- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Bu devirde ağzında değil afedersiniz taa totosunda.Gidin ama kurs saatinde çıkın.
Ekmek aslanın ağzında o yüzden milletin ağız kokusunu çekmek zorunda kalıyoruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu devirde ağzında değil afedersiniz taa totosunda.Gidin ama kurs saatinde çıkın.
Ekmek aslanın ağzında o yüzden milletin ağız kokusunu çekmek zorunda kalıyoruz.
Aynen ama kadın şirret olduğundan adam da sessiz olduğundan beni sallamadı kocama hesap verdi diye takar iyice kıza
Patron kadının kocası. Kocasına açıklamasını yapabilir. Gelemiyorum diye.![]()
Bu kız niye gelmedi dendiginde adamda ben konustum kursu var izin verdim diyemiyorsa onun patronlugunu dütsünlerAynen ama kadın şirret olduğundan adam da sessiz olduğundan beni sallamadı kocama hesap verdi diye takar iyice kıza![]()
KatılıyoreeBu kız niye gelmedi dendiginde adamda ben konustum kursu var izin verdim diyemiyorsa onun patronlugunu dütsünler![]()
Bu konulara hakimmisiniz? Tazminatımla cıkmak istiyorım resmi tatillerde calıstığım için ya da mesai ücreti almadığım için haklı istifa yapabilir miyiö?
Çok hakim değilim zamanında özelde iki işyerimden de tazminat alıp çıktım. İlk şirketim beni kriz nedeniyle işten çıkardı. Çıkmam dedim kriz nedeniyle işten eleman çıkarma diye bir şey yok. Tazminatımla çıkarım sadece deyip çıktım. İkincisinde de evlendim çıktım.Bu konulara hakimmisiniz? Tazminatımla cıkmak istiyorım resmi tatillerde calıstığım için ya da mesai ücreti almadığım için haklı istifa yapabilir miyiö?
Merhaba,
Bi sirketin yonetim kadrosunda 7 yıldır calısıyorum, kurumsal büyük bi yer Patronumun calısanlarına karsı hali tavrı inanılmaz iiyi. yani hem samimi olup hem kendine saygı gosterttiren cinsten bi adam mesafe ve sınırı güzel koruyor, kibir sıfır.
Bide bunun bi karısı var daha bugüne kadar hiç sorun yasamadım ama kendisi kibirli soğuk bi insandır. Ben buraya kücük yasta girdiğim için benimle azda olsa samimidir yani kahve falan içeriz zaten ayda 1 kere ya gelir ya gelmez sirkete yüzeysel olarak birbirimizin hayatları hakkında konusuruzz.
Benim işim cumartesi pazar tatil ama cumartesi tAtil yaptığım görülmedi daha kimi zamanlar oldu 15-16 saat aralıksız tatilsiz calıstığımda oldu, bayram seyran dinlemeden( yonetim kadrosunda sadece ben, yaptığım işten dolayı) ( kadroda en düşük maasta bende)Hiç şikayet etmiyorum işimi seviyorum.
Ama artık bi kursa yazıldım cumartesi 2-5 arası. Carsmba günü bu patronun karsı aradı cunartesi günü bi iş istiyor benden kursa basladığımı gelemeyeceğimi ama cumadan herseyi hazır edip, onada bi calısan arkadası tahsis edeceğimi soyledim. Bozuldu ama ses cıkarmadı.
Bugün beni arıyor son derece yuksek sesle yarın gelceksin, orda ne iş yapıosunuz ki bütün gün oturuyorsunz biz size neden para veriyoruz bilmiyorum. Herkes sabah 9 da orda olcak kızlar bağırdı cağırdı kpattı, bildiğiniz asağılayıcı kücümseyerek ağzıma s...ctı ağlamaktan oldum.
Ben işten kacan biri değilim ki? Ben bundan aonra neyapayım. ? Yarın gideyimmi sizce hasta olmus gibi mi yapayım neyapayım hiç gitmek içinden gelmiyor.
Cumartesi tatil günüm normalde . Sev seve gitcem gibi gorunuyor. Sevgili M magicat in dediği gibi evliliği öne cekip halletmeye calıscağm. Zaten 2 ay sonra yılım doluyor 20 gün izine de hak kazanır oyle cıkıs yaparım sabır, sabır yani..Hasta numarasi yanlis olur.
Kursa yazılırken saatlerini bildirmediniz mi?
Cumartesi is gununuz mu ekstra mi?
Ben olsam eger calisma gunumse saat 12 ye kadar gider sonra kursa gitmek icin cikardim isten.
Calisma gunu degilse ve kursa gidecegimi bildirdiysem is verene hic gitmem.
Kadinla aranizi bozmayin, huzurunu kacirmasin bos yere..