bu kadın neyaptığını sanıyo

iyide bizim evlerimiz çöplükmü ben sadece benimki sanıyodum ama benim gibi olan varmış.

Ütü kızın çeyizinde olur kv iyilik yapmış vermekle başkası olsa nası çeyizin var ütün bile yok derdi

Başka şeyde verirse alma gönlünden eskisi kopuyo demekki
hayır çeyiz alışverişine çıktığımızda almayın boşuna bende var veririm dediği için alınmadı.yoksaki herşeyi aldıkta onumu alamıycaz ayrıca eskiyi verince.kendime aldım yenisini.

aynı benm ablamın kaynanası kullanışlı olmayan bardaklar verir mesela çok küçük ya da çok büyük bardaklar eskimiş yer paspasları hepsini verir..

ablam da akıllılık eder teşekkrler annecm der.. altı yedi ay kullanır verdiği şeyi eşi farkna varmadan birilerine verir bardağı çanağı .. eve gelen yardımcısına veriyor çoğunlukla .. siz de böyle yapın bence kurtulursunuzz

Sesini kibarca çıkar, cadalozluk yap demiyorum ama söyle yani. Bu tarz şeyler nasıl başlarsa öyle devam ediyor. O yüzden o 'sesimi çıkarmadım' olayını bi geç.
'Anne bu erişte eski miydi içinden kelebek çıktı da' filan de, ne cevap verirse versin şakaya vurmuş gibi gülerek keşke yeniden verseydin bize de de. Bişey olmaz yani deyiver, yüzsüzlük yapmış olmazsın.
Sonraki seferlerde de verdiği hiçbir şeyi kabul etme ısrarla, teşekkür edip reddet, ki anlasın pıçkırıklık ettiğini.

Valla ablanın gemisi batmadan ilerler maşallah fevri olmamak lazım bazen

hayır çeyiz alışverişine çıktığımızda almayın boşuna bende var veririm dediği için alınmadı.yoksaki herşeyi aldıkta onumu alamıycaz ayrıca eskiyi verince.kendime aldım yenisini.

Ay bu kaynanalAr sever vermeyi söylemeyide
Benim herşeyim çift çiftti eksik hiçbişey yok kadın gene buldu laf sölicek
Yatağı yaparken alezin yok mu dedi ben işemiyorum altıma oğlun işiyosa bilemem dedim sustu

Evet bence de eski erişte çünkü yeni erişteden kelebek çıkmaz, mümkün değil.
Verdiği hiçbir şeyi alma. İhtiyacım yok de. Hatta ben yenisini alırım de o anlar...

ekmeğe dahi ihtiyacın olsa isteme .kendiside bir şey isterse saol evde var de..

Ay bu kaynanalAr sever vermeyi söylemeyide
Benim herşeyim çift çiftti eksik hiçbişey yok kadın gene buldu laf sölicek
Yatağı yaparken alezin yok mu dedi ben işemiyorum altıma oğlun işiyosa bilemem dedim sustu
güzel cevapmış aklınade gelmiş yani benim gelmezdi doğrusu böyle bişey.oh iyi demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…