- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.361
- 498
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
-
Ben gördüm bi konuda görgüsüz falan yazılmıştı ama konu tabiki bu değil neden kendime hakaret marjları atıyım ki beni şikayet etmişler bu sitede hesabım kapandı erkek die arandım bu yüzden olayı anlata bilmem adına iddanemeyi paylaştım ben kurgu yapıyormuşum gibi muamele görüyorum evet hiç iyi değilSiz gergin oldugunuz icin kendinizi dogru ifade etmediginiz icin yanlis anliyoruzdur belki. Zira ben bu sitede birinin esi bilmem kac para maas aliyormus diye hakarete ugradigini gormedim.
Evet ücime başvurdum iki evrak kaldı kızımın ifadesi ve pedegog rapırunu istediler sonra duruşmaya hazırlanıcakmışızSiz avukat buldunuz mu davanız için ?
6 7 tane şikayet dosyası oldu hiç bi işlem yok basit yargılama kararı geliyorBence hiç muhatap olma cevap yazma baktın olmuyor hala yazıyor mahkemeye başvur
Engelliyorum ztn 30 tane numara var listemde hepsi de o kadınKonu o kadar ciddi ki karşı tarafla hele bu tarzda aslaaaa aslaaa muhatap olmaman lazım ne yazarsa yazsın direk avukatına
Bu en hafif hakaretleri kargoya bi battaniye vermiş geldi kapıma aldım arıyo dölümü yıka kullan diyo banaŞikayetçi olacaksan paylaşmış olduğun ekran görüntüsünü kaldır bence..
Ayrıca mahallenin sümüklü kezbani güldürdü..
Yahu bu nasıl bir arabesktir
Bu erkek mi ?Bu en hafif hakaretleri kargoya bi battaniye vermiş geldi kapıma aldım arıyo dölümü yıka kullan diyo bana
Hayır kadın eski kocamın yeni karısıBu erkek mi ?
Kadın nasıl döl uretiyormus peki ?Hayır kadın eski kocamın yeni karısı
Ben gördüm bi konuda görgüsüz falan yazılmıştı ama konu tabiki bu değil neden kendime hakaret marjları atıyım ki beni şikayet etmişler bu sitede hesabım kapandı erkek die arandım bu yüzden olayı anlata bilmem adına iddanemeyi paylaştım ben kurgu yapıyormuşum gibi muamele görüyorum evet hiç iyi değil
Yazsin Yazsin cevap verme belki kendiliğinden durur engelleme uğraşmaktan zevk alıyor demekki bildirimleri sessize al fiziksel şiddet yoksa eyer sakinliyini koru bunlarıda silme ne olur ne olmaz hiç durmadı bi üst mahkemeye başvurun6 7 tane şikayet dosyası oldu hiç bi işlem yok basit yargılama kararı geliyor
İlerisi yok zatn orta okuldan zar zor mezun olmuşKadın nasıl döl uretiyormus peki ?
Döllenmiş yumurtasını göndersin o halde.
Orta okul talebesi gibi yazıyor zaten.
Kendiliğinden mi senle uğraşıyor eski kocanın haberi varmiHayır kadın eski kocamın yeni karısı
Farkli numaralardan mesaj atinca cevap vermeyin. Kargoya bisey verdiginde hesap sormak icin muhattap olmayin. Cevap aldikca uğraşıyor. Birsure sonra susar. Kadin sizinle ugrasmak icin cocugun fotografini cekmis bile olabilir. Boyle manyaklara bisey olmuyor zaten.Bu en hafif hakaretleri kargoya bi battaniye vermiş geldi kapıma aldım arıyo dölümü yıka kullan diyo bana
Ben şikayetçi oluyorum basit yargılama diyorlar sonuç en fazla para cezasıOlanlara çok üzüldüm.
Umarım sonuç çıkar.
Benim eski nişanlım, evlendiğim gün bana bir sürü tehdit mesajı yolladı. Düğünü basacağız, hepinizi ölüreceğiz vs.
Evleneceğim kişiyle düğün salonu öncesi emniyete gidip şikayet ettik, üç saat nöbetçi savcıyı bekledik. Düğün salonu önünde sivil ve resmi ekip arabaları bekledi falan ama hiçbir işlem yapılmadı. İki sene daha beni tehdit etti, kaç kez yolumu kesti, iş yerimi bastı, kapıma evime ve iş yerimin duvarlarına sprey boyalarla tehdit mesajları yazıp gitti. Kaç tane uzaklaştırma kararı çıkarttım, nafile. Açık adresine kadar verdik polise. Kaç duruşmaya katıldık, hiçbirine gelmedi. Yakalama kararı çıktı.
Hepsini emniyete verdik ama onu bambaşka bir suçtan tutukladılar. Kaç senem korku içinde geçti ama kanunları liyakatle uygulayan hukuk sistemi yok.
Umarım sizin sorununuz çözüme gider.
Lütfen karşı tarafa koz olarak kullanabileceği hiçbir şey yazmayın. Tehdit asla etmeyin. Zor olduğunu biliyorum ama sabırlı olun.
Bilmiyorum haberi var mı yok muKendiliğinden mi senle uğraşıyor eski kocanın haberi varmi
Kadın sapık ya kavga etmezken bile pis pis konuşuyorFarkli numaralardan mesaj atinca cevap vermeyin. Kargoya bisey verdiginde hesap sormak icin muhattap olmayin. Cevap aldikca uğraşıyor. Birsure sonra susar. Kadin sizinle ugrasmak icin cocugun fotografini cekmis bile olabilir. Boyle manyaklara bisey olmuyor zaten.
Avukata sor bi mahsuru yoksa eski kocanla konuş fakat konuşmaları kayıt altına al kendini haklı çıkarmak için iftira atmasın böylesinden her şey beklenir ruh hastasıBilmiyorum haberi var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?