- 22 Kasım 2022
- 226
- 112
- 18
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
-
Bu kişi kim?Devamlı mesaj atıyor engelliyorum kardeşlerinden annesinden mesaj atıyor sülalesinin numarası engelli listemde
Devamlı mesaj atıyor engelliyorum kardeşlerinden annesinden mesaj atıyor sülalesinin numarası engelli listemde Eki Görüntüle 3198345
AnlamadımKim olduğunu yazmamışsınız
O kadın kızımla mahkemesi olan kadın engelliyorum diye bana korkak diyoKim bu kadin?
Bizde anlamadıkAnlamadım
Öyle miEkran görüntüsüne göre, rahatsız eden taraf sizmişsiniz gibi görünüyor.
Yeşil yazılar sizinkiler değil mi?Öyle mi
İkiside değil belalım kendisiMerve, kim kız bu görümcenmi yoksa elti mi.
O kadın kızımla mahkemesi olan kadın engelliyorum diye bana korkak diyo
Hayır aramıyorum korkak dedi bende korkak olan kim acmıyonda yazdım dün uzaklaştırma almayım die arayıp yalvardılar yazmış zaten altta aramıyon ki acıyım die o acamıyon ki demem aramaları açmıyorsun manasında değil karkak derken onu aç diyorum oda anlamadı gerçiYeşil yazılar sizinkiler değil mi?
Kadını niye arıyorsunuz ki?
Evet ulaştı kendi adıma şuan uzaklaştırma almadımAvukata danışacaksınız o da uzaklaştırma çıkaracak kadına ve sonra bunu ihlall etmesi nedeniyle hapis alacak. Madem size UCim ulaştı dediniz
Hakaret birde tehditten şikayetçi olucaz devamlı aşalayıcı küfürlü hakaret mesajları atıyorKizinizla ne mahkemesi var anlamadim ama madem ki is mahkemeye tasinmis boyle yazismaniz dogru mu? Avukatiniz ne diyor?
Kadına ismiyle yazıp neden farklı nolardan arıyorsun diye yazın ki kanıt olsun. Ekran görüntülerini alın. Kendi adınıza da alın. Ararsa hapise girerEvet ulaştı kendi adıma şuan uzaklaştırma almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?