bu kadın neyaptığını sanıyo

Hayir al ama direk at dicem ..

Insani ozamanda enayi yerine koyarlae .

Verdiginde sagol benim var veya annem tazesini yalti verdi sagol de...
Bilsinki bayatini ona vermissin.

Erişte muhtemelen eski değil hemen kadını suçlamayın derim. Çünkü bizim başımıza da geldi. Kısa sürede bozuluyor. Öyle üstünden sene geçmesine gerek yok. Uygun ortamda muhafaza da edememiş olabilirsin.

Alma evde var de. Yiyeceklerde de sorun olursa da at gitsin.. Bunun için yüz göz olma..

Kiz esininde son kullanim tarihi gectidemi verdi sanaaaaa.hahahah.kesin oyle yapmistir k.v.

Bence hic eveleiyip gevelemeye gerek yok.bu ornekleri birlestir ve k.v ne guzel bir dille anlat.anne ben kiriliyorum,senide uzmek istemiyorum de.ama bana boyle yaptiginda kendimi degersiz buluyorum,diye konusun.bazen insanlar yaptiklari hatayi farketmeden de yapabilirler.birininde guzellikle bunu anlatmasi gerekebilir....

İlk evlendiğimde evim çöplük gibiydi, kv evinde nerde ne varsa poşetlere doldurmuş benim eve göndermiş. İçinde neler yoktu ki, kablolar, eski laptop, klavye, kullanılmış ,kılları üstünde yorgan, 2 tane kullanılmış eskimiş halı, kullanılmış ufo vs vs...
Kullanılmış olabilir, benim de ihtiyacım vardır verir, mesela ufoyu kullanıyorum, ama o kıllı yorganı görünce cinnet geçirdim, daha atmadım, kvye gösterip öyle atıcam. 2 tane halıyı da eskiciye satıp yerine 1 tane güzel halı aldım üstüne para ekleyip.
Beğenmiyosan kırmamak adına al, sonra ister sat, ister başkasına ver. O kelebekli erişte yenir mi be, hiç mi bakmamış içine, ne ayıp
Ya da alma, anne benim var, sen başka ihtiyacı olana ver de.

Son düzenleme:
Bu arada benim kv bazen yemek gönderir, bu durumda kadının suçu yok da anlatayım dedim, yemeğin içinden ya kıl çıkar, ya ambalaj kağıdı çıkar, hep de bana denk gelir Sonra eşim anlatıyormuş, kadın inanmıyor. Yalan söylediğimizi düşünüyor, özellikle benim Muhtemelen erişteden kelebek çıktı desen inanmicak.

Hediye paketi yap geri götür ona...
Terbiyesiz kadın..

almayın bir şey.
"yenmiyor bizde" deyin "evde var" deyin.
ama eşiniz de bilsin sebebini.

Eriştenin eskisi verilir mi zaten yeni yapmış eskisi yeni seneye nasıl kalmış. Benim kaynanam da öyle doldurdu evime mesela kendi kullanacağımız yemek takımlarını eşimle seçip beğenecektik farlı şehirlerdeydik eşya yerleştirmeye geldi bir onda da zamanımız olmadı o da getirmiş evinden tabak takımı koymuş tamam iyi niyetli belki ama biz beğenecektik ben kendim kullanmaya daha cıvıl cıvıl şeyler istiyordum durumumuz da var üstelik bir de lacivert cam takımlar koymuş kaç sene öncenin şeyleri kullandığı şeyler ütü vs. Artık yerim yok diyorum ben geri iade ediyorum siz de kabul etmeyin var anne benim deyin ya da biz alırız deyin bu kadar derdiniz bu olmasın anlaşmazlık olmasında.

şarabın eskisi makbuldur de
erişteyi bilemedim şimdi
:)

şaka bir yana
yeterince sınamış ders almışsın
sen isteme
istemeden getirdikleri içinde
teşekkürederim
hiç gerek yok
siz daha kalabalıksınız
getirtmeyin birdaha filan de

Ahmad Oste beim kaynanam... Eventim evident 1 träne sein böses getirmedi. Tul alicaz Benimm eskalier Bar kullanmadigim onu al, beim Halim gar kullanmiyorum onu al v.s. Utu mevzusu bizde de Oldu :) herlege onur ceyizlik utusuydu.. Inan abartmiyorum buhari Bile yoktu.. Tahta kasik getirdi o bile kullanilmis.. Bende bigun Hepsini koydum bi posete goturdum.. Kızdı bozuldu ama takmadım tabii.. Benim evim çöplük değil. Çok kızıyorum yenı geline kullanılmiş eşya verenleri

benimkide aynı ama o ne verse daha evime girmeden çöpe giriyo görümcem çocuklarının eski kıyafetlerini gönderiyoda bende giydirmeden çöpe koyuyodum yada kapıcıya veriyodum sonra birgün sordular hiç görmüyoz nerde verdiklerimiz diye bende attım dedim :) bidaha vermediler sende öyle yap canını sıkma belliki atmaya kıyamadığını sana veriyo kayınvaliden

Ütü kızın çeyizinde olur kv iyilik yapmış vermekle başkası olsa nası çeyizin var ütün bile yok derdi

Başka şeyde verirse alma gönlünden eskisi kopuyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…