• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadin hep peşimde

Saygı kibarlık güzel şey
Ama hak edene gösterilmeli bence
Sonra ailemiz böyle yetiştirdi biz hep cici olalım hep saygıda kusur etmeyelim derken tepemize çıkıyo millet
Efendilikten anlamayana cazgır olacaksın

Bir çok konuya yazılabilecek bir yorum bu :KK9:
Katılıyorum...

Bir çok konuya yazılabilecek bir yorum bu :KK9:
Katılıyorum...
Bende pek bi saftım aslında bir zamanlar
Kibarcık kibarcık dururdum
Baktım millet bunu kullanıyo
Ah bu kız ne efendi ailesi ne güzel yetiştirmiş demiyo
Açtım ağzımı , gerisini biliyosunuz işte :KK53: böyle oldum

Hevesi olsa çoktan giderdi kurslara
Bu yaşa kadar gitmemiş seni mi beklemiş
Kötü niyetli buldum

Saygı kibarlık güzel şey
Ama hak edene gösterilmeli bence
Sonra ailemiz böyle yetiştirdi biz hep cici olalım hep saygıda kusur etmeyelim derken tepemize çıkıyo millet
Efendilikten anlamayana cazgır olacaksın
Bulunduğumuz yerde bu kurslar on beş yıldır varmış k.v ilk bu sene yazildi ne tesadüf deil mi !!!!
Yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum saygi,sevgi,kibarlik derken tepeme çıktı inmiyor.
Bi de k.v biraz sinsidir alttan alta yapar herşeyi ben ne yapsam kötü olacam.o da iyi başta eşim böyle düşünecek zaten

Bende pek bi saftım aslında bir zamanlar
Kibarcık kibarcık dururdum
Baktım millet bunu kullanıyo
Ah bu kız ne efendi ailesi ne güzel yetiştirmiş demiyo
Açtım ağzımı , gerisini biliyosunuz işte :KK53: böyle oldum
Darisi başıma nasıl yaptın

Bulunduğumuz yerde bu kurslar on beş yıldır varmış k.v ilk bu sene yazildi ne tesadüf deil mi !!!!
Yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum saygi,sevgi,kibarlik derken tepeme çıktı inmiyor.
Bi de k.v biraz sinsidir alttan alta yapar herşeyi ben ne yapsam kötü olacam.o da iyi başta eşim böyle düşünecek zaten
Zaten ben senin nickini görünce aklımda şöyle bişey canlanıyo hemen
hqdefault.webp

Memnuniyetsiz bi tip şu filmdeki teyze gibi
Ama senin ki yatmıyo bi de bunun yürüyen versiyonu

37 yaşından sonra benim de aklım başıma geldi
Aynı dediğinizi gibi yaptım
Allah'a şükür pek rahatım.
Bende 26 da başlamışımdır insanlara ederi kadar değer vermeye
Bi de bakıyolar yok yemiyo artık, geri duruyolar
Demek ki insanların anladığı dilden konuşmaktaymış çözüm

Sen cidden kibar bi kadınsın.

Ben yerinde olsam sorunu eşime çözdürürdüm. Ama sen ne eşine, ne kayınvalidene kıyabiliyorsun onlar sana çatır çatır kıyarken. Bi kadın eşiyle beraber bi hayat sürmek için sevdiği adamla evlenir. Sen kaynananı eylemek için evlenmiş gibisin.

Madem insanları kıramayacak bi yapın var, kayınvalidenin derse başladığı günden itibaren gitme kursa. Sorarlarsa da geçiştir canım istemiyor artık diye. Madem söyleyemiyorsun hissettir.

Bu kadın yaşlandıkça iyice başına kalacak senin, bari şimdiden uzaklaştır da sabrın kalsın.

Sen cidden kibar bi kadınsın.

Ben yerinde olsam sorunu eşime çözdürürdüm. Ama sen ne eşine, ne kayınvalidene kıyabiliyorsun onlar sana çatır çatır kıyarken. Bi kadın eşiyle beraber bi hayat sürmek için sevdiği adamla evlenir. Sen kaynananı eylemek için evlenmiş gibisin.

Madem insanları kıramayacak bi yapın var, kayınvalidenin derse başladığı günden itibaren gitme kursa. Sorarlarsa da geçiştir canım istemiyor artık diye. Madem söyleyemiyorsun hissettir.

Bu kadın yaşlandıkça iyice başına kalacak senin, bari şimdiden uzaklaştır da sabrın kalsın.
Kibarlıktan geliyor zaten bunlar başıma ben başından eli maşali bi tip olsaydım olaylar ve ilişkiler bu seviyeye gelmeyecekti zaten. Ben suçluyym.kv de çok anlayissiz ve benim iyi niyetimi suistimal eden biri çok daraldim dedigin gibi iyiden iyiye başıma kalacak

Kendimi kıskaca alınmış gibi hissediyorum. Rahatlamak istiyorum. Eşime bunu nasıl anlatmaliyim

Evet kayinvalidemden bahsediyordum. Eski konularimi bilen arkadaşlar vardir.surekli eşime ve bana odaklanmış durumda yakin oturuyoruz herseyi bizimle yapmak istiyor. Fazla gitmiyoruz onlara sürekli sizde gelin diyor.
İş arayışindayim ama maalesef bulamıyorum .öğlen sık sık gelmesinden daraldigim için kurslara yazildim haftada üç gün evde olmuyorum bu baya işime yaradi hem kafam Rahatladi hem mesafe kurduk aramiza.sonra k.v kursa gelmek istedi bi bölüme yazildi ona da iyi oldu .bugün gelmiş ve benim gittiğim bölümlerden birine yazilmak istediğini söyledi. Ben de hocaya sorayim dedim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi. Ben kursa sevdiğim iki arkadaşımla gidiyorum amacim kafa dağıtmak rahatlamak zaman zaman eşimle olan sorunlardan ve bebeğim olmadığı için bunalımlarindan kurtulmak için bi kaçış noktası benim için. Yeri geliyor çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz ama kayinvalidem gelince ister istemez stres yüklenicem kaldi ki annem dahi olsa beraber gitmek istemem kafa dağıtmak yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmaliyim o yazilinca ben ayrilsam çok dikkat çekecek onunlada gitmek istemiyorum bana nefes alacak alan birakmazsa ben nasıl rahatlatacagim inanin eşimle de problemler oluyor bi de üstüne k.v eklenince kaçıp gitmek istiyorum.
Ne yapayım bana fikir verin yardım edin eşim de hocaya falan sormayin direkt başlasın annem diyor kafayi yiyeceğim artik.sirf hafta içi bana gelemiyor diye bunu buldu bu seferde ben bu kadini oyalamak zorunda miyim
ayyyy bayılacagım ....
butun konularınızı bılıyorum
allah cezasını versın ne yapıskan ne yılısık kadınmıs ya
yazılsa bıle sız onunla gıdıp gelmesenız olmaz mı
arkadas cevremle gıdıp gelıyorum deyın ya da acık acık artık farklı ınsanlarla gorusmek ıstıyorum sıkıldım sende yasıtlarını bul deyın
valla kırmadan bagırmadan soyleyın tatlı tatlı syleyın ama acık olun dolandırmayın bunda kotu bırsey yok

Kibarlıktan geliyor zaten bunlar başıma ben başından eli maşali bi tip olsaydım olaylar ve ilişkiler bu seviyeye gelmeyecekti zaten. Ben suçluyym.kv de çok anlayissiz ve benim iyi niyetimi suistimal eden biri çok daraldim dedigin gibi iyiden iyiye başıma kalacak
sen bilirsin ama bu durumu kendi ailenle konussan sana testek cikarlarmi esine seni kaybetmd korkusunu yasatman lazim

Şuan yeni kayıt alınmıyor diyeceksin canım başka çaresi yok bu durumun.

Back
X