- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Ayıp ya yaptıkları cidden cok ayıp benim kaynanam daha yatak odama bile girmedi. Suan onlarin yanındayım burda kaldığım odaya bile girmez. Kızımı alacagı zaman bile kapıdan ister.Anne günlerdir çok halsiz ve bitkinim bugün çok kötüydüm demiştim ilk geldiklerinde ama hiç hoşlanmıyorum bu durumdan
Evet yaşadıklarımesela bunlar bebeği istedim bi ara çünkü bi daha evlenmeki gibi bi düşüncem olmayacak bu yüzden bi evladım olsun canım kanım olsun istedim ben bu adamı çok severek evlenmiştim hep bi bebeğimiz olsun diye hayal etmiştik etmiştim ama bundan da vazgeçtim. O çocuk nasıl bir cekismede büyür diye . Hürmetimi ailemden aldığım değerden terbiyeden dolayı gösteriyorum ama o an neden cevap vermedigime anlam veremiyorum onlar gidip oturduktan sonra geldi aklıma niye sustum diye . Adeta dilim bağlaniyor onlar la bi araya gelince konuşmak istiyorum ama içimden gelmiyor çok ofkeleniyorum ama onlarla bir araya gelince konuşamıyorum oysa kendmi çok iyi ifade eden biriyimSenin esas sorunun kayınvalide,kayınpeder görümce değil ki?
Esas sorunun eşin. Sana bunları yapmalarına müsaade eden eşin, annenin babanın hastalığında aramayan ,gitmeyen seni güç bela gönderen eşin en büyük sorununken kayınvalide diye tutturmuş gidiyorsun.
Görümcenin eşinin kıytırık rahatsızlığında cümbür cemaat ziyarete gidip senin de gitmeni isteyen eşin değil miydi?
Kayınvalidenler anneni babanı hastayken aramamışlardı sen hala eşimin ailesine hürmetim sonsuz diyorsun.
Yatak odanın dolaplarının karıştırılmasından daha büyük sorunların varken bebek yapmaya çalışmak akıl işi mi?
Yanlış mı hatırlıyorum eşin en son bu iş böyle yürümüyor dememiş miydi?
Boşanın demiyorum, buna siz karar vereceksiniz. eşinizle konuşup evlilik danışmanından yardım almanız mümkün mü? Eşinizle sorunlarınızı hallederseniz gerisi kendiliğinden hallılur.Evet yaşadıklarımesela bunlar bebeği istedim bi ara çünkü bi daha evlenmeki gibi bi düşüncem olmayacak bu yüzden bi evladım olsun canım kanım olsun istedim ben bu adamı çok severek evlenmiştim hep bi bebeğimiz olsun diye hayal etmiştik etmiştim ama bundan da vazgeçtim. O çocuk nasıl bir cekismede büyür diye . Hürmetimi ailemden aldığım değerden terbiyeden dolayı gösteriyorum ama o an neden cevap vermedigime anlam veremiyorum onlar gidip oturduktan sonra geldi aklıma niye sustum diye . Adeta dilim bağlaniyor onlar la bi araya gelince konuşmak istiyorum ama içimden gelmiyor çok ofkeleniyorum ama onlarla bir araya gelince konuşamıyorum oysa kendmi çok iyi ifade eden biriyim
Dolabımdan muska çıktı de birisi banyoma domuz yağı sürmüş de ortalığı ayağa kaldır bak bakalım büyü korkusundan bi daha yapıcak mı
Gelse sinirlenme ya bişey söylemek istemiyosun amanzorluyolargene senın kv odanı kurcalamış benım kp odama girip bakınmıştı ki kapı kapalı olmasına ragmen açmış girmişti
neye baktın baba dedim balkona çıkacaktım dedi ,ee ön balkona çıksaydın dedim ,
Öyle yapicam bu ona iyi bir cevap olacaktir diye düşünüyorumKapini kilitle. Krem istiyorsan ben sana veririm de. Yani bu kadar ellerini kollarini sallayarak.davranmalarina musaade etmemelisin
Çirkinleşti zaten bi kere dua kitabım vardı ona bi dua gösterip yerine koydum ertesi gün duayı okumak için aldığımda kitabım yerinde yoktu uzun bi süre kitabımı aradım günahını almak istemedim sonra bi gün tekrar yerine bakınca yerinde olduğunu gördüm onun aldığına emin oldumHebehubele dikkatli olmalisin bence ve onlar gelince kapini kilitle boylece birsey demeden cok sey demis olursun. Benim babannem boyle yatili misafir geldiginde annem isteyken hosuna giden ne varsa alir gotururdu ve bunu hak gorurdu kendinde. Sonucta oglunun evi ya ne isterse yapabilir. Bir giderdik kadinin evine kullandigi bezden bicaga kadar bizden gitme. Simdiden onlemini al yoksa ileride daha da cirkinlesebilir
Kendi evine gittgmde söyleyeceğim o gün kırmak istemedim seni , eminim art niyetle bakmıyorsun ama dolaplarımin başkası tarafından açılıp kapanmasından rahatsiz oluyorum yapmazsan sevinirim dicem oysa ona defalarca laf arasında kimsenin buzdolabını karıştırmayı sevmem kimsenin de benim dolabımı laristirmasindan hoşlanmam dedim ama nafileBoşanın demiyorum, buna siz karar vereceksiniz. eşinizle konuşup evlilik danışmanından yardım almanız mümkün mü? Eşinizle sorunlarınızı hallederseniz gerisi kendiliğinden hallılur.
Eşiniz sizin yanınızda ve destekçiniz olursa kayınvalide,görğmce vs size hiçbir şey yapamaz.
Ev karıştırma konusunda net bir tavır koymadıkça bu ve benzeri olayları daha çok yaşayacaksınız ne yazık ki. Bir kaç defa kibarca uyarın hala aynı ise kilitleyin kapılarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?