- Konu Sahibi Minuscule9
-
Kızlar kayınvalidemin vicdansızlığına inanamadım bugün. Elimde bir kemiğim çatladı alçıya aldılar. Eve geldim kayınvalidem "e ne olacak şimdi nasıl bakacaksın çocuğa, bezini nasıl değişeceksin, nasıl iş yapacaksın" diyor. İnsan bir geçmiş olsun kızım merak etme ben yardımcı olurum sana der. Sanmayın ki kayınvalidem uzağımda oturuyor... Bunları söyleyen uzaylıyla aynı evde yaşıyoruz malesef...
annem malesef istanbulda canim gidemiyorumdemekki o da kendi derdine düşmüş.o işlerin kendine kalacağından korkmuş.ailende kalma imkanın varsa elin iyileşene kadar orda kal bari.yoksa çok sıkıntı çekersin.sen yapamayacaksın.o da yapınca laf edecek iyice canın sıkılacak
Yolunu yapti demin canim koye gideceklermis yarin haberin olsun dedi..Canim cok gecmis olsun
Sen bosver kayinvalideni aldirma herseyi kafana takarsan sinirlerin yipranir en iyisi öyle birsey söylerse deki vallahi annecim iyiki varsiniz artik elim iyilesene kadar sizde yorulucaksiniz (masummm masumm bakmayida ihmal etme)
birsey söylerse annecim elim saglam olsa ben hic birakirmiyim sana o isleri falan diye azicik yagcilik yapin
bunlari yaparsaniz o mutlu siz mesut gecinirsiniz
Oncelikle hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim..
annem malesef istanbulda canim gidemiyorum
Yolunu yapti demin canim koye gideceklermis yarin haberin olsun dedi..
nasıl bir kadın bu, seni öyle bırakıp gidiyor birde..............:26:
sen kendine böyle birşey yapsan neolurdu acaba...............
Saolun kızlar iyiki varsınız. Moral deposu bu kk :). Evet köye gittiler bakalım neler yapabileceğim tek elle işin kötüsü sağ elim çatladı solla hiç iş yapamıyorum olmadı birkaç gün makarna falan yiyeceğiz ne yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?