bu kahverengi akinti beni cok korkutuyor...

Canim kizcam artigi saka ile soledim alinma sakin. Yazisinca insanin mimikleri gorunmuyor maalesef. Artik stres olma demek istiyorum. Bugune kadar yeterince oldun zaten. Insallah hayirlisi ile kapi gibi pregnant i gorursun yarin canim.

Opuyorum ben simdi yatiyorum..Ayrica acaip bir sirt agrim var, bir seyde kaldirmadim ama ne bilim, zaten yumurtlamamdan beridir, vucudumda agrimayan yer kalmadi.

kibele bende dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim kan testiyle.benimde kahverengi kanamalarım var.ama senin dediğin gibi bir günlük pedin 10 da biri kadar dr bana düşük tehlikesi olabilir diye progynex 200 diye bir ilaç verdi.ve dinlenmemi,eğilip kalkmamamı,ev işi yapmamamı, günde 20 bardak su içmemi söyledi. ilişkiyide yasakladı ultrasonda görüp iyi olduğunu anlayana kadar.umarım sende hamilesindir bunlara dikkat et canım

kibelecim seni uzun zamandır yzılarını görüp okuyordum ve sana diğerleri gibi hep dua ediyordum hamile olduğuınu şimdi öğrendim çokkk sevindim inan...sende bizlere dua et

bebekim askolsun neden kizayim. bu sabah sicaklik saat 6 oldugu halde tavan yapti. 98.8 di ki daha olcmeye 2 saat vardi. zaten gozlerimin yanmasindan anliyorum atesimin yukseldigini.

sirt agrilarin umarim hayirli haberdir. test yapsana. senin de 3-4 gunun falan kaldi yanilmiyorsam.

Canim benim yumurtlamam 17. gun oluyor yani 31 gunde bir adet olmam lazim, 5 ay oncesinde oyleydi ama ne zamanki bebege karar verdik 2 gun erken oluyor kac aydir, o yuzden adetime 4 gunde olabilir 6 gunde, zaten o yuzden bu sabah test yaptim sonuc negatif.

kizlar ya Allah'ima bin sukur olsun bana bu mutlulugu yasattigi icin. insallah Allah tum isteyenlerin basina verir. benim de yok denecek kadar az kaldi. ama tesrtemiz olsun istiyorum.

doktordan da haber bekliyorum kan testi ile ilgili.

Henüz erken olduğundan silik çıkması normal canım testin.Lekelenmen normal çoğu hamilede oluyor.Kırmızıya dönmediği sürece tabi.Dinlen istirahat et.Bende hamilelik istiyorum Allahın izniyle inşallah sağlıklı evlatlarımız olur bizimde.Kendine iyi bak hayırlı haberlerini bekliyoruz..

kibelecim bak bunlar unutmuslardir bile kan tahlilini. Sen bi ara bence. Durtmeden bi is yapamazlar asla. Gerci sonucu belli ama.

Güzelim bizde sonuçlarını bekliyoruz, gerçi orada 100 değerinde bile hamile değilsiniz diyorlarmış doğru mu?? Biz burada arkadaşların 40-50 değerlerinde göbek atıyoruz:)))) O yüzden onları pek kafana takma nasılsa bi kaç gün sonra sigortan başlayınca rahat rahat gider bütün tetkiklerini yaptırırsın:)

sorma canim yaa benim ilk denememde hatta deneme bile degil oylesine yumuyrtlamam gectikgini dusunup korunmamistik. o ay geciktim 9 gun. gittim doktora. 100.790 cikmis. hamile degilsin degerin cok dusuk dedi. ben de o zaman nereden bileyim. iyi dedim geldim. TR deki doktorumun verdigi antibiyotikler fitilleri falan kullandim. 20 gun sonra bir kanamam oldu. regl zannettim. hala da bilmiyorum regl miydi... kadin 9 gunluk gecikmeye gore deger dusuk dedi ama benim yumurtlamalarim hep gec olmustur yani 30. gun bile oldugu oldu. insan bu ihtimali goz ardi eder mi?

hic guvenmiyorum doktorlara hic...

Son düzenleme:
doktor aradi. kan testin pozitif diye. ama kac oldugunu soylemedi...olsun icimdeki supheler gitti:teytey:

doktor aradi. kan testin pozitif diye. ama kac oldugunu soylemedi...olsun icimdeki supheler gitti:teytey:

gözün aydın canım..çok sevindim sonucuna..şimdi gidip o test sonucunu bence dr un gözüne sok ...ben demiştim sana hamilesindir die.. ordaki dr lar ne salak ya...sonuç 100 .çıkan birisi hamile olmazmı hiç ona bile negatif demişler ya yuh yani ..laelaelaelaelae bizim türk doktorlarımızı öpüp te başımıza koyalım valla..Şeniz
şimdi sen bol bol dinlen ve bu mutluluğunun tadını çıkar canım ..inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın ..a.s.

canım gözün aydın için rahatlamıştır.benim de değerim 106 çıktı ve hamilesin dedi hem de ayrı ayrı iki doktora sordum.bugün de kahverengi akıntıyı sordum doktora.bebe asprini progestan ve kan ilacı verdi.ultrasonda bakalım dedi bu kanama bebeğe zarar vermiş mi diye tabi belli bi süre sonra dedi 10gün sonra falan...

ya canim bizim salak doktor bakma geregi bile duymadi. gayet normal dedi... ben de korkuyorum. bol bol su iciyorum evden disari cikmiyorum. kendimi yormuyorum.

KİBELE hanım...sevindim adınıza...hoş ilk yazdığınız gün ben ilk tebrik etmiştim...yine de sevindim sonucu kesin aldığınız için...çok çok tebrik ederim...

bende bu kahverengi lekelerin arkadaşlarımdan biliyorum düşük tehlikesi diye
ama progestan mı ne öyle bi ilaç kullanmışlardı geçmişti
hem fazla ayakta kalma hemde muhakkak dr la görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…