitme. bende gelemiyorum böyle şeylere eşime anlatınca o'senden büyük diyo başlıyor bi kavga. Herkez yerini bilecek baskı hiç hoş bişey değil. Aslında hep kötü olan bizler oluyoruz olayın temeline bakılmıyor. Uyanık olmalıyız ama olmuyo işte

Adamı kışkırtmışsınız. Bana böyle birşey söylense 'iyilikte anlamıyor' derim. Fatura meselesi de havadan nem kapmaktan başka birsey değil.

Ne kadar kötülük yapmış olursa olsun annesi sonuçta sizde olan nefreti hiç bir zaman yaşayamaz. Önce bunu anlamalısınız.

Madem kv çok oyuncu siz de de var bir doldurma kışkırtma. Kimse kusursuz değilmiş demek ki. Sevmiyorsanız ya senin annen diye başlayan cümleleri kurmaktan vazgeçin.

Adamı kışkırtmışsınız. Bana böyle birşey söylense 'iyilikte anlamıyor' derim. Fatura meselesi de havadan nem kapmaktan başka birsey değil.

Ne kadar kötülük yapmış olursa olsun annesi sonuçta sizde olan nefreti hiç bir zaman yaşayamaz. Önce bunu anlamalısınız.

Madem kv çok oyuncu siz de de var bir doldurma kışkırtma. Kimse kusursuz değilmiş demek ki. Sevmiyorsanız ya senin annen diye başlayan cümleleri kurmaktan vazgeçin.
haklı olabilirsiniz ama öyle insanlar var ki anneliği hecin insanlıktan nasibini almamış laf.belki size denk gelmemiş olabilir denkde gelmesin zaten

haklı olabilirsiniz ama öyle insanlar var ki anneliği hecin insanlıktan nasibini almamış laf.belki size denk gelmemiş olabilir denkde gelmesin zaten

Amin inşallah haklı olabilirsiniz ama konu sahibinin davranışları kv davranışlarına çanak tutar cinsten. Krizi fırsata çevirmek varken hatalar yapılıyor.

Faturayı asacagina ödeseydin diyeydin ya gı bari o daha cok makbule gecerdi kanimca:KK49:

Bence kulaklarınızı tıkayın işinize bakın nedir yani assın faturayı sonra övünsün bunla. Eşinize arayıp bunu söyleyip kendinizi kötü kişi konumuna düşürmüşsünüz, kayınvalide daha melekleşmiş. Tadınızı kaçırmayın gereksiz şeylerle.

İnanın sizin dediğiniz gibi olmayı isterdim ama yaptıkları es geçilir değil. Evladıma bana beddualar etti beni evden kovmak için annesini falan yollattı.. (ev babasının kiraya oturuyoruz)
Ama sen bunlari dogrudan onlarin yuzune soylesen kocana soylemesen haklilik payin olur. Kocan su an seni dirdirci biliyordur sen hakli bile olsan. Kvye bir bir soyle yaptiklarini.

Back
X