• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadın ne utanmaz

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Merhaba arkadaşlar eşimle boşanıyoruz ve evime eşyalarımı toplamaya gittigimde koltuğum yirtilmis ütü masam parçalanmış eve gittiğimde elektrik sartelleri atılmıştı elektrik olmadan kamera kayıt edebilir mi kvdem yapmıştır ispatlayabiir miyim kafayı yicem nolur yardim edin:KK43:

Elektrik olmadan nasıl kayıt olsun yoktur öyle bir kayıt. Eşinle görüştün mü

Apartmanın kamerası varsa bakılır da ne zaman yapıldığını bilemezsiniz ki kv giriş çıkış yapmış olsa bile bu ispat etmez .

Eve kamera yatırmıştır belki diyorum fakat elektrik yoktu kayıt olmaz diyor avukatim da sarteller atıldığı için ispat etmek istyrm kadın çizmeyi gerçekten aştı bu ilk degil:(

Evden parmak izi aldır zor bir şey değil. Bizim arabanın üstü çökmüştü de şikayetçi olduk hemen polis gelip parmak izi aldı. Bulunamadı o ayrı konu da sizin ki daha ciddi bir problem. Evinize giriliyor sonuçta. Ütü masasından parmak izi alır polis. Şüphelilerle karşılaştırır tık diye bulunur.

Polis çağırın, hırsızlık şüphesi de olabilir. Belki özel eşyalarınıza da zarar verdi. Illa altın mücevher olmak zorunda değil. Parmak izi aldırın, mahkemede kanıt olur

Back
X