çok şükür değilim bundan sonra sağol demeyi bırak açıcam ağzımı o olacak.Aç ve açikta degilmissiniz zaten neden aliyorsunuz madem? Sagol anne de gec :)
hastamı bunlar yabenimde görümcem öyledir yemediğini beğenmediği şeyleri verir insanlara bildiğim için bişey almam ondan geçenlerde eşime fındık vermiş kaç yıllıksa kurtlanmıştı bende kızdım eşime niye aldın huyunu biliyosun diye
Siz saygiyi elden birakmayin,kendi seviyenizi dusurmeyin bence :)çok şükür değilim bundan sonra sağol demeyi bırak açıcam ağzımı o olacak.
gerçekten acayip sinirlerimi bozuyo ama sabır sabır...en iyisi dediğiniz gibi yapmak ama ...Ay klasik kv iste.. kızına yapmaz yapılmasına müsade etmez.. benimki kızlarına neler neler örmüş danteller fln.. masa örtüm hazırdı ben örgü yaptırmadım fln deyince çıkardı kahverengi yer yer yırtık eski bi masaörtüsü... kendi çeyiziymiş... yok diyemedim sok oldum..
Bi kaç ay önce kızı evlendi aman allahım yıka yıka bitmiyo... ütülemeyle bitiremedi..ağzım açık kaldı..
Halbuki gelin bohçama bi tığ işi yazma, 2havlu kenarı biri havlusuz...
Okadar kıytırıktı yani. Bakan bune be dedi. Ucuz gelin kaldı adım. Ğüzelligine yakıstıramadık dediler haklı çıktılar.. pinti... iade edicem kıytırık verdiklerini girerken...
normal olmadıkları kesinhastamı bunlar ya
evet attığımı bilsin istiyorum çünkü enayi yerine koyuyo güya ne kadar iyi kv si var desinler.bencede gerçeği söyle..erişte kelebeklenmiş de..hiç söylemeyip sürekli alıp atarsan ..bu seferde nasılsa bunlar yiyor diye bayatları vermeye devam edecektir..olan size olacak..
evet attığımı bilsin istiyorum çünkü enayi yerine koyuyo güya ne kadar iyi kv si var desinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?