- Konu Sahibi toprak2828
Eşinizin ailesine çocuğu göstermemek olmaz diye düşünüyorum. K. valide de iyi, kötü bir adım atmış, bayramlarda kısa, resmi bir ziyaret yapmak da uygun olabilir. En azından eşiniz gözünde, annesinin attığı adıma karşı siz de bir adım atmış olursunuz. Eltinizi de orada görürseniz soğuk bir selam verirsiniz olur biter. K. validenize telefon etmezseniz eltiyle de telefonda görüşmek zorunda kalmazsınız. Elti konusunu hiç bir şekilde duymak, tartışmak istemediğinizi k. validenize açık olarak ifade etmeniz yararlı olur kanısındayım. Elti çocuğu görmeye gelirse kabul etmemek olmaz belki, ama sizin ona gitmek gibi bir mecburiyetiniz yok.
Eşiniz madem bayramda bile gitmemenizi kabullenmiş bu kadarlık bir görüşme onu da tatmin eder sanırım. Eşinize sırf bayramlarda gideceğinizi, onun dışında birşey yapmayacağınızı, eski kırıcı tavırlarını tekrardan segilemeye başlarlarsa da artık bir daha onlarla görüşmek istemeyeceğinizi baştan açık, açık, kırıcı olmadan anlatın bana kalırsa.
Eşiniz madem bayramda bile gitmemenizi kabullenmiş bu kadarlık bir görüşme onu da tatmin eder sanırım. Eşinize sırf bayramlarda gideceğinizi, onun dışında birşey yapmayacağınızı, eski kırıcı tavırlarını tekrardan segilemeye başlarlarsa da artık bir daha onlarla görüşmek istemeyeceğinizi baştan açık, açık, kırıcı olmadan anlatın bana kalırsa.