Canim kizcam artigi saka ile soledim alinma sakin. Yazisinca insanin mimikleri gorunmuyor maalesef. Artik stres olma demek istiyorum. Bugune kadar yeterince oldun zaten. Insallah hayirlisi ile kapi gibi pregnant i gorursun yarin canim.
Opuyorum ben simdi yatiyorum..Ayrica acaip bir sirt agrim var, bir seyde kaldirmadim ama ne bilim, zaten yumurtlamamdan beridir, vucudumda agrimayan yer kalmadi.
kibelecim bak bunlar unutmuslardir bile kan tahlilini. Sen bi ara bence. Durtmeden bi is yapamazlar asla. Gerci sonucu belli ama.
Güzelim bizde sonuçlarını bekliyoruz, gerçi orada 100 değerinde bile hamile değilsiniz diyorlarmış doğru mu?? Biz burada arkadaşların 40-50 değerlerinde göbek atıyoruz:)))) O yüzden onları pek kafana takma nasılsa bi kaç gün sonra sigortan başlayınca rahat rahat gider bütün tetkiklerini yaptırırsın:)
doktor aradi. kan testin pozitif diye. ama kac oldugunu soylemedi...olsun icimdeki supheler gitti:teytey:
doktor aradi. Kan testin pozitif diye. Ama kac oldugunu soylemedi...olsun icimdeki supheler gitti:teytey:
canım gözün aydın için rahatlamıştır.benim de değerim 106 çıktı ve hamilesin dedi hem de ayrı ayrı iki doktora sordum.bugün de kahverengi akıntıyı sordum doktora.bebe asprini progestan ve kan ilacı verdi.ultrasonda bakalım dedi bu kanama bebeğe zarar vermiş mi diye tabi belli bi süre sonra dedi 10gün sonra falan...
KİBELE hanım...sevindim adınıza...hoş ilk yazdığınız gün ben ilk tebrik etmiştim...yine de sevindim sonucu kesin aldığınız için...çok çok tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?