kadın bunu beklıyormuş duymasada uydurmuş yanına bişiler katıştırmış nezamandır kolladığı fırsatı değerlendırmeye çalışmış
yerınde olsam bıda asla görüşmezdım laf falan atarsa benden uzak dur bişeylerın kaybolur maazllah de geç
benımde böyle gösterış meraklısı bı arkadşaım vardı senınki gibi varlıklada değil ama kocası zam alsa bana söylerdı çok para kazanıyo dıye densız
bu Sabah ogretmenle konu$uyorduk , ben dedim biliyordum o kitabin gelmeyecegini yanli$likla dell bilerek alindi dedim, hirsiz kelimesini kullanmak da istemiyorum ama dedim ogretmen hemen evet bu bi hirsizlik dedi, alip ta getirilmiyorsa buna hirsizlik denir gerçekleri açikca soylemek lazim bazen dedi ..
Var böyle tiplerden bolca.
Ben ben diye gezen.
Yalnız durum çok sinir bozucu.
O ne anlamak istediyse onu anladı, bide alttan aldı öyle mi?
Benim asıl endişem etrafta bunu alttan alttan sağda solda anlatması.
Ayaklı gazete gibidirler böyleleri.
Bence öğretmeniniz çeksin konuşsun , yanlış anlamayı düzeltsin.
Bu cümleyi ben de duysam öğretmenin size hırsızlık yaptınız diye imada bulunduğunu sanırdım.
Konu hassas öyle hırsızlık falan ne demekmiş.
Olacak işmi yani.
Öğretmen öyle ayak üstü böyle bir suçlama yapabilir mi.
Saçmalık. Bide alttan alırım falan demesi ay sinir oldum.
Benim arabam, dışarıyı gösteren diafonum bla bla sonradan görme herhalde arkadaş.
Uzak dur canım.
Ne kadar uzak o kadar iyi.
çok iyi tanimiyordum ama iyi birine benzetiyordum
yanilmi$im demekki ..
firsati olmami$tir olsa kocasinin ayliginida soylerdi
aa bak aklima ne geldi,ilk tani$tigimizda evin ziline basinca kameradan di$ariyi goruyorum demi$ti :) yani kapinin onunde kim var diye
sonradan evinin yerini ogrendim evide en alt kat, pencereden baksada gorur zaten
ay yazıkyaa çok guldum buna ay allahım görememiş bu sonradan görmede olamaz çünkü hala görememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?