iyide bizim evlerimiz çöplükmü ben sadece benimki sanıyodum ama benim gibi olan varmış.benimkide aynı ama o ne verse daha evime girmeden çöpe giriyo görümcem çocuklarının eski kıyafetlerini gönderiyoda bende giydirmeden çöpe koyuyodum yada kapıcıya veriyodum sonra birgün sordular hiç görmüyoz nerde verdiklerimiz diye bende attım dedim :) bidaha vermediler sende öyle yap canını sıkma belliki atmaya kıyamadığını sana veriyo kayınvaliden
çok şükür değilim bundan sonra sağol demeyi bırak açıcam ağzımı o olacak.
hayır çeyiz alışverişine çıktığımızda almayın boşuna bende var veririm dediği için alınmadı.yoksaki herşeyi aldıkta onumu alamıycaz ayrıca eskiyi verince.kendime aldım yenisini.Ütü kızın çeyizinde olur kv iyilik yapmış vermekle başkası olsa nası çeyizin var ütün bile yok derdi
Başka şeyde verirse alma gönlünden eskisi kopuyo demekki
yok cnm ya ne yeni evlisi yeni değil 6 senelik evliyim.cnm yeni evliymişsin böyle bişi için aranı bozma hemen
arkadaşlar evlendim evleneli kaynanam sözde iyilik yapıyo ama herşeyin eskisini bana veriyo.yani şöyle evlendim ütüm yoktu.herşeyim vardı çeyizimde zaten evin tek çocuğuyu olduğum için istediğim alınıyordu.neyse evlendim kv ie yanyanaydı evlerimiz.benim yeni ütüm var ben vericem dedi bizde almamıştık.tabi birgün ütü yapıcam istedim bana kendi kullandığını verdi idae et alıcam dedi nitekim bigün gitmiş almış yenisini baktım kendi kkullanıyo hiç oralı değil bende sesimi çıkarmadım aldım kendime yeni onun eskisinide götürdüm verdim hiç bişey demedi oda.bunu örnek olarak anlattım herşeyde böyle yapar.sanki benim evim çöplük ben bişey istemediğim halde çok şükür ihtiyacımda yok.evet maddi sıkıntılarımız var ama kimseden bişey istemiyorum kendi yağımızla kavruluyoruz bi şekilde.en son yazın erişte yapmış kışlık banada verdi.bende hiç bakamıştım kapağını açıp geçen annemler geldi yemeğe erişteyi bi baktıkki annemle içinden kelebekler çıktı hep.annemde bu yeni erişte değil bayat bu geçen seneden kalma dedi.yok değildir diye anneme çıkıştım ama sonra öğrendimki öyleymiş.siz olsanız normal karşılarmısınız benmi abartıyorum.eskisini niye verion yada verme aç değilim açık değilimçok şükür.
yok cnm ya ne yeni evlisi yeni değil 6 senelik evliyim.
aynı benm ablamın kaynanası kullanışlı olmayan bardaklar verir mesela çok küçük ya da çok büyük bardaklar eskimiş yer paspasları hepsini verir..
ablam da akıllılık eder teşekkrler annecm der.. altı yedi ay kullanır verdiği şeyi eşi farkna varmadan birilerine verir bardağı çanağı .. eve gelen yardımcısına veriyor çoğunlukla .. siz de böyle yapın bence kurtulursunuzz
Valla ablanın gemisi batmadan ilerler maşallahfevri olmamak lazım bazen
hayır çeyiz alışverişine çıktığımızda almayın boşuna bende var veririm dediği için alınmadı.yoksaki herşeyi aldıkta onumu alamıycaz ayrıca eskiyi verince.kendime aldım yenisini.
güzel cevapmış aklınade gelmiş yani benim gelmezdi doğrusu böyle bişey.oh iyi demişsinAy bu kaynanalAr sever vermeyi söylemeyide
Benim herşeyim çift çiftti eksik hiçbişey yok kadın gene buldu laf sölicek
Yatağı yaparken alezin yok mu dedi ben işemiyorum altıma oğlun işiyosa bilemem dedim sustu
güzel cevapmış aklınade gelmiş yani benim gelmezdi doğrusu böyle bişey.oh iyi demişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?