Bu kadından nasıl kurtulcam ya

Avukata sor bi mahsuru yoksa eski kocanla konuş fakat konuşmaları kayıt altına al kendini haklı çıkarmak için iftira atmasın böylesinden her şey beklenir ruh hastası
Bi gün oğlum araba yarışı oynarken reklam çıktığı için oyundan çıkıp eski eşimin numarasını aramış birini aradığını fark edince kapatmış telefon 10 saniye açık kalmış 10 saniyese kızım annem beni dövme artık vurma anne acıyo anne desiklerini duymuşlar halbiki o gün akşam da biz mutfakta eşimle sofra kuruyoruz kızımda annenesinde ödev yapıyor evde değil öyle seneryolar hazırlıyorlar ki ben aramam kimseyi o yüzden eşimi arayıp karın bizi rahatsız ediyor diyarlar

bunu ortaya çıkarmak kolay hangi gün aradın kaç saniye konuştun internet kayıtlarında var bi şey olursa gösterirsin ne yazarsa yazsın cevap verme köpek havlar havlar susar

bunu ortaya çıkarmak kolay hangi gün aradın kaç saniye konuştun internet kayıtlarında var bi şey olursa gösterirsin ne yazarsa yazsın cevap verme köpek havlar havlar susar
Susmuyo işte keşke sussan gece 3 telefon çalıyor açıyorum kadın seninle top gibi oynuycam götünden kan alıcam senin diyo bana ses kaydı var ya

Ben boşanırken kendim çalışarak aldığım eşyaları bile talep etmedi ne nafaka ne tazminat hiç birşey istemedim günü gelince beni arayıp senin bıraktığın eşyaları satıp sexi gecelikler ayakabılar aldım diyo bunları hep ses kaydı var ama hiç birşey çıkmadı

Ama o atılan mesajlar bir kanıt niteliği taşıyacak. Tacize giriyor ister istemez. Sessize alıp arşivleyin hem siz görmezsiniz atılanları hem de avukata gösterirsiniz direk.
Bi ara ekran resmi almıyordum attığı bütün msjları silmiş sonra atmaya başlayınca okumadan ekran resmi almaya başladım

Ben bunun gibi bana pis pis yazdığı yazıları verdim mahkemeye sonuç basit yargılama oldu adelet yok para cezası verdiler
Simdi siz "pis pis yazdigi yazilar" diye bahsediyorsunuz ama, sizde kişkırtarak konusmussunuz. Uslubunuz hic hos degil. Hakliykene haksiz duruma düsersiniz. O yüzden size herkes muhatap olmayin diyor.

Eski kocanla konuş tahminimce onunda haberi vardır Allah sana sabır versin umarım bi an önce kurtulursun bu manyaktan bu kadar delilin var yinede bişey yapmıyorlar adalet yok

Eski kocanla konuş tahminimce onunda haberi vardır Allah sana sabır versin umarım bi an önce kurtulursun bu manyaktan bu kadar delilin var yinede bişey yapmıyorlar adalet yok
Anlıycak bi adam olsaydı kızım baba o kadın benim popomun resmini çektiği an kapı dışarı ederdi ararsam birsürü şey uydurcaklar

Bir insan eşinin eski karısını neden mesele etsin ki? Zaten geçmişte kalmış. Ama bir insan boşandığı adamın yeni karısını hazmedemeyebilir. Çok rahatsız oluyorsanız uzaklaştırma çıkartırsınız. Burda bile kadınla ilgili 3-4 konunuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…