Bu kalaslar bana mı denk geliyor hep,lütfen bana da bir akıl verin

benim anlamadığım 2-3 ay görüşüp de evlenmeyi nasıl düşündüğünüz..biz kadınların çoğunun tavrı böyle

zaten....biriyle tanışıp konuşuyoruz, sonra hemen evlilik hayalleri kuruyoruz... ya arkadaşım hiç mi

korkmuyorsun azıcık tanıdığın adamla evlenmekten? internetten konuşmakla nasıl tanıdığını iddia edersin...arkadaşının değil isterse ailenin tanıdığı bi adam olsun...sırf çocuk için doğru dürüst tanımadığın biriyle evlenmeyi nasıl göze alırısn??

sık aramayor ama 1 kez ben ararsam o 3 kez arıyor.üstüme düşme konusunda ise bir tek sigarayı bırakmam konusunda fıkırlerını söylemişti ve ısrar edıyor.bir de ılk kez yuzyuze gorstugumuzde ben nereye baksam dönüp o da bakıyordu nereye baktıgıma.ve beden dilinden kesınlıkle benımle ılgılendıgını gözünü benden ayırmadıgını farkettım.bır kadın bunu çok ıyı anlar bilirsin işte
ama öyle mesajlar falan yok

yani eğer fiziksel anlamda bir elektrik varsa bır seylerı uzatmanın alemi var mı? her sey konusulsun işte,iki şehir arası telefonla bırbırımıze kur mu yapalım

bence herşeyi oluruna bırak, aceleci davranırsan karşındaki insan üstünde baskı hisseder ve olacağı varsa da olmaz. her şeyden önce acele etmek senin açından da kötü, flört et, yani bu insanı sadece 1 kere görmüşsün ve tanımıyorsun nedir ne değildir, arada arkadaşlarının olması o insanın senin için doğru insan olduğunu göstermez. bence ileriye dönük evlilik konusunda baskı yapmak yerine daha fazla görüşmek için baskı yapmalısın, eğer değer veriyorsa zaten bir şeyler zamanla kendiliğinden olacaktır.

e zaten sende soğumussun şimdiden beklersen düzelir diye ilerde daha coook beklemek zorunda kalırsın arama sorma bırak
ama ben 1 kere görüştüğün kişiden ileriye dönük ne bekledigini anlamadım acıkcası

dicektimki bazı insanlar daha çekingen olur ilk adımı atamaz yavas yavas acılır ama sen zaten demişsin pasif erkeklerden hoşlanmam die. e ozaman söylencek başka bişey kalmıo geriye sanırım sen kendi cevabını vermişsin zaten.

o arkadaşın sorsun bence

arkadaşın onun aklına soksun konuşması gerekenleri

o zaman hala bir adım atmıyorsa sallarsın aklinialirimsmile

arkadaslar bir sefer gördüğümde acıkcası fızıksel olarak begendım.ama tek basına yeterlı değil biliyorum.içinin doldurulması gerek.fakat karsılıklı olması lazım.benım sıkıntım bu cocugun bana pas vermemesi falan değil zaten.benım sıkıntım ileriye dönük konuları hep benım acıyor olmam.ben mı cok acelecı davranıyorum.

fiziksel titresim elektrik vs. vs. bunlar evlilik icin yeterli seyler degil, tamam 30 yasinda olabilirsin ama evlilik icin birbirini daha fazla tanimaniz gerektigini düsünüyorum birde cocuk yasta degilsin herseyi mantiginla düsünebilirsin.. yani bu adam evlenme teklif etse kabul edecekmisin fizik uydu diye ??? merak ettim

dalindan taze kesilmis odun kokusu var havada:sinifsinif:
saka bi yana
yavasdan aliyo demek iyice tanimak istiyor senibilmiyorumkismile

ama hemende ileriye dönük konuşmakta olmazki Zaten daha yeni açılmışsınız birbirnize
Birz daha bekle bence. . .Tabi ona karşı duygularından ve onun sana olan duygularndan eminsen

beni fikrim gelecek düşüncesi olan insan zaten girişimde bulunur bu kişinin sizinle ileriye dönük bir tarzı yok gibi geldi yaşlarınızda öyle şöyle bir 3 5 sene geçsin diyecek yaş değil

bana kalirsa cok acele ediyorsunuz... fiziksel yakinlik evlilik icin yeterli degil.. yasinizla ilgili bir aceleye düstügünüzü düsündüm . ama yasinizda da sorun edilecek bir durum yok..

esimle tanistimizda biz de farkli sehirlerdeydik. ve sizin yasinizdaydim ben de.... yine de birbirimizi iyice tanimak icin bekledik. hatta bir yolunu bulup farkli 3. bir sehirde is bulup tasindik ikimiz de . ayni sehirde 1 yil yasadiktan, birbirimizi bol bol gördükten sonra evlendik. toplamda 2 yil sonra evlendik. ve yas olarak da en uygun yasta oldugunu düsünüyorum. aceleye gerek yok. hayat ve evlilik cok ciddi konular. yanlis yapmaktan, sonradan üzülmektense azicik beklemek daha iyi. belki de erkek arkadasiniz da bizim ( esim ve benim ) gibi düsünüyordur..

sevgili selayhus,ben de tanıyalım istiyorum zaten,fakat neden sadece ben istiyorum.derdim bu.sıkıntım bu

bonibonum güzel düşünüyorsun da ben istanbulda yasıyorum o ağrıda.ben öğretmenım o polis.ha deyınce gelecek yerde değiliz.aynı şehirlere tayın ısteme gıbı bı hakkımız da yok şu durumda.ne zaman istanbula gelebılırsın dıye sordum en erken 4-5 ay sonra dedi.yanı ben de yuzyuze gorusmek taraftarıyım.ve bu fıkrımı ona da soyledım.ama derdine ben düşüyorum sadece bı takım seylerın.onun öyle bır çabasını goremıyorum

Süre zarfları bir evlilik için çok ama çok kısa değil mi peki

İlla evlenmeniz mi gerekiyor ki ?

Neden bu aceleniz ,yaşınız kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…