canım mecbur kalmadığın sürece hareket etmekten kaçın kanın rengi kahverengiyse çok ciddi bişi olmayabilir genelde kahverengi akıntılar fazla bir tehlike teşkil etmez diye biliyorum ama en kısa zamanda doktorunla görüş belki telefonda bi ilaç tavsiye eder progestan mesela.bizim burda genelde düşük tehlikesi olanlara o ilacı verirler.gerçi benim allahtan düşük tehlikem yoktu fakat doktor banada varmişti.canlarim cok tesekkurler... onlar gezsin ben yatacam. doktora da burada hemen gidemiyorum. en az 1 hafta falan sonra gidebilirim. randevu ile calisiyorlar. daha cok var. o yuzden korkuyorum.
ben dinleneyim bol bol. benim rahimde polip mi ne vardi kucuk. doktor onemli degil demisti. insallah problem yaratmaz.
Ya kibele kizcam artik. Ya sen butun bunlari biliyorsunda daha niye korkuyorsun. Bir kere hamile olmasan iki kere test yapmissin, hadi birinde cikti digerinde de cikarmiydi saniyorsun. Sen sakin moralini bozma. Hamile degilsin derlerse inanma sen. Hem kiy paraya iyi bir hastaneye git. Senin ve bebeginin hayati ogrencilere denek olacak kadar ucuz degil canim.kızlar hamıleyim baslıgına yazdım ama orayı takip etmeyenler icin buraya da yaziyorum.
sıgortamın baslamasına birkac gun oldugu icin ve doktor ucretleri astronomik oldugu icin ben de ucretsiz bir tedavi yeri buldum.kilisenin altini saglık ocagı gıbı yapmislar. ama bir universitenin hocaları geliyor haftada bir kez. hem ogrenciler seni muayene ederk ogreniyor hem de sen muayene olmus oluyorsun.
neyse gıttım doktora. kontrol etmedı alttan ustten dınledi nasıl oldugunu falan sordu ama kahverengı akıntı normal dedi.yani yat dinlen vs uyarmadı. ilac vermedi. burada doktorlar boyle. ama asıl ilginc olan tekrar ıdrara testı yaptılar veeeee asıl bomba ıkıncı cızgı sılık cıktı digeri gibi kopkoyu mavi cıkmadı ve doktor bana negatıf dedı. Allah ım yarabbim...bir kere benim reglime iki gun kaldıgını soyledim.daha zamanı gelmedi bile. sonra sabahtan beri bardak bardak su iciyorum.keske soyleseydi ıcmezdım. e aten cok degil ki daha yeni.
neyse kan aldılar.kan testı yapacak. yarın arayıp sonucu bıldırecek. ne suphesıyle gittim ne suphesi ile dondum.
ya cıkmazsa korkusu sardı icimi. korkuyorum kızlaaaar ya yoksa.... zaten hicbir belirtim de yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?