Bu kadin ne demek istiyor..

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.263
12.552
298
merhaba hanimlar ..
size bi olay anlaticam, di$ardan bakinca nasil gorunuyor , çok merak ediyorum ..

ben yurt di$indayim kizim 4.5 ya$inda ana okulunda , bi sinif arkada$i var turk olan ayni sinifta ,bide annesi : ) çocuklar oynayinca bizde tani$ip arkada$ olduk yada ben oyle saniyorum neyse geliyim konuya

kizimin sinifindan aldigim kitabi okulun içinde kaybettim geçen hafta, 1 hafta bizde kaliyor kitap sonra teslim ediyoruz normalde.. ben kaybedince hemen ogretmene soyledim, okulun bi kaç yerine yazi astilar falan yanli$likla alan getirsin diye , tabi kimse yanli$likla almadi alan geri getirirmi, getirecek osla eve goturmeezzdi ..
bu Sabah ogretmenle konu$uyorduk , ben dedim biliyordum o kitabin gelmeyecegini yanli$likla dell bilerek alindi dedim, hirsiz kelimesini kullanmak da istemiyorum ama dedim ogretmen hemen evet bu bi hirsizlik dedi, alip ta getirilmiyorsa buna hirsizlik denir gerçekleri açikca soylemek lazim bazen dedi .. o arada arkamda arkada$i gordum ne zamandir ordaydi bilmiyorum, konu$manin ne kaadarini duyydu bilmiyorum, ben hirsiz deilim demi$im ordan itibaren duydu galiba ama onuda yanli$ duymu$ ben oyle demedimki ..

siniftan ayrildik, gerizekali kadin dedi ogretmenden için, noldu dedim
sana hirsiz dedi gormedinmi dedi
ben $ok oldum ogretmen oyle bi$ey demedi..
sen anlamadin hirsiz dedi sana dupeduz dedi, ben kendimi ifade etmeye çali$tim,olayi bilmiyorsun falan anlatiyordum ki tamam tamam dedi , ben yanli$ duydum sen haklsin dedi , bide ben seni boyle tanimami$tim dedi .. kizmadim ona sadece anlatmaya çali$iyordum yanli$ duydugunu , sanki hirsiz denmi$ gibi zoruma gitti ..
beni konu$turmadi sen haklsin dedi, sonrada guluyo ben altdan almasini çok iyi bilirim diye .. dedim beni susturunca da hiç ho$ olmuyor boyle dedim ..
sabahdan beri içimdeKI SIKINTI geçmedi, duramadim oglen kizi alirken ogretmene soyledim, bana inandiginizdan emin olmak istiyorum dedim,o kelimenin benim için olmadigini bide sizden duymak istiyorum dedim, o kizin annesinin bizi duydugunu oyle itham ettiginide dedim , kadin $ok oldu, asla boyle bi$ey demedim ben dedi, ben biliyorum eminim sizden dedi ..

ben emindim ama milyonda bir ihtimal olabilir diye sordum ogretmene, cevabimi aldim
bu arkada$ neden boyle yapti, dibimdeydi beni yanli$ duymu$ anlami$ olamaz herhalde kulaklarinda duyma problemi yoksa tabi
ogretmeni pek sevmez ama bu kadarida abarti deilmi , resmen iftira gibi bu
soylesemmi ona ogretmene sordum oyle bi$ey yok dedi diye ..

yine susturursa beni sen haklisin diye iyice sinir olucam
$imdide sinir oluyorum gerçi ..

çok degi$ik biri aslinda
mesela bmw arabalari var , soylemesi ayip luks arabaya giriyo biraz diyor :))
kizinin konu$masi , oglunun kilosu,izine gittiginde harcadigi paranin miktari vs herseyde kendini ovmeyi seviyor yani dile getiriyor, ben luks arabamiz var diyemem mesela utanirim
ben zatengoruyorum onun arabasini,hepi topu bi araaba i$te, kaç aydir bozuk yatiyor garajda

Son düzenleme:
ayyy her zaman her yerde böleleri işte canm takma kendini hırpalama boş yere..böylelerine prim vermekten başka bişey olmuyor bu
ztn kadın görmemişler gibi konuşup duruyomuş kendi hayatı hakkında baksana..altına bmw çekmiş tatillere gitmişte nolmuş adam gibi kadın olamamış

sen sıkma canını öğretmende biliyomuş seni nasılolsa..takma kafana şapkadan başka

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kankam valla beni susturmasina daha çok sinir oldum
lafi soyledi çekildi ben cevap verincede susturmk için sen haklisin dedi çikdi i$in içinden
asil ben onu boyle tanimiyordum
okullar tatil oldu, açilana kdr konu unutulur herhalde
bende siinir oldugumla kalirim

kadın bunu beklıyormuş duymasada uydurmuş yanına bişiler katıştırmış nezamandır kolladığı fırsatı değerlendırmeye çalışmış

yerınde olsam bıda asla görüşmezdım laf falan atarsa benden uzak dur bişeylerın kaybolur maazllah de geç

benımde böyle gösterış meraklısı bı arkadşaım vardı senınki gibi varlıklada değil ama kocası zam alsa bana söylerdı çok para kazanıyo dıye densız

Var böyle tiplerden bolca.
Ben ben diye gezen.
Yalnız durum çok sinir bozucu.
O ne anlamak istediyse onu anladı, bide alttan aldı öyle mi?
Benim asıl endişem etrafta bunu alttan alttan sağda solda anlatması.
Ayaklı gazete gibidirler böyleleri.
Bence öğretmeniniz çeksin konuşsun , yanlış anlamayı düzeltsin.

çok iyi tanimiyordum ama iyi birine benzetiyordum
yanilmi$im demekki ..
firsati olmami$tir olsa kocasinin ayliginida soylerdi

aa bak aklima ne geldi,ilk tani$tigimizda evin ziline basinca kameradan di$ariyi goruyorum demi$ti :) yani kapinin onunde kim var diye
sonradan evinin yerini ogrendim evide en alt kat, pencereden baksada gorur zaten

Bu cümleyi ben de duysam öğretmenin size hırsızlık yaptınız diye imada bulunduğunu sanırdım.

yok onun ben ben diyez gezmelerini takmiyordum ben .. karakteri oyle diye ustunde durmuyordum
bunun luks araba bozuk kaç aydan beri, bigun okulun kapisinda gordum o markadan, ben anlamam pek modelden, tamir oldumu dedim arabadan için
haa sen o kapinin onundeki eski model arabayi diyorsun dedi, yok bizimki daha yeni model daha tamir olmadi dedi
bende yeni model ama bozuk olan demi dedim
oda guldu diyecek bi$ey bulamyinca
çok komik olmu$tu ama, baya bi gulmu$tum bu konu$mamiza

valla hele bi desin, bende onu derim sagir duymaz yaki$tirir diye yayarim
sen anlaamdin kadin sana hirsiz dedi dedi , agzimi açmadan ben yanli$ duydum hadi ayvallah dedi
ogretmene soylemesem çatlardim sinirden e$im bo$ver dedi ama ben dayanamadim konu$tum

du$ununce ne kadar mantiksiz, varsayalimki ben onun dedigi gibi hirsiz deilim dedim, ogretmen bana evet bunun adi hirsizlik dermi .. bunu derse elinde delil olmasi lazim,beni nasil suçlayabilir boyle bi hakki varmi ,kadin delimi niye boyle bi$ey yapsin .. ben onu gidip $ikayet etsem napacak , apaçik kim kimi suçlayabilir bu $ekidle .. alti ustu bi tek kitap kayboldu , sanki her hafta kitaplarini kaybediyorum..

.. altdan almasini iyi bilirmi$
çomak sokup sonra altdan al
oldu guzelimm bende ayvallah deyim ..

Son düzenleme:
Bu cümleyi ben de duysam öğretmenin size hırsızlık yaptınız diye imada bulunduğunu sanırdım.

ama konu ordan ba$lamiyorki .. ve soylediginde gore oncesinde ordaymi$ bu kadin
gerçkten oylede duymu$ olabilir
ona bunun içinde kizmami$tim , konunun oncesini bilmiyodur vs diye anlatmaya çali$iyordum
takii beni susturana kadarr

Konu hassas öyle hırsızlık falan ne demekmiş.
Olacak işmi yani.
Öğretmen öyle ayak üstü böyle bir suçlama yapabilir mi.
Saçmalık. Bide alttan alırım falan demesi ay sinir oldum.
Benim arabam, dışarıyı gösteren diafonum bla bla sonradan görme herhalde arkadaş.
Uzak dur canım.
Ne kadar uzak o kadar iyi.

ben $imdi size yazarken o ani ya$ami$ gibi sinir oluyorum valla .. yok uzak durrum , benden uzak Allah yakin olsun ..
uzak durcam da bu konuyu bu haliyle birakirsam olmuycak gibi sanki ..
$ansima tatil girdi araya
ama ogretmeen herseyi soyledim, bu çocugun annesi yanli$ anlami$ ,bana o kotu kelimeyi kullandiginizi du$unuyor falan dedim , sanmiyorum konu$acagini ama çok SIKI$IRSAM BA$vurum ona

ama ben yanli$ anlami$im dedi gitti, bi daha beni konu$turmazdaa bende iyice sinir kupu olurum

en iyisi unutmak mi acaba , unutabilirsem tabi :44:

ay yazıkyaa çok guldum buna ay allahım görememiş bu sonradan görmede olamaz çünkü hala görememiş

ay yazıkyaa çok guldum buna ay allahım görememiş bu sonradan görmede olamaz çünkü hala görememiş

ya ben de biraz safim galiba
huyu oyle diye he deyip geçiyordum dediklerine
$imdi du$ununce ne kadar saçma geliyor soyledigi $eyler..

Arkadaşınız bence kötü niyetle dememiştir..Sadece aklındakini düşünmeden söyleyen düşüncesiz tiplerdendir...

Öğretmenin söylediği laf heryöne çekilebilir..O da tam net olayın içinde olmadığı için dışardan gözüken şeklini söylemiş size..

Bu seferde siz açıklama yaparken kendi yaptığı patavatsızlığı farkedip kestirip atmıştır...

Böyle ufak tefek konuları büyütüp kendinize dert etmeyin..Boşverin gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…